Amsterdam

Amsterdam – Ruyschstraat 66H+1-2

Ruyschstraat 66H+1-2

€ 1.000.000,- K.K.
|
OPPERVLAKTE: 201 m2
Share

Ruyschstraat 66 H + 1-2, 1091 CE Amsterdam. Twee appartementsrechten met nog verschillende mogelijkheden, ideaal voor belegging. Locatie/bereikbaarheid: De appartementsrechten zijn gelegen in een levendige buurt die veel te bieden heeft. Op loopafstand bevindt zich een breed aanbod van winkels o.a. bakkerij Hartog’s Volkoren en…

Ruyschstraat 66 H + 1-2, 1091 CE Amsterdam.

Twee appartementsrechten met nog verschillende mogelijkheden, ideaal voor belegging.

Locatie/bereikbaarheid:
De appartementsrechten zijn gelegen in een levendige buurt die veel te bieden heeft. Op loopafstand bevindt zich een breed aanbod van winkels o.a. bakkerij Hartog’s Volkoren en de Albert Heijn, gezellige eetgelegenheden zoals de The Breakfast Club, Bagels & Beans, Ysbreker, Loetje, het Volkshotel en Restaurant C.

Ook de Amstel, het Oosterpark, de Pijp, het Tropenmuseum en stadsdierentuin Artis liggen in de directe omgeving.
De bereikbaarheid is zowel per auto als met het openbaar vervoer uitstekend. Binnen enkele minuten bent u op de Ring A10 en treinstation Amstel. Diverse tram-, bus- en metrohaltes (Wibautstraat en Weesperplein) zijn op loopafstand.

Indeling

Begane grond:

Dit appartementsrecht heeft een eigen entree aan de straatkant. Deze ruimte staat te boek als bedrijfsruimte en biedt dus verschillende mogelijkheden. Ruime achtertuin met daarin nog een bedrijfsruimte.

Eerste en tweede verdieping:
Bestaande uit twee woonlagen met aan de achterzijde op beide lagen een balkon. Dit appartementsrecht kan onder-gesplitst worden naar twee appartementsrechten waardoor er twee aparte woonlagen ontstaan (dit kan met een vrij eenvoudige ingreep).

Bijzonderheden:
– Twee appartemensrechten
– Begane grond staat de boek als bedrijfsruimte en kan niet worden omgezet naar woonruimte. Ca. 103 m2 VVO (NEN2580 Meetrapport aanwezig)
– Eerste en tweede verdieping bestaande uit één appartementsrecht die kan worden ondergeplitsts in twee appartementsrechten. Deze twee lagen hebben een totale woonoppervlakte van ca. 99 m2 (NEN2580 Meetrapport aanwezig)
– Eigen grond, dus géén erfpacht
– Gemeenschappelijke fietsenstalling middels een gedeelte entree
– Gezonde en actieve vereniging van eigenaren. Ruyschstraat 66, 68 en 70.
– Niet-zelfbewoningsclausule, asbestclausule, as is where is-clausule van toepassing
– Oplevering kan per direct
– Project notaris: Seintra van Rooij

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

    Reageren

    Persoonsgegevens

    Adresgegevens

    Contactgegevens