Amsterdam

Amsterdam – Pilotenstraat 62

Pilotenstraat 62

€ 1.500,- P.M.
|
OPPERVLAKTE: 121 m2
:
Share

Pilotenstraat 62, 1059 CR Amsterdam Op het industrieterrein “De Schinkel” is een bedrijfsverzamelgebouw “de Zuidcirkel” in 2004 gerealiseerd. Het industrieterrein is gelegen aan de ringweg A10 en direct nabij de afslag Schinkel (S107) met uitvalswegen naar Schiphol, WTC en het World Fashion Center Deze multifunctionele…

Pilotenstraat 62, 1059 CR Amsterdam

Op het industrieterrein “De Schinkel” is een bedrijfsverzamelgebouw “de Zuidcirkel” in 2004 gerealiseerd. Het industrieterrein is gelegen aan de ringweg A10 en direct nabij de afslag Schinkel (S107) met uitvalswegen naar Schiphol, WTC en het World Fashion Center

Deze multifunctionele bedrijfsruimte (totaal 121m²) is op de tweede verdieping 72m² en een riante entresol op de derde verdieping 49m². Het gehuurde is te bereiken middels een lift. Tevens een eigen parkeerplaats op eigen terrein.

De bedrijfsruimte is geheel gerenoveerd met een witte epoxyvloer, kabelgoten, en een luxe keuken.
Turn key.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Heeren Makelaars is gespecialiseerd in aankoop, verkoop en taxaties van appartementen en andere woningen in Groot Amsterdam.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens