Amsterdam

Amsterdam – Kerkstraat 303A

Kerkstraat 303A

€ 65.000,- P.J.
|
OPPERVLAKTE: 200 m2
:
Share

Kerkstraat 303 A, 1017 GZ Amsterdam Dit zeer markante bedrijfsobject dat is gelegen in het centrum van Amsterdam op steenworp afstand van de iconische Magere burg. Met de locatie gelegen tussen de Vijzelstraat en de Amstel is dit een uniek object midden in het centrum….

Kerkstraat 303 A, 1017 GZ Amsterdam
Dit zeer markante bedrijfsobject dat is gelegen in het centrum van Amsterdam op steenworp afstand van de iconische Magere burg. Met de locatie gelegen tussen de Vijzelstraat en de Amstel is dit een uniek object midden in het centrum. Deze bedrijfsruimte is zeer luxe afwerkt en van alledaagse maatstaven voorzien. Het totale oppervlak bedraagt ca. 200 m² vvo. Het object is recent gerenoveerd en is voorzien van een eigen entree.

Indeling:
De Bedrijfsruimte heeft hardstenen optredens die leiden naar de eigen entree. Bij binnenkomst bevindt u zich in de prachtige voorkamer waarbij een fraai balkenplafond is behouden. Doordat de gevel veel glas bevat is dit een zeer lichte voorkamer. Naast de voorkamer bevind zich een ruimte die is afgescheiden door middel van hoge zwart stalen deuren. In de midden kamer staan een tweetal grote robuuste werktafels die elk plek bieden aan meerdere werknemers. Deze kamer is zeer goed verlicht.
Aangrenzend aan de midden kamer bevindt zich het gasten toilet die voorzien is van een wastafel. Naast het gasten toilet zit de keuken die is voorzien van een Smeg inbouw vaatwasser, 4-pits fornuis met afzuigkap en een koelkast. Boven de koelkast bevindt zich ook de combi oven magnetron van Siemens. Naast de keuken zit de ruime badkamer met inloop douche en extra toilet.

In de twee grote achterkamers zitten grote lichtstraten. Door de indeling en gevel die uit veel glas bestaan is de bedrijfsruimte uitermate geschikt voor een open en flexibele werkomgeving en uitermate geschikt is voor studio / showroom.

Bereikbaarheid/openbaar vervoer:
Op Loopafstand bevindt zich het Rijks- en Stedelijk museum, alsmede het Rembrandtplein met theaters, bioscopen, restaurants, etc.. Diverse openbaar vervoervoorzieningen om de hoek: o.a. Metro Noord-Zuid lijn, de tram- en busverbindingen naar het Centraal Station en N.S. Station Zuid/W.T.C.

Parkeergarages nabij de Kerkstraat 303A
- APCOA Parking Prins & Keizer (300 meter)
- Parking de hoofdstad (650 meter)
- Parkeergarage The Bank (650 meter)
- Parkbee Keizersgracht (700 meter)
- Bloom House Parking (700 meter)
- Parkeergarage Stopera Amsterdam (850 meter)
- Parkbee Weesperstraat (900 meter)
- Parkeergarage Kalverstraat (900 meter)
- APCOA PARKING Heinekenplein ( 1 km)
- Parkeergarage de Leidse (1 km)
- Openbaar, parkeren via vergunningsstelsel van Amsterdam

Bestemming: kantoorruimte
Oppervlakte: VVO ca. 200m² (zie plattegrond)
Huurprijs: €325,- p/m² per jaar / totaal €65,000- p/jr
BTW: Niet van toepassing

Huurbetaling: Per maand vooruit

Servicekosten: N.V.T.

De ruimte beschikt over eigen meters. Huurder dient zelf contracten te sluiten met de nutsbedrijven voor levering van water, gas en elektra, internet, telefoon, evenals de kosten en onderhoudscontracten die hieruit voortvloeien (ook voor zover
de nota’s op naam staan van verhuurder).

Huurtermijn: 5 jaar + 5 jaar

Zekerheidstelling: Waarborgsom 3 maanden huur

Huurindexatie Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Datum van oplevering: 1 september 2020

Huurcontract: Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ-model, 30-01-2015)

Opleveringsniveau: Huidige staat
Wordt opgeleverd met de volgende bijzonderheden:
· Twee grote bureaus
· Lichtarmaturen
· vissengraat parket)
· Keukenblok met inbouw apparatuur
· Inbouw kledingrekken
· Badkamer met toilet
· Airconditioning
· Toilet met fontein
· Bij aanvang van de huur wordt een opleveringsrapport opgemaakt.

Opleveringsniveau einde huurperiode:
Huurder dient de ruimte aan het einde van de huurperiode geheel ontruimd van scheidingswanden, vloerbedekking, bekabeling (behoudens elektra) en overige zaken die niet tot het gehuurde behoren aan verhuurder op te leveren. Huurder draagt zorg voor herstel van schade aan het gehuurde behoudens normale slijtage.

Algemeen:
Huurder dient aan verhuurder een recent uittreksel uit het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te overhandigen. Tevens dient huurder aan verhuurder stukken te overleggen waaruit ter beoordeling van verhuurder voldoende solvabiliteit blijkt om aan de financiële verplichtingen, voortvloeiende uit de huurovereenkomst, te kunnen voldoen.

Huurcontract:
Conform standaard huurovereenkomst ROZ-model (30-01-2015) met een aantal aanvullingen en wijzigingen in de artikelen en Algemene Bepalingen.

Voorbehoud:
Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en kunnen geen rechten aan ontleend worden.
Alle plattegronden en aangezichten zijn onder voorbehoud.

Deze tekening en bijbehorende informatie en gegevens zijn met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Wij kunnen echter geen garantie geven met betrekking tot de juistheid of nauwkeurigheid van de in deze tekening voorkomende gegevens, informatie of interpretaties, noch met betrekking tot de geschiktheid daarvan voor enig doel of situatie of enige toepassing. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Heeren Makelaars BV is niet aansprakelijk voor enige schade en andere gevolgen voortvloeiende uit het gebruik van de tekening en informatie.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens