Archieven

HoofdFoto

Van Tuyll van Serooskerkenweg 78 3

Van Tuyll van Serooskerkenweg 78-III, 1076 JN Amsterdam
Spectaculair dubbel bovenhuis (ca. 128m²) met riant dakterras 28m2 op fantastische locatie in de Stadionbuurt.
Locatie en bereikbaarheid
Dit dubbele bovenhuis met groot dakterras is gelegen in de populaire Stadionbuurt. Het jaren 30 pand is in 2010 volledig gerenoveerd, met oog voor details. De ruim opgezette straat in het prachtige Amsterdam Zuid is voorzien van een groenstrook en bevindt zich te midden van allerlei voorzieningen. Nabij treft u het Olympisch Stadion, de Zuidas en verschillende basis- en middelbare scholen (onder andere de British School of Amsterdam). Op een steenworp afstand bevinden zich tevens diverse horecagelegenheden en winkels waaronder een bakker, slagerij en supermarkt. Ook het nieuwe winkelcentrum op het Stadionplein bevindt zich op loopafstand.
In de straat is ruimschoots parkeermogelijkheid, parkeren via vergunningstelstel (thans twee parkeervergunningen). Station-Zuid WTC met vele openbaar vervoersmogelijkheden is gelegen op loopafstand maar de locatie is ook uitstekend te bereiken met de auto via de ring A10 afslag Zuid en afslag RAI (S108 en S109). Het centrum van Amsterdam bevindt zich op enkele minuten fietsafstand en ook het Vondelpark is dichtbij.

Indeling
Derde etage:
Afgesloten entree op de tweede verdieping met daarachter de trap naar de derde verdieping. Hal met toegang tot de vier ruime slaapkamers. Aan de achterzijde de master bedroom met badkamer en-suite voorzien van ligbad, douche en dubbele wastafel. Vanuit de master bedroom directe toegang tot het balkon aan de achterzijde middels openslaande deuren. Tweede slaapkamer aan de achterzijde met inbouwkasten en openslaande deuren naar het balkon. Op het balkon is de CV-ketel netjes in de buitenkast geplaatst.
Op de gang bevindt zich het separaat toilet en een tweede badkamer met douche en wastafel. Aan de voorzijde de derde zeer ruime slaapkamer. In de vierde slaapkamer die tevens aan de voorzijde gesitueerd is, bevinden zich een afgesloten waskast met wasmachineaansluiting en separate afgesloten meterkast met slimme meter, watermeter en internetaansluiting.
Vierde etage:
Middels de riante trap bereikt u de woonkamer met schitterende hoogte en opengewerkte kap. Dankzij de vele dakramen en het aangrenzende dakterras is de living heerlijk licht. Meerdere dakramen zijn voorzien van automatische zonwering. De living beschikt tevens over een open haard. Keuken en kookeiland met natuurstenen blad, 5-pits gasfornuis, Quooker en diverse inbouwapparatuur waaronder koel/vries combinatie en combi magnetronoven van Bosch. Middels dubbele openslaande deuren bereikt u het aangrenzende ruime (circa 30m²) dakterras, voorzien van een wateraansluiting. Door de gehele woning ligt een lamelparket vloer, er hangen Maretti spots en alle ramen zijn voorzien van dubbel glas (2010). De vierde verdieping beschikt over een video intercom.
Bijzonderheden:

– Woonoppervlakte van circa 128m2 (exclusief dakterras van circa 28m2 incl. trap 3e verdieping 4,5m2), NEN2580 meetrapport aanwezig. Conform het NEN2580 rapport 123,1m2 de trap op de 3e verdieping 4,5m2 hebben wij meegenomen in de metrage. De vide op de 4e verdieping van 5m2 hebben we niet meegenomen in de aanmelding.
– Vier ruime slaapkamers
– Living met opengewerkte kap (skylight), hoge plafonds en dakramen
– Riant dakterras met wateraansluiting
– Woning in 2010 volledig gerenoveerd en verkeert in uitstekende staat
– Video intercom op de vierde etage
– Open haard
– keuken met Inbouwapparatuur van Bosch, Quooker.
– Luxe schakelmateriaal inclusief prachtige spots en dimmers (Maretti)
– Automatische zonwering
– Voorzien van dubbele beglazing
– CV (Remeha Avanta CR 2010) in buitenkast geplaatst
– Erfpacht alg. bep. 2000. Looptijd 15-11-2054. Jaarcanon €912,69
– Aanvraagdatum overstap vastgelegd 6-dec. 2019.
– VvE eigen beheer, 4 leden, servicekosten €98,85 p/maand
– Slimme meter energie en gas
– Oplevering in overleg
– Parkeren via vergunningstelstel (bron: parkeren en verkeer gemeente Amsterdam)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Van Tuyll van Serooskerkenweg 78

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen

HoofdFoto

Cliostraat 3 3

Cliostraat 3-3, 1077KA Amsterdam
Zeer licht en sfeervol dubbel bovenhuis (ca. 141m²) met vier (slaap)kamers en een spectaculair dakterras. Het appartement is gelegen in de Beethovenbuurt in Amsterdam Oud-Zuid, nabij het WTC, Beatrixpark en de uitvalswegen. Het appartement is zeer praktisch ingedeeld en is recentelijk compleet gerenoveerd.

Het appartement maakt onderdeel uit van het complex De Muzenhof, gelegen aan de Beethovenstraat, Cliostraat en de Stadionweg. In de Beethovenstraat zijn diverse winkels, gezellige cafés en restaurants.

Het complex is met de auto en per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Op de Beethovenstraat en de Stadionweg zijn diverse haltes voor de tram en bus. Het N.S. Station Zuid/WTC is op vijf minuten loopafstand gelegen. Momenteel is voor deze buurt geen wachttijd voor een parkeervergunning.

Indeling:
Derde verdieping
Hal met toegang tot alle vertrekken. Lichte woonkamer met hoekligging en fraai uitzicht over zowel de Clio-, als de Beethovenstraat. De luxe open keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Vanaf de hal zijn op deze verdieping de eerste twee slaapkamers te bereiken. De eerste badkamer is bereikbaar vanaf de hal en beschikt over een ligbad met douche en een wastafel. Sepraat toilet met fontein.

Vierde verdieping
Hal met toegang tot alle vertrekken. Twee ruime slaapkamers. Vanaf de hal is de tweede badkamer van het appartement bereikbaar, deze is voorzien van een inloopdouche en wastafel. Middels een open trap is er toegang tot het spectaculaire dakterras met schitterend uitzicht op onder andere de Zuidas.

Cliostraat:
De Muze van de geschiedenis (Griekse Mythologie)

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 141m²
– Dakterras van ca. 37m²
– Vier slaapkamers, twee badkamers
– Eigen CV installatie
– Per direct beschikbaar
– Twee maanden borg
– Geen woningdelers
– Parkeren via vergunningstelsel
– Oplevering kan spoedig

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Cliostraat 3

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen

HoofdFoto

Westerkade 27 H

***PER DIRECT BESCHIKBAAR***

Westerkade 27 HS, 1015 XE Amsterdam.

Goed ingedeelde twee laagse benedenwoning op een fantastische locatie in het centrum van Amsterdam.

Locatie/bereikbaarheid:
De Westerkade is een levendig stukje gracht, aan het begin van de Bloemgracht. Op slechts vijf minuten loopafstand bevinden zich onder andere de Westerstraat, de Haarlemmerstraat en Haarlemmerdijk. De boodschappen doe je in de Frederik Hendrikbuurt dat is naastgelegen – met veel buurtwinkels zoals de kapper, koffie-, bakker, kaas-en visboer en grote en kleine eco supermarkten.

Elke zaterdag en maandag zijn er gezellige markten op de Noordermarkt, in de aangrenzende Westerstraat en op de Lindengracht. Maar ook diverse hotspots in West zoals de Foodhallen met onder andere een bioscoop en bibliotheek bevinden zich op loopafstand. De locatie bevindt zich te midden van een grote diversiteit aan gezellige cafés, goede restaurants en hippe boetieks (denk aan de Negen Straatjes). Voor sport en recreatie kunt u terecht in het Westerpark. De woning is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto (de Ring A10 is o.a. te bereiken via de S105).

Indeling:
Entree met directe toegang in de woning. Open keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aan de achterzijde de goed opgezette woonkamer. Grote raampartijen die zorgen voor veel daglichttoetreding in de woning. Interne trap met separaat toilet op de hal naar het souterrain waar de twee ruime slaapkamers zijn gelegen. Boven de trap een ruime opbergkast. In het souterrain met een gemiddelde stahoogte van ca. 2.11m nog extra opbergkasten en de badkamer die is voorzien van een douche, bad, toilet en wastafel.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 87 m2 (NEN2580 Meetrapport aanwezig)
– Woning is per direct beschikbaar
– Twee ruime slaapkamers
– Huurprijs is inclusief servicekosten. Exclusief, gas, water, elektra, tv en internet
– Twee maanden borg
– Kan gemeubileerd en gestoffeerd opgeleverd worden
– Parkeren via vergunningstelsel: Bron parkeren en verkeer gemeente Amsterdam.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Westerkade 27

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen

HoofdFoto

De Wittenstraat 149 3+4

De Wittenstraat 149-3, 1052 AT Amsterdam.

Dubbele bovenwoning van ca. 98 m2 met balkon van ca. 4 m2, gelegen op een top locatie in Amsterdam West.

Locatie/bereikbaarheid:
De woning is gelegen op een heerlijke plek dichtbij het water op een steenworp afstand van het Westerpark. Om de hoek treft u een breed aanbod van diverse winkeltjes en supermarkten. De woning is goed bereikbaar met zowel de auto (ring A10, S103) als het openbaar vervoer (tram 10, bus 21 en bus 22).

De ‘achtertuin’ van de De Wittenstraat is het Westerpark. Geluk in het kwadraat. Vanuit uw woning wandelt u zo een bruisend stukje Amsterdam in. Het Westerpark is van nu maar ademt ook geschiedenis. De gebouwen van de Westergasfabriek dateren uit 1885. Ze hebben een jaar of tien geleden een nieuwe bestemming gekregen en zijn met geduld en aandacht gerenoveerd.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree op de begane grond voor de tweede en bovenliggende woonlagen.

Tweede verdieping:
Eigen entree op de tweede verdieping.

Derde verdieping:
Separaat toilet gelegen op de hal. Open keuken/eetkamer met nieuw geplaatste keuken, inclusief diverse inbouwapparatuur. Aangrenzend vindt u een ruim balkon. Zeer ruim opgezette woonkamer met aan de voorzijde drie grote raampartijen die zorgen voor veel daglichttoetreding.

Vierde verdieping:
Op de vierde verdieping bevinden zich de twee slaapkamers. Ook op deze verdieping veel daglichttoetreding, onder andere dankzij dakramen. In het midden van de slaapkamers treft u de badkamer die is voorzien van een douche, toilet en wastafel.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 98 m2 (NEN2580 Meetrapport aanwezig)
– Riant balkon van ca. 4 m2
– Woning is voorzien van een nieuwe badkamer, keuken, indeling en het schildwerk binnen is gedaan.
– Gelegen op eigen grond dus geen recht van erfpacht
– VvE is ingeschreven bij de KVK maar verder is de VvE niet actief
– Pand gesplitst in 2017 in drie appartementsrechten
– Asbest, ouderdoms en nietzelfbewoningsclausule van toepassing
– Oplevering kan per direct.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object De Wittenstraat 149

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen

HoofdFoto

Herengracht 414 II

Herengracht 414-II, 1017BZ Amsterdam

Op een prachtige plek aan een van de mooiste grachten van Amsterdam bieden wij dit karakteristieke appartement (ca. 107m²) aan dat deel uit maakt van een prachtig monumentaal pand. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en beschikt over diverse monumentale details.

Ligging
Het gebouw bevindt zich tussen de Leidsegracht en de Leidsestraat, net buiten de “Gouden bocht”, in de directe nabijheid van een grote diversiteit aan leuke boetiekjes, restaurants, cafés en winkels voor de dagelijkse boodschappen. De Dam, de Opera, de “negen straatjes”, de Jordaan, de Westerkerk en het Centraal Station zijn op steenworp afstand gelegen. Ook het Vondelpark bevindt zich op een aantal minuten lopen, al met al is deze locatie dus bijzonder goed. Daarnaast is er een goede verbinding met het openbaar vervoer, er zijn diverse tram- en busverbindingen in de directe omgeving aanwezig.

Indeling
Statige entree, prachtige marmeren hal met bijzonder hoge plafonds. Trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping
Entree, hal met toegang tot alle vertrekken. De ruime woonkamer is aan de linkerzijde voorzien van een open keuken. Deze keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur zoals een 4-pits gasfornuis, combi-oven een vaatwasser. De woonkamer beschikt aan de voorzijde over een breedte van bijna zeven meter en heeft drie authentieke ramen met prachtig zicht op de Herengracht. De woonkamer is tevens voorzien van een sfeervolle houthaard. De badkamer is bereikbaar vanuit de woonkamer en beschikt over een douche, wastafel, toilet en vloerverwarming. De ruime slaapkamer is aan de rustige achterzijde gelegen en kijkt op het lichthof. Het complex beschikt in het souterrain nog over een praktische fietsenberging met separate entree.

Herengracht:
Naar de Heren Regeerders van de stad (de stad werd vroeger niet bestuurd, maar geregeerd). De gracht bestond reeds als een sloot, toen ze in 1612 werd verbreed tot de huidige gracht, als eerste van de drie hoofdgrachten. Het gedeelte voorbij de Leidsegracht behoort tot de uitleg van 1658. Tot die uitleg behoort ook de Nieuwe Herengracht.
(Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden
– Appartementsrecht van ca. 107 m² (NEN2580)
– Rijksmonument
– Prachtige monumentale houten vloer
– Fraaie breedte met vanuit drie ramen aan de voorzijde prachtig uitzicht op de Herengracht
– VVE de Held, 7 appartementsrechten
– Gezonde vereniging met ca. €80.000,- in kas
– Maandelijkse bijdrage €180,- + €10,- voorschot nutsvoorziening
– Gemeenschappelijke fietsenberging in het souterrain
– Parkeren via vergunningsstelsel, op dit moment geen wachtlijst
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Herengracht 414

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen

HoofdFoto

Weesperzijde 32 e

Rijkelijk wonen aan de Amstel.

Dit goed onderhouden 5-kamerappartement met een totaal woonoppervlak van ca. 142 m² en goed terras op het oosten, is gelegen aan het mooiste deel van de Weesperzijde. Nabij het Amstel Hotel en theater Carré met schitterend uitzicht over de Amstel.

De woning ligt op de derde en vierde (tevens bovenste) verdieping van een prachtig Rijksmonument, dat in 1884-1885 is gebouwd op erfpachtgrond welke is AFGEKOCHT tot en met 15 november 2048.

De 6,8 meter brede woonkamer met fraaie raampartijen heeft prachtig zicht over het water, de ruime eetkeuken geeft middels openslaande deuren toegang tot het terras. Op de vierde verdieping zijn drie slaapkamers en zeer ruime badkamer aanwezig.

De vereniging van eigenaren bestaat uit 5 leden (Weesperzijde 32). De servicekosten bedragen € 271,- per maand. De administratie wordt in eigen beheer gevoerd.

INDELING
Begane grond: gezamenlijke entree met aansluitend de gang en het zeer verzorgde, monumentale trappenhuis naar de verdiepingen. Individuele berging van ca. 8 m².

Derde verdieping:

Ruime ontvangsthal met garderoberuimte en gastentoilet met fontein en toegang tot de woonkeuken met openslaande deuren aan de achterzijde naar het terras op het oosten.

Aan de voorzijde is de living gesitueerd met heerlijk uitzicht. Indien gewenst, is de living af te sluiten van de woonkeuken.

Vierde verdieping: overloop, met toegang tot drie slaapkamers, cv, was- en droogmachine, badkamer met dubbele wastafel, ligbad en douche.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
De woning is zeer centraal gelegen aan de Amstel. De Stopera, het prachtige Theater Carré, het mooie Amstelhotel en het Rembrandtplein met een diversiteit aan uitgaansgelegenheden bevinden zich op loopafstand. Wanneer u de Nieuwe Amstelbrug overloopt staat u direct in de bruisende en hippe Pijp. Tevens is de woning gelegen tussen de twee leukste markten van Amsterdam; de Albert Cuypmarkt en de Dappermarkt.

Voor ontspanning zijn het populaire Oosterpark of het Sarphatipark ideaal. Op de hoek van de Swammerdamstraat met de Ruyschstraat is het welbekende restaurant “Loetje” gevestigd, voor elke Amsterdammer een begrip. Ook ligt café restaurant “De Ysbreeker” direct om de hoek. Openbaar vervoer is praktisch voor de deur (tram 3 en de metro op de Wibautstraat) en diverse uitvalswegen zijn nabij.

PARKEREN
Op de openbare weg geldt betaald parkeren en parkeren middels een vergunning systeem. Zoals bij u uiteraard bekend zal zijn, is er een wachtlijst voor een vergunning in dit deel van Amsterdam. Het goede nieuws is echter dat deze woning zo gunstig is gelegen dat u alles lopend en/of op de fiets kunt doen of bij slecht weer, met het openbaar vervoer.

Amstel:
De rivier waaraan Amsterdam zijn naam en ontstaan dankt.
(Bron: Stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht, 142 m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig).
– BVO 160 m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig).
– Gemeentelijke erfpacht: Afgekocht tot 15 november 2048.
– Rijksmonument.
– Actieve VvE, bestaande uit 5 leden.
– Servicekosten bedragen € 271,33,- per maand.
– Terras 10 m² .
– Berging 8 m² .
– Parkeren via vergunningstelsel (Bron: Gemeente Amsterdam).
– Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Weesperzijde 32

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen

HoofdFoto

Brouwersgracht 194 C

Brouwersgracht 194 C, 1013 HC Amsterdam

Goed ingedeelde sfeervolle dubbele bovenwoning met een totale oppervlakte van ca. 87 m2. De woning is gelegen aan de Brouwersgracht in één van de voormalige pakhuizen.
Locatie/bereikbaarheid:

De woning is gelegen aan de Brouwersgracht aan de rand van de Jordaan nabij de Keizersgracht en de Prinsengracht. De locatie bevindt zich te midden van tal van gezellige en leuke boetieks, restaurants, cafés en op loopafstand van de populaire Noorder-, Wester- en Lindengrachtmarkt, alsmede de Haarlemmerdijk. De locatie is goed te bereiken, zowel met openbaar vervoer (trams, bussen en trein) als met eigen vervoer (Ring A10, afslag S103 of S114). Tevens is er een station van de Noord Zuidlijn op loopafstand.

Brouwersgracht 188-196:
Dit rijtje pakhuizen is karakteristiek voor de Brouwersgracht. De pakhuizen hebben allemaal hun eigen naam. Opeenvolgend staan op de gracht pakhuizen de Koning, de David, de Groene Valk, de Grauwe Valk en de Appel. De pakhuizen in dat dit rijtje werden rond 1636 gebouwd. Let vooral op de mooie luiken van de panden, die vroeger de lichtinval goed regelden. Sommige opgeslagen specerijen konden alleen bewaard worden bij een bepaald binnenklimaat. Ook konden de grote luiken makkelijk opengeslagen worden, wat het binnenbrengen van goederen makkelijker maakte.

De Brouwersgracht is een van de bekendste grachten van Amsterdam. De panden aan de gracht werden grotendeels tijdens de Gouden Eeuw gebouwd. Vanwege het unieke karakter van de gracht besloten lezers van het Parool in 2007 dat de Brouwersgracht de mooiste straat van Amsterdam is.
De Brouwersgracht ligt in het noordwestelijke deel van het oude Amsterdamse centrum en verbindt het Singel met de Singelgracht. Tussen de Prinsengracht en de Singelgracht vormt de Brouwersgracht de noordelijke grens van de Jordaan. De gracht dankt zijn naam aan de vele (bier)brouwerijen die in de zestiende en zeventiende eeuw in de buurt te vinden waren. Dit leidde tot de bouw van veel pakhuizen. De pakhuizen zijn later omgebouwd tot woonhuizen.

Indeling:
Tweede verdieping:
De woning is gelegen aan de achterzijde van het complex. Via de gemeenschappelijke entree komt u uit bij de woning. Ruime hal met een separaat toilet. Zeer ruime woonkamer voorzien van een schouw met openhaard, aangrenzend de open keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Derde verdieping:
Via de interne trap komt u uit op de derde verdieping waar de twee slaapkamers zijn gelegen. De slaapkamers zijn gelegen in de kapverdieping en bieden dus nog verschillende mogelijkheden voor het creëren van bergruimte of vliering. De slaapkamer aan de voorzijde bevat een vliering, die de huidige bewoners gebruiken als slaapkamer. In de schuine wand zijn diverse inbouwkasten gemaakt. In het midden van beide slaapkamers bevindt zich de badkamer voorzien van een ligbad met douche, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting.

Vierde verdieping (vliering):
Op deze verdieping bevindt zich de ‘derde’ slaapkamer.

Berging:
Goed formaat berging gelegen in de onderbouw.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 87 m2 (NEN2580 Meetrapport aanwezig)
– Berging van ca. 5 m2 gelegen in de onderbouw
– Gelegen op eigen grond dus geen recht van erfpacht
– Rijksmonument
– Asbestclausule van toepassing
– Gezoden en actieve vereniging van eigenaren
– Professioneel VVE beheer: VVE NL B.V.
– De maandelijkse servicekosten bedragen € 187,- per maand
– De maandelijkse voorschot stookkosten bedragen € 118,- per maand
– De woning is zeer rustig gelegen aan de achterkant van het complex
– De woonkamer is voorzien van monumentale balken, kenmerkend voor het pakhuis
– De keuken is voorzien van diverse hoge inbouwkasten en biedt veel opbergmogelijkheden
– Dakraam in de badkamer dat zorgt voor veel daglichttoetreding
– Fundering herstel eind 2015 begin 2016, de berging en hele entree zijn toen ter tijd ook vernieuwd
– De achtermuur van het pand is eind 2017 begin 2018 volledig gerestaureerd, de hele achterkant heeft nieuwe kozijnen gekregen en nieuwe ramen voorzien van dubbele beglazing
– Kleine buitenruimte in het voorportaal van de woning
– Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

++++++++++

Brouwersgracht 194 C, 1013 HC Amsterdam

Tasteful, well laid-out, two-storey residence on the upper floors with a total floor area of approximately 87 m2. The residence is located on the Brouwersgracht in one of the former warehouses.
Location/accessibility:

The residence is located on the Brouwersgracht on the edge of the Jordaan close to the Keizersgracht and the Prinsengracht. The location is surrounded by numerous lovely, welcoming boutiques, restaurants and cafés and within walking distance of the popular Noorder, Wester- and Lindengracht markets, as well as the Haarlemmerdijk. The location is easily accessible by both public transport (trams, buses and trains) as well as private vehicles (A10 ring road, exit S 103 or S114). There is also a Noord Zuidlijn metro station within walking distance.

Brouwersgracht 188-196:
The row of warehouses is very characteristic for the Brouwersgracht. The warehouses all have their own names. On the canal, they are called, in sequence, the Koning David, the David, the Groene Valk, the Grauwe Valk and the Appel. The warehouses in this row were built around 1636. You should pay particular attention to the beautiful shutters on these properties. These were used to regulate the amount of light in the warehouses. Some spices could only be kept in specific interior climatic conditions. The large shutters could also be opened up completely which made bringing in the goods easier.

The Brouwersgracht is one of the most well known canals in Amsterdam. The properties were predominantly built in during the Golden Age. The unique character of the canal led the readers of the het Parool newspaper to choose the Brouwersgracht as the most beautiful street in Amsterdam in 2007.
The Brouwersgracht lies in the northwest section of the Amsterdam city centre and connects Singel to the Singelgracht. The canal forms the northern border of the Jordaan between the Prinsengracht and the Singelgracht. The canal owes its name to the many (beer) breweries that could be found in the neighbourhood in the sixteenth and seventeenth centuries. This led to the construction of many warehouses. The warehouses were later converted into residences.

Layout:
Second floor:
The residence is situated at the rear of the complex. You reach the residence though the communal entrance. There is a spacious hallway with a separate toilet. A very spacious living room has a fireplace with an open fire. The open kitchen adjoins this room and its equipped with various built-in appliances.

Third floor:
The internal staircase will take you to the third floor where the two bedrooms are situated. The bedrooms are situated on the floor under the roof, which therefore means that there is a possibility of creating further storage space or an attic. The bedroom at the front of the building has an attic which the current residents use as a bedroom. There are various built-in cupboards in the sloping walls. The bathroom is situated between the two bedrooms and is fitted with a bath with shower, a sink unit, toilet and washing machine connection.

Fourth floor (attic):
The ‘third’ bedroom is on this floor.

Storage:
There is a decent amount of storage in the basement.

Details:
– Apartment right of approx. 87 m2 (NEN2580 measurement report available)
– Storage of 5 m2 located in the basement
– Freehold – which means no ground rent
– Listed Building
– Asbestos clause applicable
– Healthy and active Association of Owners
– Association of Owners professionally managed by VVE NL B.V.
– Monthly service costs amount to € 187
– Monthly advance on heating costs amounts to € 118
– The residence is in a quiet location at the rear of the complex
– The living room has massive original beams, which are characteristic of the warehouse
– The kitchen is fitted with high built-in cabinets and offers a lot of storage space
– Skylight in the bathroom provides a lot of light
– Foundations repaired in 2015 /beginning of 2016, at the time the storage area and complete hallway were also renovated
– The rear façade of the property was completely restored at the end of 2017 / beginning of 2018. The entire rear façade was fitted with new windows and double glazing
– Small external space in the vestibule of the residence
– Completion in consultation.

We have gathered this information with the greatest of possible care. However, we will not accept any liability for any incompleteness, inaccuracy or any other matter nor for the consequences of such. All measurements and surfaces stated are indicative. The purchaser has a duty to investigate any matter that may be of importance to him or her. The estate agent is the adviser to the seller with regard to this residence. We advise you to engage an expert (NVM registered) estate agent who will guide you through the purchasing process. Should you have any specific desires with regard to the residence, we advise you to make these known as soon as possible to your purchasing estate agent and have an independent investigation carried out into such matters. If you do not engage an expert, you will be deemed as considering yourself to be sufficiently expert to be able to oversee all matters that could be important. The NVM terms and conditions are applicable.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Brouwersgracht 194

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen

HoofdFoto

Hoogte Kadijk 414

Project Hoogte Kadijk 410-418 GEB Villa

Op de grens van Amsterdam Centrum en Oost bieden wij Project “GEB Villa” aan. Vijf hoogwaardig afgewerkte vernieuwbouw appartementen, voorzien van alle denkbare luxe, gelegen in een voormalig pand van het Gemeente-Energie Bedrijf Amsterdam.

De locatie
De GEB-villa van Berlage is gelegen pal tegenover de oude gerestaureerde Kazernes aan de Sarphatistraat, op de hoek met de Hoogte Kadijk. Het Entrepotdok en de Plantagebuurt met diverse gezellige horecagelegenheden bevinden zich in de directe omgeving. Op steenworp afstand vindt u onder andere Artis, de Hortus, de Dappermarkt en het Tropenmuseum. Schuin tegenover de villa zit een Albert Heijn en de auto parkeert u voor de deur. Diverse tram- en bushaltes bevinden zich op loopafstand en treinstation Amsterdam Centraal is slechts tien minuten fietsen.

Vijf appartementen:
De appartementen variëren van 140 tot 168m², zijn allen gelegen op de begane grond en voorzien van bijzonder veel smaakvolle details. De keuken is naar eigen smaak te kiezen, alle benodigde aansluitingen zijn door verkoper aangelegd. Het karakteristieke pand kenmerkt zich door haar fraaie raampartijen die zorgen voor bijzonder veel lichtinval. Bij de afwerking is alleen gekozen voor de meest fraaie materialen.

Indeling:
Hoogte Kadijk 410
Begane grond
Entree, hal met toegang tot toilet met fontein en de woonkamer. De unieke woonkamer heeft bijzonder veel licht door de hoekligging en de plafondhoogte van bijna 3,5 meter. De woonkamer is voorzien van een rustieke eikenhouten visgraat vloer en alle aansluitingen zijn klaargemaakt om naar eigen smaak een open keuken te plaatsen. De eerste slaapkamer is bereikbaar vanuit de woonkamer. Via een open trap is er toegang tot het souterrain.

Souterrain
Hal met toegang tot alle vertrekken. Twee ruime slaapkamers. Centraal gelegen badkamer voorzien van ligbad (Corian/Solid Surface), inloop regendouche, dubbele wastafel (Corian/Solid surface) en luxe keramische tegels. Ook het souterrain is voorzien van een toilet met fontein. Tot slot beschikt deze verdiepingsvloer over een praktische wasruimte met de daarvoor benodigde aansluitingen.

Hoogte Kadijk 412
Entree, toilet met fontein. U komt de riante woonkamer binnen met bijna 3,3m plafondhoogte. De woonkamer is voorzien van een prachtige, niet behandelde, eikenhouten visgraat vloer. Het appartement is voorzien van alle benodigde aansluitingen voor de keuken die naar eigen wens te plaatsen is. Vanuit de woonkamer is er middels een trap toegang tot een tussenkamer en het souterrain.

Souterrain
Hal met bijzonder veel bergruimte. Toilet met fontein. De ruime slaapkamer is voorzien van een eigen badkamer met ligbad(Coria /Solid Surface), inloop regendouche, dubbele wastafel (Corian/Solid Surface).

Hoogte Kadijk 414
Entree, hal met toegang tot het toilet met fontein en de woonkamer. Riante woonkamer met een plafondhoogte van ca. 3,3m. Twee ruime slaapkamers zijn middels fraaie zwartstalen deuren te bereiken. De masterbedroom is voorzien van een fraaie op maat gemaakte walk-in closet en eigen badkamer voorzien van ligbad (Corian/Solid Surface), dubbele regendouche en een dubbele wastafel (Corian/Solid Surface). Vanuit de woonkamer heeft u middels een trap toegang tot het souterrain.

Souterrain
Hal met toegang tot alle vertrekken. De tweede badkamer is bereikbaar vanaf de hal en is voorzien van een inloop regendouche en wastafel. Naast de badkamer bevindt zich een kast met de aansluitingen voor de wasmachine en de droger. Tot slot beschikt dit appartement over een home cinema.

Hoogte Kadijk 416
Entree, hal met toegang tot het toilet met fontein en de woonkamer. De lichte woonkamer is ruim opgezet en beschikt over drie grote raampartijen. Aan de voorzijde zijn de voorbereidingen getroffen voor het plaatsen van een keuken. Vanuit de woonkamer is er toegang tot een tweede hal met entree naar de twee slaapkamers. De masterbedroom is riant te noemen en beschikt over een tussenkamer en prachtige luxe open badkamer met stand alone ligbad (Corian/Solid Surface), dubbele regendouche, dubbele wastafel en toilet. De tweede badkamer is bereikbaar vanaf de hal en is voorzien van een inloop regendouche en wastafel. Via een open trap is er toegang tot een derde kamer in het souterrain. Deze kamer is goed te gebruiken als werk-, hobby- of studeerkamer.

Hoogte Kadijk 418
Fraaie entree middels twee openslaande deuren. Hal met prachtige stalen deuren die u toegang geven tot de riante woonkamer. De woonkamer heeft een hoekligging wat zorgt voor veel natuurlijk licht. Het gehele appartement is voorzien van een prachtige rustieke eikenhouten visgraat vloer. De drie slaapkamers zijn ruim opgezet. De grote badkamer is voorzien van een ligbad (Corian/Solid Surface), regendouche en dubbele wastafel. De tweede badkamer is voorzien van inloopdouche en wastafel. Het toilet is bereikbaar vanaf de hal.

Hoogte Kadijk
Toen buiten de oude zeedijk (St. Antoniesdijk) veel land was aangeslibd, werd een zomerkade of kadijk aangelegd. Oorspronkelijk sprak men van de nieuwe zeedijk, maar die raakt naderhand in onbruik. Bij een verdere verhoging van deze nieuwe dijk sprak men van de Laagte en de Hoogte van de Kadijk. De Tussen Kadijken heette tot 1943 Korte Kerkstraat. Deze ligt namelijk in het verlengde van de Plantage Kerklaan, maar is daar nimmer mee verbonden geweest.
(Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Erfpacht
Recht van erfpacht, algemene bepalingen 2000 zijn van toepassingen. Het huidige tijdvak loopt tot 15-09-2068 en de canon per appartement (fiscaal aftrekbaar) vindt u hieronder, er is sprake van jaarlijkse indexering.
Hoogte Kadijk 410: € 6.598,90 per jaar
Hoogte Kadijk 412: € 6.322,30 per jaar
Hoogte Kadijk 414: € 5.769,10 per jaar
Hoogte Kadijk 416: € 7.231,13 per jaar
Hoogte Kadijk 418: € 5.729,59 per jaar

Gebruikte materialen:
– Baden, wastafels en wc’s zijn van Corian / Solid Surface (Design)
– Kranen zijn van Hotbath (Italiaans design)
– Tegelwerk is van Porcelanosa en is keramisch uitgevoerd
– Houten vloeren (visgraat/Hongaarse punt) op diverse manieren behandeld
– Deurbeslag van Buster & Punch (Engels design)
– Extra hoge design deuren
– Lichtplan van Maretti voorzien van tastdimmers
– Spiegels in badkamers voorzien van ledverlichting en spiegelverwarming
– Alle woon- en slaapkamers zijn voorzien van kabel- en internetaansluiting
– Alle appartementen zijn voorzien van vloerverwarming met Nest Thermostaat
– Vrijwel alle appartementen zijn voorzien van video intercom
– Alle appartementen beschikken over energielabel A
– Servicekosten VVE nader te bepalen
– Projectnotaris Hartman LMH

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Hoogte Kadijk 414

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen

HoofdFoto

Van Woustraat 143 2

Van Woustraat 143-2, 1074 AJ Amsterdam

Goed ingedeelde vijfkamer woning van circa 81m2 met drie balkons gelegen in één van de leukste buurten van Amsterdam: de Pijp! Deze woning is gelegen in het meest levendige deel van de Pijp. Dat is dus lekker winkelen, boodschappen doen, terrasjes pikken en op vrijdagmiddag borrelen. De Van Woustraat is wonen met de Pijp en Amsterdam Zuid aan je voeten – de stad in je zak – en toch lekker vrij ademen in het groen van het nabij gelegen Sarphatipark.

Locatie/bereikbaarheid:
De Pijp kenmerkt zich als een jonge en levendige buurt met een charmante bouwstijl. Veel vertier is er te vinden in de talloze (eet)cafés en restaurants. De Albert Cuypmarkt die zes dagen per week te bezoeken is, is uiteraard sfeerbepalend. Naast alle gezelligheid en vertier is de Pijp ook nog eens goed bereikbaar met het openbaar vervoer (o.a. tram 3, 7, 10, 16, 24 en de Noord/Zuidlijn), de fiets en de auto.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree.

Tweede verdieping:
Ruime hal die toegang biedt tot alle vertrekken. Direct aan de voorzijde de eerste slaapkamer met aangrenzend een balkon. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Als u doorloopt naar achteren komt u in het midden uit bij de keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aan de achterzijde bevinden zich nog twee slaapkamers. De badkamer treft u ook aan de achterzijde van de woning, deze is voorzien van een douche, toilet, wastafel en beschikt over een wasmachineaansluiting.

Optie: Op een gemakkelijke manier zijn de beide wanden tussen de woonkamer en de achtergelegen slaapkamer te verwijderen waardoor u een grote ruimte creëert met in het midden de dan open keuken.

Derde verdieping:
Via de interne trap komt u uit op de derde verdieping waar de vierde slaapkamer is gelegen met tevens een balkon.

Van Woustraat:
Geert van Wou (1460-1524), vermaard klokkengieter uit Kampen.
(Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van circa 81 m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Gelegen op eigen grond dus géén recht van erfpacht
– Vier slaapkamers
– Gezonde Vereniging van Eigenaren
– De maandelijkse servicekosten bedragen € 119,61
– De woning is per 02-01-2020 beschikbaar

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Van Woustraat 143

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen

HoofdFoto

Gerard Doustraat 69 G

GERARD DOUSTRAAT 69-G, 1072 VL AMSTERDAM

In een van de meest populaire straatjes van de hippe Amsterdamse Pijp bieden wij dit uitstekend onderhouden tweekamerappartement (ca. 45 m²) met groot balkon aan. Het appartement is bijzonder licht en is gelegen in een complex dat is voorzien van een nieuwe fundering!

De buurt
De Pijp kenmerkt zich als een jonge en levendige buurt met een charmante bouwstijl. Veel vertier is er te vinden in de talloze (eet)cafeetjes en restaurants in de buurt en op het bekende Gerard Douplein. Maar ook de Albert Cuypmarkt (om de hoek) die 6 dagen per week is te bezoeken, is erg sfeerbepalend. Naast al de gezelligheid is de Pijp ook nog eens goed bereikbaar met het openbaar vervoer (diverse tramlijnen en Metrostation Albert Cuyp op steenworp afstand), met de fiets en met de auto.

Indeling:
Tweede verdieping:
Entree. De ruime woonkamer is aan de voorzijde gelegen en beschikt door de twee grote ramen over bijzonder veel natuurlijk licht. De woonkamer beschikt over een open keuken voorzien van 4-pits gasfornuis, vaatwasser, combi-oven en een koelkast met vriesvak. Separaat toilet met fontein. De ruime slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en heeft toegang tot het balkon van ruim 2 meter diep! De badkamer is bereikbaar vanuit de slaapkamer en beschikt over een douche en wastafel. Tot slot is ook de berging bereikbaar vanuit de slaapkamer en deze is voorzien van de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Gerard Doustraat:
Schilder (1613-1675). Vertegenwoordiger van de Leidse school. Leerling van Rembrandt en leermeester van onder anderen Metsu en van Mieris. (Bron: Stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:
– 2-kamerappartement van ca. 45 m² (NEN2580)
– Ruim balkon van ca. 5 m²
– Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht!
– Nieuwe fundering!
– 1 slaapkamer
– Energielabel B
– Het complex is in 2006 volledig vernieuwbouwd
– Koelkast in 2018 vernieuwd, vaatwasser + combi-oven in 2019
– Gezonde en actieve VVE bestaande uit 8 appartementen en 1 winkel
– MJOP is aanwezig
– Maandelijkse bijdrage €100,-
– Oplevering in overleg
– Parkeren via vergunningstelsel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Gerard Doustraat 69

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen

HoofdFoto

Hoogte Kadijk 414

Project Hoogte Kadijk 410-418 GEB Villa

Op de grens van Amsterdam Centrum en Oost bieden wij Project “GEB Villa” aan. Vijf hoogwaardig afgewerkte vernieuwbouw appartementen, voorzien van alle denkbare luxe, gelegen in een voormalig pand van het Gemeente-Energie Bedrijf Amsterdam.

De locatie
De GEB-villa van Berlage is gelegen pal tegenover de oude gerestaureerde Kazernes aan de Sarphatistraat, op de hoek met de Hoogte Kadijk. Het Entrepotdok en de Plantagebuurt met diverse gezellige horecagelegenheden bevinden zich in de directe omgeving. Op steenworp afstand vindt u onder andere Artis, de Hortus, de Dappermarkt en het Tropenmuseum. Schuin tegenover de villa zit een Albert Heijn en de auto parkeert u voor de deur. Diverse tram- en bushaltes bevinden zich op loopafstand en treinstation Amsterdam Centraal is slechts tien minuten fietsen.

Vijf appartementen:
De appartementen variëren van 140 tot 168m², zijn allen gelegen op de begane grond en voorzien van bijzonder veel smaakvolle details. De keuken is naar eigen smaak te kiezen, alle benodigde aansluitingen zijn door verkoper aangelegd. Het karakteristieke pand kenmerkt zich door haar fraaie raampartijen die zorgen voor bijzonder veel lichtinval. Bij de afwerking is alleen gekozen voor de meest fraaie materialen.

Indeling:
Hoogte Kadijk 410
Begane grond
Entree, hal met toegang tot toilet met fontein en de woonkamer. De unieke woonkamer heeft bijzonder veel licht door de hoekligging en de plafondhoogte van bijna 3,5 meter. De woonkamer is voorzien van een rustieke eikenhouten visgraat vloer en alle aansluitingen zijn klaargemaakt om naar eigen smaak een open keuken te plaatsen. De eerste slaapkamer is bereikbaar vanuit de woonkamer. Via een open trap is er toegang tot het souterrain.

