Koopwoning in Amsterdam

Zoekt u een koopwoning in Amsterdam? Of wilt u juist uw huis verkopen? Een woning kopen of verkopen is een hele stap. Het is een sleutelmoment in uw leven. U dient een weloverwogen beslissing te nemen, met een grote financiële impact. Heeren Makelaars beschikt als toonaangevend makelaarskantoor in Amsterdam over de knowhow en ervaring om u te begeleiden bij de aankoop of verkoop van uw woning. Onze kennis van de dynamische Amsterdamse woningmarkt maakt het verschil. U kunt rekenen op persoonlijke aandacht, deskundige begeleiding en de meest gunstige prijs en voorwaarden bij de aan- of verkoop van uw koophuis.

Woning kopen Amsterdam

Kennis van de Amsterdamse woningmarkt maakt het verschil

Heeren Makelaars behoort al ruim zestien jaar qua verkoopvolume tot de grotere makelaarskantoren in Amsterdam. Onze makelaars zijn actueel geschoold. Zij volgen regelmatig seminars over hypotheken, erfpacht, bouwkunde en juridische aspecten die bij de aan- of verkoop van een koopwoning in Amsterdam om de hoek komen kijken. De huizenmarkt in Amsterdam en omgeving heeft voor ons team geen geheimen. De specialisten van Heeren Makelaars weten exact waarom het ene huis in prijs verschilt van het andere huis in dezelfde straat of wijk. Zij vertellen u alles over de woningwaarde, de locatie, de WOZ-waarde, de onderhoudsstaat, het energielabel en de referentiepanden in de buurt.

Systematische aanpak bij aankoop van koopwoning in Amsterdam

De systematische werkwijze van Heeren Makelaars is gestoeld op een energieke en persoonlijke aanpak. Wij brengen bij een voorgenomen aankoop uw woonwensen in kaart en inventariseren het dagelijkse woningaanbod. U ontvangt het actuele woningaanbod in Amsterdam en omgeving in uw mailbox. Heeft u interesse in een specifieke woning? Wij maken een afspraak voor bezichtiging en begeleiden u tijdens het proces. De aan te kopen woning wordt onder meer getoetst aan uw woonverlangens, de onderhoudsstaat van de woning en de vraagprijs. Wij voeren op deskundige en effectieve wijze de onderhandelingen met (de makelaar van) de verkopende partij, om de beste aankoopprijs te realiseren.

 

Uw makelaar begeleidt u bij het overeenkomen van de opleveringstermijn en de overname van roerende zaken. Wij helpen u desgewenst met de keuze voor de notaris en met het regelen van een bouwkundige inspectie. Dit kan van belang zijn bij een funderingsonderzoek, grondverontreiniging, asbest of een bestemmingsplan dat van invloed is op uw woongenot.

Betrokken partner bij de verkoop van uw woning

Heeren Makelaars is uw betrokken partner bij de verkoop van uw koopwoning in Amsterdam. Wij begeleiden u van de inventarisatie van uw woning tot de eigendomsoverdracht. Een goede en brede promotiecampagne levert maximaal resultaat op. Wij beschikken over een bestand van ꞌzoekersꞌ. Onze collega’s van de NVM en MVA worden geïnformeerd over de woningverkoop.

 

Ons makelaarskantoor is geselecteerd partner van Baerz & Co, een groep landelijk verbonden topkantoren die uw huis aanbieden. Wij regelen geavanceerde, doorlopende online campagnes en wij zijn partner van Luxury Real Estate, Rightmove UK, Luxury Estate en JamesEdition. Deze internationale krachtenbundeling vergroot de kans op verkoop van uw exclusieve koophuis in Amsterdam.

Huis taxeren bij aankoop, verkoop of herfinanciering

Wilt u een koopwoning in Amsterdam kopen, verkopen of herfinancieren? Heeren Makelaars is uw adres voor een deskundige taxatie. Nieuwsgierig? Neem contact op met uw vragen, verzoeken of het maken van een afspraak.