Makelaar in Amsterdam

Bent u op zoek naar een deskundige, betrokken makelaar in Amsterdam, die u op zorgvuldige wijze begeleidt bij de aankoop of verkoop van uw woning in de hoofdstad van Nederland? Heeren Makelaars kent de dynamische woningmarkt in grootstedelijk Amsterdam als zijn broekzak. Wij hebben het netwerk, de expertise en de ervaring om aan de hand van een systematische werkwijze de beste deal voor u uit het vuur te slepen. Al onze zintuigen staan op scherp. Ons team heeft een luisterend oor voor uw wensen, oog voor uw eisen en budget en gevoel voor het juiste moment van handelen. Wij ruiken de kansen in de markt en proeven de behoefte bij de verkopende of aankopende partij.

Makelaar Amsterdam

Begeleiding bij aankoop woning voor zo gunstig mogelijke prijs

Heeren Makelaars is al ruim zestien jaar een gevestigde naam als makelaar in Amsterdam bij de aankoop van een woning. Daar komt veel bij kijken. Wij zijn uw professionele partner in het gehele traject, dat tot de koop van een aantrekkelijke woning tegen een zo gunstig mogelijke prijs leidt. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze voor de gewenste woning.

 

U krijgt informatie en inzicht in de woningwaarde, de kwaliteit en onderhoudsstaat van de woning, het energielabel. de WOZ-waarde, de locatie en de referentiehuizen in de straat, wijk of buurt, Uw makelaar voert scherpe onderhandelingen en assisteert u bij de administratieve en juridische afhandeling van de woningaankoop. Bekijk het woningaanbod om u een indruk te vormen van de koopmogelijkheden in de grootste stad van Nederland.

Volledig ontzorgd door de erkende makelaar in Amsterdam

Heeren Makelaars is uw deskundige partner met een persoonlijke aanpak, die u volledig ontzorgt. U krijgt het actuele woningaanbod in uw mailbox. Wij maken afspraken voor bezichtigingen en begeleiden u hierbij. Wij beoordelen de woning en helpen u bij het overeenkomen van de opleveringstermijn, de overname van roerende zaken en de keuze van de notaris.

 

U dient als koper alles over de woning te weten. Heeren Makelaars adviseert u of een bouwkundige inspectie nodig is, bijvoorbeeld bij (vermoeden van) asbest, een oude olietank, funderingsproblemen of een conflicterend bestemmingsplan. U komt zo niet voor vervelende verrassingen te staan. Wij verzorgen als erkende makelaar in Amsterdam ook een taxatie (inclusief NWWI-taxaties) van het pand.

Grotere kans op woningverkoop dankzij krachtenbundeling

Uw woning verkopen in Amsterdam tegen een uitstekende prijs vraagt een deskundige hand. Uw makelaar in Amsterdam zorgt voor een onderscheidende presentatie, met een brede promotiecampagne. Wij hebben een bestand van ꞌzoekersꞌ en wij zijn geselecteerd partner van Baerz & Co, Luxury Real Estate, Rightmove UK, Luxury Estate en JamesEdition. Dankzij de nationale en internationale krachtenbundeling heeft u een grotere kans op verkoop van uw exclusieve woning in Amsterdam.

Naast koophuizen ook huurwoningen en bedrijfs o.g.

Heeren Makelaars behoort qua verkoopvolume tot de grotere makelaarskantoren in Amsterdam. Naast een aantrekkelijk aanbod koopwoningen in Amsterdam en omgeving, vindt u interessante huizen voor huur en het exclusieve huizenaanbod van Baerz & Co. Daarnaast treft u bedrijfs o.g. op onze website aan. Benut de contacten, competenties en vaardigheden van dé makelaar in Amsterdam en bel (020 – 470 22 55), e-mail (info@heerenmakelaars.nl) of verzend het ingevulde contactformulier voor meer informatie, advies of het maken van een afspraak.