Appartement kopen in Amsterdam

Bij een appartement kopen in Amsterdam is een eerste, goede stap om contact te zoeken met Heeren Makelaars, dat gespecialiseerd is in de Amsterdamse woningmarkt en altijd over een aantrekkelijk aanbod beschikt. Onze gecertificeerde en ervaren makelaars weten exact wat appartementen in de verschillende stadsdelen waard zijn. Ze zijn actueel geschoold in bijkomende belangrijke zaken als erfrecht, hypotheken, bouwkunde en fiscaal-juridische aspecten. Het kopen van een appartement in de Nederlandse hoofdstad vraagt nóg meer kennis en expertise dan het kopen van een grondgebonden woning. U krijgt mogelijk te maken met een Vereniging van Eigenaren, servicekosten, splitsingsakte en splitsingsreglement, parkeren en een dakterras. Een appartement kopen in Amsterdam is in veilige en verantwoorde handen van Heeren Makelaars. Ervaar het zelf en neem contact op voor meer informatie of een afspraakverzoek.

Appartement kopen Amsterdam

Veelzijdige en effectieve hulp bij koop van appartement

Heeren Makelaars is sinds 2004 gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van woningen, appartementen en bedrijfs onroerend goed in Amsterdam. Onze aanpak bij een appartement kopen in Amsterdam is energiek en persoonlijk, onze werkwijze transparant en systematisch. Onze makelaars brengen uw uitgangspunten, woonwensen en budget in kaart en bepalen in overleg met u een traject, dat de kortste weg vormt naar uw droomappartement. U wordt stap voor stap begeleid. Wij inventariseren continu het aanbod en sturen dit dagelijks per e-mail aan u door, zodat u als eerste op de hoogte bent. Onze makelaars begeleiden u bij het bezichtigen van een appartement, beoordelen het aan te kopen appartement op bouwkundige staat en vraagprijs en voeren professionele onderhandelingen over de vraagprijs, om de beste aankoopprijs te realiseren.

Taxatie voorafgaand aan appartement kopen in Amsterdam

Wilt u een taxatie laten uitvoeren voor een appartement kopen in Amsterdam? Heeren Makelaars verzorgt graag een deskundige waardebepaling. Wij regelen, indien nodig of gewenst, in overleg een bouwkundige inspectie voor bijvoorbeeld een funderingsonderzoek, grondvervuilingsonderzoek, asbestonderzoek of beeld van de consequenties van bestemmingsplannen. Onze makelaar neemt u alle zorg uit handen. U wordt begeleid bij het overeenkomen van de opleveringstermijn, de overname van roerende zaken, het sluiten van de koopovereenkomst en de keuze voor en afhandeling bij de notaris.

Geef uzelf de grootste kans op een Amsterdams koopappartement

Geef uzelf de grootste kans op een appartement kopen in Amsterdam en schakel de deskundige hulp in van Heeren Makelaars, dat de kennis en ervaring heeft om uw zoekopdracht succesvol te vervullen. Bekijk onze woningen en projecten om u een beeld te vormen van het aanbod. Wij hebben een ruim appartementenaanbod in ons bestand en beschikken over een groot netwerk om uit te putten. Informeer naar de mogelijkheden en bel (020 – 470 22 55), e-mail (info@heerenmakelaars.nl) of gebruik het contactformulier voor meer informatie of het maken van een afspraak.