Souterrain
Hal met toegang tot alle vertrekken. Twee ruime slaapkamers. Centraal gelegen badkamer voorzien van ligbad (Corian/Solid Surface), inloop regendouche, dubbele wastafel (Corian/Solid surface) en luxe keramische tegels. Ook het souterrain is voorzien van een toilet met fontein. Tot slot beschikt deze verdiepingsvloer over een praktische wasruimte met de daarvoor benodigde aansluitingen.

Hoogte Kadijk 412
Entree, toilet met fontein. U komt de riante woonkamer binnen met bijna 3,3m plafondhoogte. De woonkamer is voorzien van een prachtige, niet behandelde, eikenhouten visgraat vloer. Het appartement is voorzien van alle benodigde aansluitingen voor de keuken die naar eigen wens te plaatsen is. Vanuit de woonkamer is er middels een trap toegang tot een tussenkamer en het souterrain.

Souterrain
Hal met bijzonder veel bergruimte. Toilet met fontein. De ruime slaapkamer is voorzien van een eigen badkamer met ligbad(Coria /Solid Surface), inloop regendouche, dubbele wastafel (Corian/Solid Surface).

Hoogte Kadijk 414
Entree, hal met toegang tot het toilet met fontein en de woonkamer. Riante woonkamer met een plafondhoogte van ca. 3,3m. Twee ruime slaapkamers zijn middels fraaie zwartstalen deuren te bereiken. De masterbedroom is voorzien van een fraaie op maat gemaakte walk-in closet en eigen badkamer voorzien van ligbad (Corian/Solid Surface), dubbele regendouche en een dubbele wastafel (Corian/Solid Surface). Vanuit de woonkamer heeft u middels een trap toegang tot het souterrain.

Souterrain
Hal met toegang tot alle vertrekken. De tweede badkamer is bereikbaar vanaf de hal en is voorzien van een inloop regendouche en wastafel. Naast de badkamer bevindt zich een kast met de aansluitingen voor de wasmachine en de droger. Tot slot beschikt dit appartement over een home cinema.

Hoogte Kadijk 416
Entree, hal met toegang tot het toilet met fontein en de woonkamer. De lichte woonkamer is ruim opgezet en beschikt over drie grote raampartijen. Aan de voorzijde zijn de voorbereidingen getroffen voor het plaatsen van een keuken. Vanuit de woonkamer is er toegang tot een tweede hal met entree naar de twee slaapkamers. De masterbedroom is riant te noemen en beschikt over een tussenkamer en prachtige luxe open badkamer met stand alone ligbad (Corian/Solid Surface), dubbele regendouche, dubbele wastafel en toilet. De tweede badkamer is bereikbaar vanaf de hal en is voorzien van een inloop regendouche en wastafel. Via een open trap is er toegang tot een derde kamer in het souterrain. Deze kamer is goed te gebruiken als werk-, hobby- of studeerkamer.

Hoogte Kadijk 418
Fraaie entree middels twee openslaande deuren. Hal met prachtige stalen deuren die u toegang geven tot de riante woonkamer. De woonkamer heeft een hoekligging wat zorgt voor veel natuurlijk licht. Het gehele appartement is voorzien van een prachtige rustieke eikenhouten visgraat vloer. De drie slaapkamers zijn ruim opgezet. De grote badkamer is voorzien van een ligbad (Corian/Solid Surface), regendouche en dubbele wastafel. De tweede badkamer is voorzien van inloopdouche en wastafel. Het toilet is bereikbaar vanaf de hal.

Hoogte Kadijk
Toen buiten de oude zeedijk (St. Antoniesdijk) veel land was aangeslibd, werd een zomerkade of kadijk aangelegd. Oorspronkelijk sprak men van de nieuwe zeedijk, maar die raakt naderhand in onbruik. Bij een verdere verhoging van deze nieuwe dijk sprak men van de Laagte en de Hoogte van de Kadijk. De Tussen Kadijken heette tot 1943 Korte Kerkstraat. Deze ligt namelijk in het verlengde van de Plantage Kerklaan, maar is daar nimmer mee verbonden geweest.
(Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Erfpacht
Recht van erfpacht, algemene bepalingen 2000 zijn van toepassingen. Het huidige tijdvak loopt tot 15-09-2068 en de canon per appartement (fiscaal aftrekbaar) vindt u hieronder, er is sprake van jaarlijkse indexering.
Hoogte Kadijk 410: € 6.598,90 per jaar
Hoogte Kadijk 412: € 6.322,30 per jaar
Hoogte Kadijk 414: € 5.769,10 per jaar
Hoogte Kadijk 416: € 7.231,13 per jaar
Hoogte Kadijk 418: € 5.729,59 per jaar

Gebruikte materialen:
– Baden, wastafels en wc’s zijn van Corian / Solid Surface (Design)
– Kranen zijn van Hotbath (Italiaans design)
– Tegelwerk is van Porcelanosa en is keramisch uitgevoerd
– Houten vloeren (visgraat/Hongaarse punt) op diverse manieren behandeld
– Deurbeslag van Buster & Punch (Engels design)
– Extra hoge design deuren
– Lichtplan van Maretti voorzien van tastdimmers
– Spiegels in badkamers voorzien van ledverlichting en spiegelverwarming
– Alle woon- en slaapkamers zijn voorzien van kabel- en internetaansluiting
– Alle appartementen zijn voorzien van vloerverwarming met Nest Thermostaat
– Vrijwel alle appartementen zijn voorzien van video intercom
– Alle appartementen beschikken over energielabel A
– Servicekosten VVE nader te bepalen
– Projectnotaris Hartman LMH

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Hoogte Kadijk 414

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen

HoofdFoto

Schinkelkade 50 1

Schinkelkade 50-1, 1075 VK Amsterdam.

Perfecte starters woning van ca. 42 m2 gelegen op een top locatie met vrij uitzicht op het water!

Locatie/bereikbaarheid:
De woning ligt aan het water van de Schinkel, vlakbij de ingang van het Vondelpark. Deze buurt, de Schinkelbuurt, is zeer geliefd en ligt tussen de Hoofddorppleinbuurt en het chique Oud-Zuid in het zuidwestelijke deel van de stad. U vindt in de directe omgeving alle voorzieningen, die het leven in dit deel van de stad zo leuk maken, op loopafstand. Zo ligt het Vondelpark om de hoek en op de Amstelveenseweg kunt u terecht voor leuke winkels, restaurants en koffietentjes. Aan de overkant van het water, aan de Sloterkade, zijn fijne terrassen (stadscafé Van Mechelen!), een Hema, grote Dirk van den Broek en de Marqt. De Albert Heijn ligt tevens ook op loopafstand om de ook in de Zeilstraat.

De bereikbaarheid met openbaar vervoer is goed, diverse tram- en buslijnen hebben haltes op de Amstelveenseweg, waardoor u snel in en uit de stad kunt reizen.
Ook met de auto bent u snel in en uit de stad. Via de Koninginneweg en Amstelveenseweg bereikt u snel het centrum en de Ring A-10.

Indeling

Eerste verdieping:
Gemeenschappelijke entree. Bij binnenkomst meteen aan de linkerhand de badkamer die is voorzien van douche, wastafel en toilet. Aan de achterzijde is de keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur en toegang naar het balkon. Twee slaapkamers aan de achterzijde met beide toegang naar het balkon. Aan de voorzijde de woonkamer met een frans balkon.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 42 m2 (NEN2580 Meetrapport aanwezig)
– Ruim balkon aan de achterzijde over de gehele breedte van het pand
– Frans balkon aan de voorzijde
– Gezonde en actieve Vereniging van eigenaren. Professioneel beheerd door Delair Vastgoed Beheer.
– De maandelijkse servicekosten bedragen € 129,-
– Woning is gelegen op eigen grond, dus geen recht van erfpacht
– Parkeren via vergunningstelstel, bron: parkeren en verkeer gemeente Amsterdam
– Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Schinkelkade 50

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen

HoofdFoto

Binnenweg 21

BINNENWEG 21, 1191 AA OUDERKERK AAN DE AMSTEL

*** BOUW NU UW EIGEN DROOMVILLA***

Bent u op zoek naar een van de mooiste locaties van Ouderkerk aan de Amstel en onder de rook van Amsterdam? Wilt u wonen in aan het water met vrij uitzicht over de landerijen? Dan is dit een unieke kans.

Prachtige locatie aan de Amstel die zich leent voor de bouw van een nieuw vrijstaand woonhuis. Aan de voorzijde van het door groen omringde perceel ligt de Amstel waar u een eventueel een aanlegsteiger kunt realiseren. De zijkant en achterzijde bieden vrij uitzicht over de polder. Alle rust en ruimte vindt u aan de Amstel. Toch bevinden de dorpskern van Ouderkerk aan de Amstel en Amsterdam Zuid zich binnen handbereik.

Huidige situatie:
Het oppervlak van het perceel is ca. 836 m² en bouwrijp. In overeenkomst met de nieuwe bepalingen in het bestemmingsplan van de gemeente Ouder Amstel heeft u de mogelijkheid tot het bouwen van een woonhuis naar wens met een maximale inhoud van 750 m³,een goothoogte van maximaal 4 meter en een kaphelling tussen de 30 en 60 graden. Verkoper heeft een omgevingsvergunning ingediend welke reeds onherroepelijk is. Deze vergunning behelst een woonhuis bestaande uit een kelder van 107 m², begane grond 113 m² en eerste verdieping 83 m².

De percelen aan de Binnenweg vallen onder ‘Buitengebied Noord’. Het bouwen van een woning gaat in lijn met het beleid uit de structuurvisie. Zie voor het bestemmingsplan, regels en meer informatie onze brochure of www.ruimtelijkeplannen.nl.

Bereikbaarheid:
Onderdeel van de veelzijdigheid van het wonen aan de Amstel is de bereikbaarheid. Het kavel is goed bereikbaar: Amsterdam, Amstelveen en Ouderkerk bevinden zich op enkele autominuten afstand. De snelwegen A9, A4, A10, A2 alsmede Schiphol en Amsterdam zijn snel bereikbaar.

Omgeving:
U kunt in de Middelpolder picknicken, fietsen, wandelen en paardrijden. Er is een uitgebreid netwerk van wandelpaden. In het oostelijk deel zijn door de oude weilanden voetsporen met voetbruggetjes aangelegd, zodat er dwars door de weilanden gewandeld kan worden. Vooral in het westelijke deel zijn ligweiden aanwezig en plekken om te picknicken.
De tocht langs de Amstel is aan te bevelen wegens de schilderachtige aspecten, maar vergeet ook niet de Bankrasweg en de Machineweg op te zoeken om van daaraf de Middelpolder te overzien. De Middelpolder is een natuur- én recreatiegebied en Landschap Noord-Holland en Groengebied Amstelland beheren het gebied samen.

Groengebied Amstelland:
Het Groengebied Amstelland is een samenwerkingsverband tussen de provincie Noord-Holland, de gemeenten Amstelveen, Amsterdam, Ouder-Amstel en Diemen. Samen vormen deze partijen het bestuur van Groengebied Amstelland. Met elkaar zorgen zij ervoor dat het landelijk gebied tussen Amstelveen en het Amsterdam-Rijnkanaal behouden blijft.

Groengebied Amstelland zorgt voor het aanleggen en beheren van recreatiegebieden, wandel-, fiets- en ruiterpaden. Tot deze recreatiegebieden behoren onder meer de recreatiegebieden Ouderkerkerplas, Gaasperplas, De Hoge Dijk, en natuur- en recreatiegebied de Middelpolder. Het totale gebied is ongeveer 4000 ha groot.

Bijzonderheden:
– Perceeloppervlakte: ca. 836 m²
– Omgevingsvergunning aanwezig voor bouwen woonhuis met opp van ca. 303 m²
– Recent uitgevoerd verkennend bodemonderzoek aanwezig
– Mogelijkheid tot realiseren aanlegsteiger
– Mogelijkheid tot realiseren van een zwembad binnen en buiten
– Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
– Vrij uitzicht

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Binnenweg 21

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen

HoofdFoto

Mr. Troelstralaan 30

Mr. Troelstralaan 30, 1181 VE Amstelveen.

Op een van de mooiste locaties in Amstelveen, in de geliefde en kindvriendelijke wijk Elsrijk, ligt deze goed ingedeelde dubbele bovenwoning van circa 81m² met een balkon en zowel intern als extern bergruimte.

Ligging/bereikbaarheid:
De woning ligt op loopafstand van het Amsterdamse Bos en om de hoek van diverse winkels en het busstation van Amstelveen. Het overdekte, luxe winkelcentrum Stadshart ligt op nog geen 5 minuten fietsen. Schiphol, de Zuidas, alsmede het centrum van Amsterdam liggen in de directe omgeving. Binnen een paar minuten bent u bij de uitvalswegen A10 en A9 (richting Utrecht en Den Haag). De aanwezigheid van diverse bushaltes richting winkels en Amsterdam centrum, de aanwezigheid van de tram (5) en de Schiphollijn (bus 300) zorgen voor een goede bereikbaarheid.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree.

Eerste verdieping:
Ruime entree die toegang biedt tot alle vertrekken en waar zich tevens een separaat toilet bevindt. Aan de voorzijde de zeer zonnige woonkamer en aangrenzend de eetkamer met toegang tot het balkon. Aan de achterzijde de keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur, met tevens toegang tot het balkon.

Tweede verdieping:
Via de interne trap bereikt u de tweede verdieping. Ruime hal met direct de eerste badkamer die is voorzien van een douche en een toilet. De tweede badkamer is voorzien van een ligbad met douche en wastafel. Twee ruime slaapkamers met vaste kasten en aan zowel de voor- als achterzijde een dakkapel. Op deze verdieping ook nog een extra bergruimte/ wasruimte en de CV. Via een interne vlizotrap bereikt u de vliering, welke perfect te gebruiken is als berging/opslag.

Berging/schuur:
Aan de achterzijde de berging/schuur waar u een fiets of overige spullen kunt stallen.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van circa 81m² (NEN2580 Meetrapport aanwezig)
– Berging gelegen aan de achterkant van het complex
– Gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren
– De maandelijkse servicekosten bedragen € 91,20
– Woning is gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht
– Parkeren middels een parkeervergunning en betaald parkeren
– Alle roerende zaken zijn in overleg ter overname
– Oplevering in overleg, kan per direct

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Mr. Troelstralaan 30

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen

HoofdFoto

Keizersgracht 515 C

KEIZERSGRACHT 515 C, 1017 DN AMSTERDAM

Een uniek begane grond appartement (ca. 176 m²) met een schitterende privé stadstuin (ca. 403 m²), gelegen in een oase van rust in een gerenoveerd appartementencomplex. Door de 4 meter hoge ramen aan de achterzijde heeft u vanuit de woonkamer een prachtig uitzicht op de privé stadstuin met tuinschuren over de volle breedte van de tuin en een berging in de onderbouw. Het complex is voorzien van een lift.

Ligging:
Op bijzondere locatie, gelegen aan één van de vier hoofdgrachten in Amsterdam tussen het bekende winkelgebied “Leidsestraat” en de antiquariaat winkels in de “Nieuwe Spiegelstraat”, bevindt zich een schitterend appartementsrecht met tuin. Zeer centraal gelegen met onder andere de Stopera, Koninklijk Theater Carré en Museum de Hermitage. In de nabije omgeving is een ruim aanbod van internationale musea, kunstgalerijen, voortreffelijke restaurants en gezellige lunchrooms. De auto kan in verschillende garages in buurt geparkeerd worden, o.a onder de Stopera, en openbaar vervoer is volop aanwezig. Zowel het Centraal Station als het Amstelstation liggen in de buurt. De onlangs geopende Halte Noord – Zuid metrolijn vindt u op loopafstand.

Indeling:
Statige entree met klassieke deurenpartij.

Begane grond:
Entree, hal, garderobekast, separaat toilet met fontein, ruime slaapkamer met inbouwkast, badkamer v.v. douche, wastafel en wasmachine/drogeraansluiting. Ruime en lichte woonkamer met 10 meter brede ramenpartij aan de achterzijde met uitzicht op de tuin. Luxe open keuken (Bulthaup) voorzien van 5-pits gasfornuis, oven, magnetron, koelkast, vriezer en afwasmachine. Eetgedeelte. Masterbedroom gelegen aan de achterzijde met tevens grote ramen met uitzicht op de tuin. Tweede separate toilet met fontein. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en designradiator. Derde ruime slaapkamer. Berg/voorraadkast. Er bevindt zich een berging in de onderbouw.

Vanuit de woonkamer deur naar de schitterende tuin waar vrijwel de hele dag zon is. Aan de achterzijde van de tuin bevinden zich de tuinschuren over de volle breedte van de tuin.

Souterrain:
Twee ruime werk/slaapkamers gelegen aan de tuinzijde.

In de onderbouw bevindt zich 1 berging.

Keizersgracht:
Vernoemd naar Keizer Maximiliaan, aartshertog van Oostenrijk, die in 1489 aan Amsterdam het privilege schonk de keizerskroon op het wapen voeren. (Bron: Stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:
– Uniek appartement (ca. 176 m²) gelegen op de begane grond
– Riante privé stadstuin (ca. 403 m²)
– Bergingen (ca. 36 m²)
– 5 Slaapkamers, 2 badkamers
– 5 Bergingen achter in de tuin (waarvan twee geregeld via een erfdienstbaarheid).
– 1 Separate berging in de onderbouw
– Bouwjaar omstreeks 1909
– Gelegen op eigen grond
– VvE professioneel beheerd (meerjaren onderhoudsplan aanwezig)
– Servicekosten bedragen € 463,- per maand
– CV-ketel ( Nefit 2009)
– Hoge plafonds (3,15 m)
– Dubbelglas.
– Video-intercom
– Houten vloer
– Parkeren via vergunningsstelsel
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Keizersgracht 515

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen

HoofdFoto

Van Nijenrodeweg 459

Van Nijenrodeweg 459, 1082 HL Amsterdam

Lichte en comfortabele driekamer woning van circa 88 m2 met een balkon aan de voor- en achterzijde.

Locatie/bereikbaarheid:
De woning ligt op een geweldige locatie in het zuidelijk deel van de stad tussen de Zuidas en Amstelveen, in een rustige en groene wijk met veel scholen. Ook zijn de Vrije Universiteit en het VU academisch ziekenhuis in de buurt gelegen. Het Amsterdamse Bos, de Kalfjeslaan en natuurgebied Amstelland zijn op loopafstand gelegen. Veel goede winkelvoorzieningen in de buurt, in de directe omgeving het winkelcentrum Rooswijck en iets verder, het moderne en luxe winkelcentrum Gelderlandplein. Een gunstige ligging t.o.v. het openbaar vervoer (tram 5 en sneltram 51 en diverse busverbindingen) en nabij diverse uitvalswegen (Ring A10, afslag S108 en S109 en A9). Station WTC/Zuid en RAI zijn op korte afstand gelegen.

Indeling:

Gemeenschappelijke entree met lift naar de zesde verdieping.

Zesde verdieping:
Entree met ruime hal die toegang biedt tot alle vertrekken. Direct aan de voorzijde de keuken met diverse inbouwapparatuur en een balkon aan de voorzijde. In de hal een separaat toilet. Ruime slaapkamer met aangrenzend de fijne ruime woon/eetkamer met een balkon aan de achterzijde. Aan de achterzijde tevens de tweede slaapkamer met aangrenzend de badkamer die is voorzien van een douche en wastafel.

Bijzonderheden:
– Woning gelegen op de zesde verdieping met prachtig uitzicht
– Berging op de begane grond
– Lift
– Twee ruime slaapkamers
– Gemeubileerd
– Huurprijs is exclusief, gas, water, elektra, tv en internet
– De huurprijs is exclusief voorschot stookkosten € 70,- per maand.

Beautiful spacious comfortable 2-bedroom apartment of approximately 88 m2 with amazing view.

Location / accessibility:

Located in the southern part of the city between the Zuidas and Amstelveen, in a quiet and green neighbourhood with many schools. The VU University and the VU medical hospital are located nearby. In the immediate vicinity you will find the Amsterdamse forest, the Kalfjeslaan and the Amstelland nature reserve.

Close to good shopping facilities; the Rooswijck shopping center and the modern and luxurious Gelderlandplein. Within walking distance you will find public transport (tram 5, 51 and various bus connections). Highway A10, exit S108 and S109 and A 9 are a short distance away . WTC / Zuid station and RAI station are quickly and easily accessible.

Layout:

Common entrance with elevator to the sixth floor.

Sixth floor:

Entrance with spacious hall that provides access to all rooms. Directly at the front the kitchen with various appliances and a balcony at the front. In the hall is a separate toilet. The large bedroom has a double bed and a spacious wardrobe. The second bedroom can be furnished as desired. Nice spacious living / dining room with a balcony facing the south. The bathroom is modern and equipped with a shower and sink.

Details:

– Property located on the sixth floor with a beautiful view

– Storage room on the ground floor

– Elevator

– Two spacious bedrooms

– Furnished

– Rent is exclusive, water, electricity, TV and internet

– Alongside the monthly rent is payable an amount of € 70 for the central heating.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Van Nijenrodeweg 459

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen

HoofdFoto

Stadionkade 5 2

Stadionkade 5-2, 1077 VG Amsterdam.

Gerenoveerde woning van ca. 114 m2 met nog een externe berging/studio van ca. 20 m2 gelegen op een perfecte locatie in Amsterdam Zuid, de aantrekkelijke Stadionbuurt. Het karakteristieke pand uit 1931 biedt fraai uitzicht over het Zuider Amstelkanaal.

Locatie/bereikbaarheid:
De woning is gelegen in stadsdeel Amsterdam Zuid. De Zuidas, Beethovenstraat, Stadionweg, station zuid bevinden zich op loopafstand. Hierdoor vindt u een divers aanbod van winkels, supermarkten en horecavoorzieningen in de nabije omgeving. De Stadionweg biedt een snelle verbinding van en naar de ringweg A10 (via afrit S108 of S109) en ook het openbaar vervoer is zeer gemakkelijk te bereiken. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur. De ligging van dit object is ideaal, aan de rand van de stad met het Beatrixpark om de hoek.

Indeling

Tweede verdieping:
Ruime hal die toegang biedt tot alle vertrekken in de woning. Aan de voorzijde de woonkamer met kamer en-suite en prachtige glas in lood deuren met extra opbergkasten. Vanuit dit vertrek prachtig uitzicht over de Stadionkade! Aan de achterzijde de drie slaapkamers, allen van ruim formaat en waarvan twee met directe toegang tot het balkon. Onder deze drie slaapkamers een zeer grote slaapkamer met openslaande deuren naar het balkon. In het midden de nieuwe hoogglans keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. In het midden van de woning de nieuwe badkamer die is voorzien van een regendouche, dubbele wastafel en toilet. Op de hal bevindt zich nog een extra separaat toilet.

Vierde verdieping:
Op de vierde verdieping is nog een extra berging/studio van ca. 20 m2 met eigen badkamer en keuken. De badkamer op de vierde verdieping is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 114 m2 exclusief studio/berging van ca. 20 m2 (NEN2580 Meetrapport aanwezig)
– Gelegen op recht van erfpacht. De canon is afgekocht tot 15-04-2055
– Professioneel en actieve vereniging van eigenaren
– Woning is volledig genoveerd
– Nieuwe elektra en waterleidingen
– Woning is geheel geschilderd met afneembare verf
– Geen inkijk van de buren
– Woon-/eetkamer gelegen op het zuiden dus veel lichtinval
– Ruim balkon over de gehele lengte van de woning
– Studie/bering is helemaal opgekapt denk hierbij aan: schilderwerk, vloer, nieuwe douche en keukenblad
– Mogelijkheid voor een eigen bootje voor de deur
– De maandelijkse servicekosten bedragen € 363,94 (vanaf 2020) inclusief € 111,66,- voorschotstookkosten
– Niet zelfbewoningsclausule van toepassing
– Parkeren via vergunningstelsel: INFO parkeren en verkeer gemeente Amsterdam.
– Woning kan per direct worden opgeleverd.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden