Archieven

Wolvenstraat 15

Wolvenstraat 15, 1016 EM Amsterdam

Zeer mooie winkelruimte gelegen tussen de Heren en Keizersgracht in de 9straatjes (de9straatjes.nl) in het Centrum van Amsterdam. De winkelruimte is gelegen op de begane grond en beschikt over een eigen entree. Het object heeft een VVO van 71m². De Wolvenstraat is een levendige straat die samen met de andere acht straatjes een grote diversiteit aan boetiekjes, flagship stores, cafés en restaurants kent. De 9straatjes zijn een echt begrip en behoren ook wel tot de leukste en drukste winkelstraten van Amsterdam/Nederland.

De ruimte is een aantal jaar geleden getransformeerd. Hierbij is de bestemming gewijzigd van garage naar winkelruimte. Tijdens deze transformatie zijn er geen concessies gedaan en zijn alle hedendaagse maatstaven geïmpliceerd. Aan de voorzijde zit een grote etalage met aan de buitenkant grote markiezen. Aan de achterkant zitten rondom ramen waardoor de gehele winkel veel natuurlijke daglicht heeft. Het gehele object beschikt over lichtarmaturen. In het midden van de winkel zit langs de muur een inpandige berging en toilet. Daarnaast bevind zich een keukenblok met een koelkast en spoelbak. In de voorzijde van de ruimte ligt een betonnen gietvloer en in het achterste gedeelte ligt een vissengraat parketvloer.

Wolvenstraat – zoals met meer straten in deze buurt, houdt de naamgeving verband met de huidenhandel. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bestemming: Winkelbestemming
Oppervlakte: vvo ca. 71m² (zie plattegrond)

Huurprijs: €1126,76 p/m² per jaar / totaal €80.000,- p/jr exclusief 21% BTW

Voorschot servicekosten: NVT

Huurtermijn: minimaal 5 jaar

Huurverlenging: 5+5

Huuringangsdatum: Per direct

Huurbetaling: per maand vooruit

Huuropzegtermijn: 12 maanden aangetekend

Huurprijsherziening:
Partijen hebben het recht om na een huurperiode van 5 jaar toetsing en aanpassing aan de markthuurprijs te verlangen. Partijen zullen elkaar 14 maanden vóór afloop van een huurtermijn schriftelijk berichten omtrent de gebruikmaking van de mogelijkheid de huurprijs te herzien.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie gelijk aan 3 maanden huur plus servicekosten, beiden te vermeerderen met b.t.w..

B.T.W.:
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie: jaarlijks conform CPI prijsindexcijfer. Voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum.

Opleveringsniveau: Huidige staat

Wordt opgeleverd met de volgende bijzonderheden:
• Balie/toonbank
• Lichtarmaturen
• Betonvloer (voor) en vissengraat parket (achter)
• Keukenblok met spoelbak en koelkast
• Inbouw kledingrekken
• Een Markies
• Inpandige berging
• Toilet met fontein

Bij aanvang van de huur wordt een opleveringsrapport opgemaakt.

Opleveringsniveau einde huurperiode:
Huurder dient de ruimte aan het einde van de huurperiode geheel ontruimd van scheidingswanden, vloerbedekking, bekabeling (behoudens elektra) en overige zaken die niet tot het gehuurde behoren aan verhuurder op te leveren. Huurder draagt zorg voor herstel van schade aan het gehuurde behoudens normale slijtage.

Algemeen:
Huurder dient aan verhuurder een recent uittreksel uit het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te overhandigen. Tevens dient huurder aan verhuurder stukken te overleggen waaruit ter beoordeling van verhuurder voldoende solvabiliteit blijkt om aan de financiële verplichtingen, voortvloeiende uit de huurovereenkomst, te kunnen voldoen.

Huurcontract:
Conform standaard huurovereenkomst ROZ-model (30-01-2015) met een aantal aanvullingen en wijzigingen in de artikelen en Algemene Bepalingen.

Voorbehoud:
Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en kunnen geen rechten aan ontleend worden.
Alle plattegronden en aangezichten zijn onder voorbehoud.

Deze tekening en bijbehorende informatie en gegevens zijn met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Wij kunnen echter geen garantie geven met betrekking tot de juistheid of nauwkeurigheid van de in deze tekening voorkomende gegevens, informatie of interpretaties, noch met betrekking tot de geschiktheid daarvan voor enig doel of situatie of enige toepassing. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Heeren Makelaars BV is niet aansprakelijk voor enige schade en andere gevolgen voortvloeiende uit het gebruik van de tekening en informatie.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Banstraat 5

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen

Kerkstraat 303 A

Kerkstraat 303 A, 1017 GZ Amsterdam

Dit zeer markante bedrijfsobject dat is gelegen in het centrum van Amsterdam op steenworp afstand van de iconische Magere burg. Met de locatie gelegen tussen de Vijzelstraat en de Amstel is dit een uniek object midden in het centrum. Deze bedrijfsruimte is zeer luxe afwerkt en van alledaagse maatstaven voorzien. Het totale oppervlak bedraagt ca. 200 m² vvo. Het object is recent gerenoveerd en is voorzien van een eigen entree.

Indeling:
De Bedrijfsruimte heeft hardstenen optredens die leiden naar de eigen entree. Bij binnenkomst bevindt u zich in de prachtige voorkamer waarbij een fraai balkenplafond is behouden. Doordat de gevel veel glas bevat is dit een zeer lichte voorkamer. Naast de voorkamer bevind zich een ruimte die is afgescheiden door middel van hoge zwart stalen deuren. In de midden kamer staan een tweetal grote robuuste werktafels die elk plek bieden aan meerdere werknemers. Deze kamer is zeer goed verlicht.
Aangrenzend aan de midden kamer bevindt zich het gasten toilet die voorzien is van een wastafel. Naast het gasten toilet zit de keuken die is voorzien van een Smeg inbouw vaatwasser, 4-pits fornuis met afzuigkap en een koelkast. Boven de koelkast bevindt zich ook de combi oven magnetron van Siemens. Naast de keuken zit de ruime badkamer met inloop douche en extra toilet.

In de twee grote achterkamers zitten grote lichtstraten. Door de indeling en gevel die uit veel glas bestaan is de bedrijfsruimte uitermate geschikt voor een open en flexibele werkomgeving en uitermate geschikt is voor studio / showroom.

Bereikbaarheid/openbaar vervoer:
Op Loopafstand bevindt zich het Rijks- en Stedelijk museum, alsmede het Rembrandtplein met theaters, bioscopen, restaurants, etc.. Diverse openbaar vervoervoorzieningen om de hoek: o.a. Metro Noord-Zuid lijn, de tram- en busverbindingen naar het Centraal Station en N.S. Station Zuid/W.T.C.

Parkeergarages nabij de Kerkstraat 303A
– APCOA Parking Prins & Keizer (300 meter)
– Parking de hoofdstad (650 meter)
– Parkeergarage The Bank (650 meter)
– Parkbee Keizersgracht (700 meter)
– Bloom House Parking (700 meter)
– Parkeergarage Stopera Amsterdam (850 meter)
– Parkbee Weesperstraat (900 meter)
– Parkeergarage Kalverstraat (900 meter)
– APCOA PARKING Heinekenplein ( 1 km)
– Parkeergarage de Leidse (1 km)
– Openbaar, parkeren via vergunningsstelsel van Amsterdam

Bestemming: kantoorruimte
Oppervlakte: VVO ca. 200m² (zie plattegrond)
Huurprijs: €325,- p/m² per jaar / totaal €65,000- p/jr
BTW: Niet van toepassing

Huurbetaling: Per maand vooruit

Servicekosten: N.V.T.

De ruimte beschikt over eigen meters. Huurder dient zelf contracten te sluiten met de nutsbedrijven voor levering van water, gas en elektra, internet, telefoon, evenals de kosten en onderhoudscontracten die hieruit voortvloeien (ook voor zover
de nota’s op naam staan van verhuurder).

Huurtermijn: 5 jaar + 5 jaar

Zekerheidstelling: Waarborgsom 3 maanden huur

Huurindexatie Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Datum van oplevering: 1 juli 2020

Huurcontract: Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ-model, 30-01-2015)

Opleveringsniveau: Huidige staat
Wordt opgeleverd met de volgende bijzonderheden:
· Twee grote bureaus
· Lichtarmaturen
· vissengraat parket)
· Keukenblok met inbouw apparatuur
· Inbouw kledingrekken
· Badkamer met toilet
· Airconditioning
· Toilet met fontein
· Bij aanvang van de huur wordt een opleveringsrapport opgemaakt.

Opleveringsniveau einde huurperiode:
Huurder dient de ruimte aan het einde van de huurperiode geheel ontruimd van scheidingswanden, vloerbedekking, bekabeling (behoudens elektra) en overige zaken die niet tot het gehuurde behoren aan verhuurder op te leveren. Huurder draagt zorg voor herstel van schade aan het gehuurde behoudens normale slijtage.

Algemeen:
Huurder dient aan verhuurder een recent uittreksel uit het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te overhandigen. Tevens dient huurder aan verhuurder stukken te overleggen waaruit ter beoordeling van verhuurder voldoende solvabiliteit blijkt om aan de financiële verplichtingen, voortvloeiende uit de huurovereenkomst, te kunnen voldoen.

Huurcontract:
Conform standaard huurovereenkomst ROZ-model (30-01-2015) met een aantal aanvullingen en wijzigingen in de artikelen en Algemene Bepalingen.

Voorbehoud:
Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en kunnen geen rechten aan ontleend worden.
Alle plattegronden en aangezichten zijn onder voorbehoud.

Deze tekening en bijbehorende informatie en gegevens zijn met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Wij kunnen echter geen garantie geven met betrekking tot de juistheid of nauwkeurigheid van de in deze tekening voorkomende gegevens, informatie of interpretaties, noch met betrekking tot de geschiktheid daarvan voor enig doel of situatie of enige toepassing. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Heeren Makelaars BV is niet aansprakelijk voor enige schade en andere gevolgen voortvloeiende uit het gebruik van de tekening en informatie.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Banstraat 5

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen

Jan Luijkenstraat 92 III

Het markante object is gelegen in het bruisende hart van Amsterdam-Zuid het museumkwartier, nabij het Rijksmuseum, Vondelpark en het Museumplein. De kantoorruimte is goed onderhouden en is voorzien van de alledaagse maatstaven. Het totale oppervlak bedraagt ca. 91m² V.V.O. (101m² B.V.O.) bruikbare meters, exclusief gemeenschappelijke ruimtes, gezamenlijke toiletten en eetkeuken. Tevens is het object voorzien van een lift. Aan de achterzijde heeft men een gezamenlijke en perfect onderhouden binnentuin.

Bereikbaarheid/openbaar vervoer:
Op Loopafstand bevindt zich het Rijks- en Stedelijk museum, alsmede het Leidseplein met theaters, bioscopen, restaurants, etc.. Diverse openbaar vervoervoorzieningen om de hoek: o.a. tram- en busverbindingen naar het Centraal Station en N.S. Station Zuid/W.T.C.

Jan Luijkenstraat:
Dichter en graficus (1649-1712), vooral populair door ‘het menselijk bedrijf’, dat hij samen met zijn broer Caspar maakte. Bron: Stadsatlas Amsterdam.

Vloeroppervlak derde verdieping (exclusief gezamenlijke ruimtes, toiletten en eetkeuken):
BVO: 101m²
VVO: 91m²

Huurcontract:
Betreft het recht van onderverhuur, huidige huurovereenkomst is t/m 1 juli 2022.

Huurprijs:
€ 45.000,- per jaar, te vermeerderen met geldende BTW en inclusief servicekosten.

B.T.W.:
Partijen komen overeen dat verhuurder wel omzetbelasting over de huurprijs in rekening brengt.
Huurindexatie

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom 3 maanden huur inclusief BTW.

Huurbetaling:
Nader overeen te komen.

Bestemming:
Kantoor.

Opleveringsniveau:
In huidige staat.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Bekijk het meetrapport  >>

 

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.