Amsterdam

Amsterdam – Oetewalerstraat 10

Oetewalerstraat 10

€ 1.385.000,- K.K.
|
OPPERVLAKTE: 244 m2
:
Share

Oetewalerstraat 10, 1093 JR te Amsterdam *** Beleggingspand *** Unieke investeringskans! Geheel pand (circa 244m²) op een toplocatie in Amsterdam. Het betreft de begane grond, de eerste, tweede, derde en vierde verdieping van een karakteristiek pand in een rustige zijstraat van de Linnaeusstraat. Een pand…

Oetewalerstraat 10, 1093 JR te Amsterdam
*** Beleggingspand ***

Unieke investeringskans! Geheel pand (circa 244m²) op een toplocatie in Amsterdam. Het betreft de begane grond, de eerste, tweede, derde en vierde verdieping van een karakteristiek pand in een rustige zijstraat van de Linnaeusstraat. Een pand met een groot ontwikkelingspotentieel en de mogelijkheid tot het creëren van een extra woning in het souterrain. De begane grond is vrij van huur, de overige appartementen worden verhuurd verkocht.

Locatie/bereikbaarheid:
De buurt wordt gekenmerkt door een prettig en rustig woonklimaat en heeft geen doorgaand verkeer. Er zijn diversen eetcafés, restaurantjes en winkels op loopafstand maar ook zeer dicht bij het Centrum, Muiderpoortstation en de A-10. Het pand is goed te bereiken met het openbaar vervoer; diverse tramlijnen en stadsbussen op loopafstand van de woning, waardoor u binnen enkele minuten in het centrum van Amsterdam bent. Daarnaast is er genoeg parkeerruimte beschikbaar. Kortom een goede plek voor rustig wonen en toch centraal gelegen van de bruisende binnenstad.

Het object is gelegen op eigen grond en heeft momenteel 4 huisnummers.

Oeterwalerstraat 10-Sous:
Vergunning voor het creëren van een woning (ca. 44m²) in het souterrain.

Oetewalerstraat 10-HS:
Eigen entree. Tochtportaal. Slaapkamer aan de voorzijde. Ruime woonkamer met openslaande deuren naar balkon en achtertuin. Vanuit de woonkamer toegang tot de keuken. De badkamer is eveneens toegankelijk vanuit de woonkamer en is voorzien van een wastafel, douche en toilet. De woning is voorzien van een C.V.-installatie. De kelder is vanuit de tuin te bereiken en heeft een stahoogte van 1,10 m.

Oetewalerstraat 10-I:
Eigen entree. Tochtportaal. Slaapkamer aan de voorzijde. Ruime woonkamer met openslaande deuren naar balkon. Vanuit de woonkamer toegang tot de keuken. Warm water komt vanuit geiser in de keuken en de verwarming middels een gaskachel. De badkamer is eveneens toegankelijk vanuit de woonkamer en is voorzien van een wastafel, douche en toilet.

Oetewalerstraat 10-II:
Entree. Via de hal toegang tot separaat toilet met fontein en keuken met C.V-installatie. De ruime woonkamer is via de keuken toegankelijk. Middels openslaande deuren bereikt u het balkon. Aan de voorzijde gelegen een slaapkamer met badkamer en-suite. Daarnaast een ruime inbouwkast. Via openslaande deuren zit hier tevens een balkon.

Oetewalerstraat 10-III/IV:
Derde verdieping:
Entree. Hal met toegang tot alle vertrekken. Separaat toilet met fontein. Aan de achterzijde woonkamer met open keuken. Via openslaande deuren toegang tot het balkon. Vanuit de hal is de slaapkamer aan de voorzijde te bereiken. Middels openslaande deuren heeft u toegang tot het balkon.

Via een interne trap bereikt u de overloop op de vierde verdieping. Berging met C.V.-installatie. Slaapkamer met inbouwkast. Vanuit de slaapkamer toegang tot de badkamer die voorzien is van douche, ligbad, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting.

Vierde verdieping:
Aan de voorzijde bevinden zich een meterkast en drie bergingen waarvan twee in verhuurde staat.

BG: oppervlakte: circa 56m²;
1e verdieping: Oppervlakte: ca. 54m²; huurstroom €6.643,44 per jaar (incl. servicekosten €109,56)
2e verdieping: Oppervlakte: ca. 54m²; huurstroom €5.317,68 per jaar (incl. servicekosten €109,56)
3e/4e verdieping: Oppervlakte: ca. 81m²; huurstroom €8.989,08 per jaar (incl. servicekosten €662,40)

Totale huurstroom €20.950,- per jaar (incl. servicekosten)

Totale oppervlakte: 244m² (NEN-2580)
Totale oppervlakte (inclusief nog te creëren souterrain): 288m² (metrage souterrain is niet o.b.v. NEN-2580)

WOZ: peildatum 01-01-2021
10-HS: €355.000 (peildatum 01-01-2020)
10-I: €300.000
10-II: €322.000
10-III/IV: €461.000

Oetewalerstraat:
Het dorp Oetewaal of Outewaal of Houtewaal, eertijds gelegen aan de Zeedijk ter hoogte van de huidige Muiderpoort. De Linnaeusstraat heette voor 1878 Oetewalerweg en was de weg van Oetewaal naar de Diemermeer (Watergraafsmeer). De huidige Oetewalerstraat is door de annexatie van 1896 binnen Amsterdam gekomen onder de naam Noordstraat (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:

- 4 woningen verdeeld over 5 lagen van ca. 244m² (NEN2580-meetrapport aanwezig)
- Vergunning voor het creëren van een extra woning in het souterrain (ca. 44m²).
- Belegging/deels verhuurd
- Unieke investering
- Toplocatie
- Begane grond: Energielabel C
- 1e verdieping: Energielabel F
- 2e verdieping: Energielabel D
- 3e verdieping: Energielabel G
- Totale huurstroom €20.950,- per jaar
- As is where is clausule van toepassing
- Asbest clausule van toepassing
- Niet zelf bewoningsclausule van toepassing
- Funderingsclausule van toepassing
- Projectnotaris: Seinstra van Rooij notarissen
- Parkeren via vergunningstelsel. Bron: Parkeren en Verkeer gemeente Amsterdam
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens