Ons Kantoor

PERSOONLIJK
Heeren Makelaars vallen op door een energieke, persoonlijke aanpak. Persoonlijk, want we luisteren goed naar wat u als klant graag wilt. Vervolgens bepalen we in onderling overleg een traject dat voor u de beste manier is om het ideale huis te vinden. Een huis koopt of verkoopt u misschien enkele keren in uw leven en wellicht is het uw grootste transactie ooit, daarom is Heeren Makelaars niets te veel om de sleutel tot uw droomhuis te bemachtigen.

KENNIS
Al ruim negen jaar houden Heeren Makelaars ogen en oren wijd open: wij ademen huizen en kantoorpanden, dag en nacht. Dat zult u ook merken in de onderhandelingen. Wij weten waarom een huis tien meter verderop in prijs verschilt, wanneer de verkopende makelaar iets achterhoudt of wanneer de zon daadwerkelijk binnen schijnt. Kennis van de Amsterdamse markt is cruciaal als makelaar en dat hebben wij. Onze makelaars zijn uitstekend geschoold doordat ze regelmatig seminars volgen over hypotheken, erfpacht, bouwkunde en juridische aspecten.

ANNO 2004
Na een tiental jaar ervaring bij makelaarskantoren als C. Hoen, Peter Bruin en Jones Lang Lasalle begonnen Sander Bovenkerk en Eran Hausel in december 2004 een eigen kantoor. Het enthousiasme en de energie van Heeren Makelaars zit voor een belangrijk deel in het sportieve karakter van de eigenaren. Dat heeft er mede toegeleid dat het kantoor zich inmiddels qua verkoopvolume tot de grotere makelaarskantoren van Amsterdam mag rekenen.

ALL IN THE NAME
De dubbele E is een kwinkslag naar het verleden van Amsterdam, gegoten in een moderne, strakke letter. Een jonge, frisse, dynamische en betrouwbare uitstraling net als Heeren Makelaars. De naam is afgeleid van de Heeren XVII, de bestuurders van de specerijenhandel van de VOC. Twee van hen verhandelden op een zeker moment een huis tegen harde valuta, waarbij een ander als bemiddelaar optrad. Volgens de overlevering de eerste makelaarstransactie ooit. Bij de start van Heeren Makelaars dachten de oprichters: ‘Als zij de eersten zijn, zijn wij de laatste.’

OPENINGSTIJDEN
maandag t/m vrijdag: 08.00 uur tot 18.00 uur
zaterdag: 10.00 uur tot 13.00 uur

Afspraken buiten kantoortijden zijn altijd bespreekbaar.