Amsterdam

Amsterdam – Ruyschstraat 66H

Ruyschstraat 66H

€ 350.000,- K.K.
|
OPPERVLAKTE: 102 m2
Share

Ruyschstraat 66 H, 1091 CE Amsterdam. Bedrijfsruimte gelegen op de begane grond op een top locatie in Amsterdam. Locatie/bereikbaarheid: De bedrijfsruimte is gelegen in een levendige buurt die veel te bieden heeft. Op loopafstand bevindt zich een breed aanbod winkels waaronder bakkerij Hartog’s Volkoren en…

Ruyschstraat 66 H, 1091 CE Amsterdam.

Bedrijfsruimte gelegen op de begane grond op een top locatie in Amsterdam.

Locatie/bereikbaarheid:
De bedrijfsruimte is gelegen in een levendige buurt die veel te bieden heeft. Op loopafstand bevindt zich een breed aanbod winkels waaronder bakkerij Hartog’s Volkoren en de Albert Heijn, voor de dagelijkse boodschappen. Ook gezellige eetgelegenheden zoals de The Breakfast Club, Bagels & Beans, Ysbreker, Loetje, het Volkshotel en Restaurant C behoren tot de vele pluspunten van deze buurt.

Ook de Amstel, het Oosterpark, de Pijp, het Tropenmuseum en stadsdierentuin Artis bevinden zich in de directe omgeving van het pand. De bereikbaarheid is zowel per auto als met het openbaar vervoer uitstekend. Binnen enkele minuten bereikt u op de Ring A10. Er is ruimschoots openbaar vervoer: station Amstel alsmede diverse andere tram-, bus- en metrohaltes (Wibautstraat en Weesperplein) zijn op loopafstand gelegen.

Indeling:
Begane grond:

Dit appartementsrecht (circa 103m²) heeft een eigen entree aan de straatkant. Deze ruimte staat te boek als bedrijfsruimte en biedt eindeloze mogelijkheden. Bij dit appartement hoort een ruime achtertuin met achterin nog een extra bedrijfsruimte. Deze ruimte kan geheel naar wens gerenoveerd worden en heeft veel potentie.

Bijzonderheden:
– Staat leeg
– Eigen grond, dus géén erfpacht
– Gemeenschappelijke fietsenstalling middels een gedeelte entree
– Gezonde en actieve vereniging van eigenaren. Ruyschstraat 66, 68 en 70
– Niet-zelfbewoningsclausule, asbestclausule, as is where is-clausule van toepassing
– Oplevering kan per direct
– Project notaris: Seintra van Rooij

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens