Huis verkopen in Amsterdam

Wilt u snel uw huis verkopen in Amsterdam, tegen een zo hoog mogelijke prijs? Schakel Heeren Makelaars in als deskundig en betrokken verkoopmakelaar. Wij begeleiden het verkooptraject van A tot Z. Wel zo handig en voordelig, want woningverkoop is een veelomvattend, complex proces. Onze makelaars bieden toegevoegde waarde door hun kennis van de Amsterdamse huizenmarkt, de (prijs)onderhandelingen, de marketing en promotie, de juridische en wettelijke aspecten en alles wat er verder bij woningverkoop komt kijken. Ga voor het beste resultaat en kies voor kwaliteit, veiligheid, zorgvuldigheid en een effectieve en persoonlijke aanpak.

Huis verkopen Amsterdam

Breed takenpakket bij verkoop van uw woning in Amsterdam

Heeren Makelaars is sinds 2004 actief op de vastgoedmarkt en behoort qua verkoopvolume tot de grotere makelaarskantoren van Amsterdam. Er komt heel wat bij een huis verkopen in Amsterdam kijken. Wij hanteren bij woningverkoop een systematische aanpak, gestoeld op persoonlijke coaching en aandacht. Wij begeleiden u stapsgewijs door de procedure. Van de inventarisatie van uw woning tot de uiteindelijke eigendomsoverdracht bij de notaris. Ons takenpakket als adviseur en bemiddelaar bij de verkoop van uw woning is breed en veelzijdig.

 • Woningopname; in kaart brengen van de details.
 • Marktanalyse om de woningwaarde, vraagprijs en de te verwachten opbrengst vast te stellen.
 • Plannen en begeleiden van de bezichtigingen.
 • Het voeren van de (prijs)onderhandelingen.
 • Het opmaken van de koopakte, nadat de verkoopdeal is gesloten.
 • Het begeleiden bij de eindinspectie van de woning voor de sleuteloverdracht.
 • Marketingplan op maat maken met een doeltreffende promotiecampagne.

Huis verkopen in Amsterdam dankzij groot netwerk en promotiecampagne

Een goede en gerichte woningpresentatie en bijbehorende promotie zijn essentieel voor een succesvol verkooptraject bij een huis verkopen in Amsterdam. Heeren Makelaars stelt een brede en gevarieerde promotiecampagne op, met als doel om zoveel mogelijk gegadigden voor de woning te verzamelen. Wij maken bij de promotie van uw woning gebruik van ons imposante netwerk en een grote verscheidenheid aan offline en online kanalen.

 • Mailing aan onze collega’s van de NVM en MVA.
 • Informeren van ons bestand van ꞌzoekersꞌ en afspraken inplannen.
 • Funda, website Heeren Makelaars, verkoopbord, etalage aan de Stadionweg 75.
 • Woning aanbieden via landelijk netwerk topkantoren van Baerz & Co.
 • Online campagnes, magazines en kranten (van social media tot Eigen Huis & Interieur, FD en meer).
 • Internationaal netwerk (Luxury Real Estate, Rightmove UK, Luxury Estate, JamesEdition).

Breed palet aan presentatiemateriaal ter verkoopbevordering

Heeren Makelaars benut bij een huis verkopen in Amsterdam een breed palet aan presentatiemateriaal. Van woningfotografie, 360 graden foto’s en woningvideo tot inmeten conform NEN2580, een teaser voor social media en de luxe Heeren Makelaars brochure. Optioneel kan worden gebruikgemaakt van een drone, Matterport 3D (om op drie verschillende manieren een woning te bekijken) en styling. Aan de hand van Google Analytics wordt bekeken welke promotieacties verkeer naar de website opleveren. Wij gebruiken deze informatie om nieuwe, doelgerichte woningpromoties in te zetten.

 

Laat uw huis verkopen in Amsterdam door de specialisten van Heeren Makelaars. Wij zorgen ervoor dat uw woning sneller en voor een uitstekende prijs wordt verkocht. Bel (020 – 470 22 55), e-mail (info@heerenmakelaars.nl) of gebruik het contactformulier voor meer informatie of het maken van een afspraak.