Archieven

HoofdFoto

Bilderdijkkade 16 A3

BILDERDIJKKADE 16-A3, 1052 RW AMSTERDAM

Gelegen op een prachtige plek in Amsterdam Oud-West, met uitzicht over de Bilderdijkgracht, bieden wij dit geheel naar eigen smaak te renoveren bovenhuis (ca. 120m²) aan. De VVE heeft reeds toestemming gegeven om de verdiepingen samen te voegen en een dakterras aan te leggen.

Ligging:
Het appartement is gelegen in het gewilde stadsdeel West en ligt prachtig aan het water van de Bilderdijkkade. In de nabijheid bevinden zich de Kinkerstraat, de de Clercqstraat en de Bilderdijkstraat met alle winkels en gezellige cafés en restaurants.

Indeling:
Derde verdieping:
Entree, hal met toegang tot alle vertrekken. Riante woonkamer en suite met aan de voorzijde een speelse erker met fraai zicht op de gracht. Aan de achterzijde biedt de woonkamer middels openslaande deuren toegang tot het balkon op het westen. De keuken is aan de achterzijde gelegen en heeft ook toegang tot het balkon. Ook de badkamer bevindt zich aan de achterzijde en beschikt over een ligbad, douche en wastafel. Aan de voorzijde bevindt zich de eerste slaapkamer. Middels een interne trap is er toegang tot de vierde en tevens bovenste verdieping.

Vierde verdieping:
Hal met toegang tot twee riante slaapkamers. De aparte berging is bij de woning te betrekken en biedt ruimte voor een trap naar het dak waar een dakterras gerealiseerd kan worden. De toestemming van de VVE is er, de gemeentelijke vergunning zal voor rekening en risico van koper moeten worden aangevraagd.

Bilderdijkkade:
Willem Bilderdijk (1756-1831), dichter en geschiedschrijver. Bilderdijk ging in tegen de gezapige geest van zijn tijd en was daardoor een veelomstreden figuur. De naam Bilderdijkstraat gold oorspronkelijk tot aan de Vondelstraat. (Dat gedeelte, vanaf de Jacob van Lennepkade, heet thans Eerste Constantijn Huygenstraat. (Rb. 21-3-1894.) Het Bilderdijkpark (plantsoen en straat) is aangelegd op het terrein van de begraafplaats van de voormalige rooms-katholieke kerk ‘De Liefde’. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Dubbel bovenhuis (ca. 120m² NEN2580) gelegen in Amsterdam West
– Riant balkon op het westen
– Mogelijkheid tot het aanleggen van het dakterras
– Toestemming VVE voor omzetten bestemming, interne trap en dakterras is er
– Er is nog geen gemeentelijke vergunning (aangevraagd) voor het omzetten van de bestemming, de interne trap en het dakterras
– Ouderdoms- nietbewoningsclausule van toepassing
– Recht van erfpacht, afgekocht tot 30-06-2030
– Kleine en gezonde VVE
– Servicekosten: € 90,- per maand
– Parkeren via vergunningstelsel
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Bilderdijkkade 16

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen

HoofdFoto

Apollolaan 79 HS*

***TE HUUR***

Apollolaan 79-HS , 1077 AK te Amsterdam.

Uniek en ruim twee-laags benedenhuis (259m²) met zeer ruime zonnige achtertuin aan één van de meest prestigieuze lanen in hartje Oud-zuid. Het gebouw is in 1938 gebouwd en is ontworpen door de beroemde Amsterdamse architect Jan Frederik Staal. Aan de voorzijde kijkt u prachtig uit op de brede Apollolaan met groenstrook en fraaie boompartijen. Aan de achterzijde zit u volledig vrij op het grote terras en de heerlijke achtertuin (veel privacy). Op dit moment telt het huis 5 slaapkamers, een 6e en 7e slaapkamer is eenvoudig te creëren. Het appartement is recentelijk hoogwaardig gerenoveerd en verkeert thans in een uitmuntende staat.

Indeling:
Eigen entree

Begane grond:
Bij binnenkomst komt u via de tochtportaal in een ruime ontvangstruimte, het hart van de woning. Aan de voorzijde een sfeervolle lichte woonkamer met prachtig uitzicht op de Apollolaan door de karakteristieke raampartij die de hele voorzijde beslaat. Woonkeuken aan de achterzijde met openslaande deuren naar het ruime terras en grote tuin op het zuiden. De design keuken is voorzien van luxe apparatuur.
Masterbedroom aan de achterzijde met eigen badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, dubbele inloopdouche, dubbele wastafels en toilet. Ruime walk-in closet aan de voorzijde. Separaat toilet met fontein vanuit de hal bereikbaar.
Op de begane grond verdieping ligt een fraaie eiken houten visgraat parketvloer die in het voorjaar 2020 geheel is gerenoveerd en verkeert in nieuwstaat.

Souterrain:
Ruime hal, net als op de begane grond verdieping, die toegang geeft tot alle vertrekken. Grote slaapkamer met raampartij op de tuin. De 2e badkamer met douche, ligbad, en dubbele wastafel heeft ook uitkijk op de achtertuin. Derde slaapkamer tevens met uitzicht op de zonnige achtertuin. Knusse hal met ingebouwde boekenkast welke is ingericht als een bibliotheek. De vierde slaapkamer aan de voorzijde, voorheen luxe thuisbioscoop ruimte, is nu omgebouwd tot heerlijke sfeervolle slaapkamer, perfect voor een eventuele au pair.
Vanuit de hal directe toegang tot wijnkamer met ingebouwd wijnrek en handige opbergruimte. Grote waskamer met veel opbergruimte, wasmachine/ droger en fontein.

Tuin/terras:
Op zomerse dagen kunt u van 08:00 uur ‘s ochtends tot ‘s avonds 20:00 uur de gehele dag genieten van de zon. Het terras (22m2) ligt direct aangrenzend en de tuin (100m²) is bereikbaar met een kleine trap naar beneden waardoor een heel mooi effect is ontstaan. Vanuit het terras een glijbaan voor de kinderen naar de tuin met grote trampoline en zandbak. In de tuin bevindt zich een tuinhuis (6m²) voorzien van elektriciteit en buitenlamp. De tuin is afgesloten met een deur die uitkomt op de handige achterom. Deze achterom komt uit op de Bachstraat en is alleen toegankelijk voor de bewoners.
Mogelijkheid om de tuin te vergroten met 25m2.

Ligging/bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen op loopafstand van de Zuidas. Ook de uitvalswegen en alle soorten openbaar vervoer liggen op steenworp afstand. U bent binnen 15 minuten op Schiphol. Om de hoek vindt u de bekende winkelstraten, zoals de Beethovenstraat, de Cornelis Schuytstraat en de PC Hooftstraat. Binnen handbereik liggen diverse restaurants, bekende musea (o.a. Van Gogh en Stedelijk museum) en uiteraard het Vondelpark en het Beatrixpark. Op loopafstand bevinden zich bovendien diverse scholen, crèches en speeltuinen. Parkeergelegenheid voor de deur en op dit moment krijgt u per direct nog 2 parkeervergunningen (géén wachttijd)!

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht, ca. 259m² (NEN2580 Meetrapport aanwezig)
– Bruto vloeroppervlak van ca. 283 m²
– Terras, 22m² , over de gehele breedte op het zuiden
– Achtertuin, 100m², over de gehele breedte op het zuiden plus een ruime achterom
– Tuinhuisje, 6m², voorzien van elektriciteit en buitenlamp
– Waarborg twee maanden kale huur
– De woning wordt zowel gemeubileerd als ongemeubileerd aangeboden
– Ongemeubileerd € 6.750,- per maand (wel gestoffeerd)
– Gemeubileerd € 7.000,- per maand
– Exclusief gas, water, elektra, tv en internet
– Exclusief voorschot stookkosten € 250,- per maand
– Inclusief 4 uur schoonmaak per week (a 250,-)
– Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

***AMAZING FAMILY HOUSE FOR RENT***

Brilliant and unique two-storey ground floor house (259 m²) with a spacious sunny backyard on one of the most prestigious avenues in the heart of Old South. The building was built in 1938 and was designed by the famous Amsterdam architect Jan Frederik Staal. The stately and wide apartment is spread over 2 floors and has a large terrace (22m2) at the rear and stairs to the lovely backyard with a back lane to the Bachstraat.The front offers a stunning view of the wide Apollolaan with a green strip and beautiful trees. Your view is almost completely unrestricted at the rear, offering a lot of privacy. At the moment the house has 5 bedrooms, but a 6th and 7th bedroom are easy to create. The apartment has been recently renovated to a high standard and is in excellent condition.

Layout:

Own entrance

Ground floor:

The front door opens into a spacious reception area, at the heart of the home. A tasteful and light living room is located at the front and offers stunning views thanks to its characteristic windows that cover the entire width. The open-plan kitchen is located at the rear with French doors leading onto the spacious terrace and large south facing garden. The design kitchen is equipped with luxury kitchen appliances.

The master bedroom located at the rear facing the garden with a private bathroom. The bathroom has a bath, spacious double walk-in shower, double sinks and toilet. At the front of the house is the spacious walk-in closet. Separate toilet with fountain are accessible from the hall.

The entire ground floor has a beautiful oak wooden herringbone parquet floor that was completely renovated in the spring of 2020.

Basement:

The spacious hall, just like on the ground floor, gives access to all rooms. A large bedroom with windows on the garden. The 2nd bathroom with shower, bath and double sink also has a view of the backyard. Third bedroom also with a view of the sunny backyard. Cozy hall with built-in bookcase which is arranged as a library. The fourth bedroom at the front of the house, formerly a luxurious home cinema space, has now been converted into a lovely, atmospheric bedroom, perfect for an au pair.

The hall gives direct access to the wine room with built-in wine rack and handy storage space and the large laundry room with plenty of storage space, washer / dryer and fountain.

Garden / terrace:

The garden (100 m2) and terrace (22m2) face the sunny south. On summer days you can enjoy the sun all day from 08:00 in the morning to 20:00 in the evening. The terrace is directly adjacent and the garden is reached by a small staircase which creates a very nice effect. From the terrace there is a slide for the children into the garden with large trampoline and sandpit. There is a garden shed in the garden of 6m2, with electricity. The garden is closed with a door that opens to the back lane which leads to the Bachstraat and is only accessible to residents.

Location/accessibility:

The apartment is located within walking distance of the Zuidas district. Arterial roads and various public transport options are a stone’s throw away. It will take you only 15 minutes to get to Amsterdam Airport Schiphol. Around the corner are well-known shopping streets such as Beethovenstraat, Cornelis Schuytstraat and PC Hooftstraat. Various restaurants, famous museums (such as the Van Gogh Museum and Stedelijk Museum) and of course Vondelpark and Beatrixpark are within easy reach. There are parking spaces at the front of the building and, for now, you will receive 2 parking permits without a waiting period.

Specifics:

– Title to apartment, 259m2
– Terrace, 22m2, along the entire south-facing width of the property
– Garden, 100m2, along the entire south-facing width of the property with a back lane to Bachstraat
– Garden shed, 6m2
– Unfurnished € 6.750,- a month
– Furnished € 7.000,- a month
– Including 4 hours of professional cleaning each week
– Excluding gas, water, electricity and internet, but including service costs
– Excluding heating costs (advance payment: € 250,- per month)
– Deposit 2 months rent
– 2 parking permits available immediately
– Availability on mutually agreement

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Apollolaan 79

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen

HoofdFoto

Oudezijds Achterburgwal 99 B

Oudezijds Achterburgwal 99 B, 1012DD Amsterdam

Uniek appartement van ca. 79 m2 in een geheel vrijstaand pand, gelegen in een oude kloostertuin middenin het centrum van Amsterdam

Locatie/bereikbaarheid:
Te midden van de bruisende wallen ligt dit unieke appartement, verscholen in een binnentuin die door middel van een hek is afgesloten van de gracht . Het appartement bevindt zich in stadsdeel Centrum; op loopafstand van het Koninklijk Paleis op de Dam, de Bijenkorf, Magna Plaza, de Nieuwmarkt, de Munt, de Kalverstraat en het Centraal Station. Daarbij zijn diverse musea, winkels, bars en restaurants in de buurt te vinden. De Noord-Zuidlijn ligt om de hoek – haltes Rokin en Dam – met een directe verbinding naar Centraal Station en Station Zuid, maar ook de tramhaltes voor lijn 4, 13, 14 en 17 zijn hier te vinden. Middels afslag S100, de IJtunnel en de Piet Heintunnel is het appartement met de auto zo goed als direct bereikbaar.

Indeling

Via een steeg die door middel van een hek is afgesloten van de gracht komt u uit bij de voordeur van het complex. Er is een eigen entree met toegang naar het appartement.

Op de eerste verdieping vindt u een ruime hal. De trap omhoog leidt naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Zeer ruime open woon-/eetkamer met open keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Grote openslaande Franse balkondeuren die zorgen voor extra daglichttoetreding.

Interne trap naar de derde verdieping.

Derde verdieping:
Op de derde verdieping bevindt zich een ruime slaapkamer, een separaat toilet en een badkamer met ligbad, douche en wastafel. Op deze woonlaag bevinden zich ook diverse opbergruimtes.

Via een interne trap komt u uit op de zolderverdieping. Hier bevindt zich de tweede slaapkamer.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 79 m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Recht van erfpacht, de canon is afgekocht tot 30-11-2049. Algemene Bepalingen 1994
– De Vereniging van Eigenaren bestaat uit twee leden. De maandelijkse servicekosten bedragen € 214
– Professioneel VvE-beheer door Delair Vastgoedbeheer
– Middenin het centrum van Amsterdam
– Het huis staat geheel vrij in een oude kloostertuin. Het betreft de tuin van het voormalige Bethaniënklooster, een 15e-eeuws klooster op de Amsterdamse Wallen, gewijd aan Maria van Bethanië. Het is een van de weinige overblijfselen van het middeleeuwse kloostergebied aan Oudezijde, naast de Waalse Kerk en de Agnietenkapel
– Het pand is een gemeentelijk monument en heeft ooit dienst gedaan als specerijenpakhuis van de beroemde kruidenier Jacob Hooy aan de Kloveniersburgwal
– Parkeren volgens vergunningstelsel Gemeente Amsterdam; parkeergarage in de nabije omgeving (Rokin/Oosterdok)
– Oplevering in overleg, kan per direct.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Oudezijds Achterburgwal 99

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen

HoofdFoto

Mr. G. Groen van Prinstererlaan 327

Mr G. Groen van Prinstererlaan 327, 1181 TV Amstelveen.

Fantastisch gerenoveerde bovenwoning (gelegen op de 6e verdieping, met lift) van ca. 66 m2 met ruime berging gelegen op de begane grond, op een top locatie in Amstelveen!

Locatie/ bereikbaarheid:
De woning ligt direct naast het Stadshart van Amstelveen met zodoende alle mogelijke voorzieningen op loopafstand. Zoals onder andere de Bijenkorf, AH, diverse cafes en restaurants, de Schouwburg, het Cobra museum, de bibliotheek, het busstation en de (snel)tram (naar o.a. Amsterdam centrum). Tevens is de woning gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen (A9, A10).

Indeling

Gemeenschappelijke entree met lift naar de 6e verdieping.

Zesde verdieping:
Entree met tochtportaal. Ruime open keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur en bar aan de keuken. Zeer ruime open woon/eet- kamer met aangrenzend het balkon. Twee zeer ruime slaapkamers met in het midden van de slaapkamers een hal en nog een extra bergkast/wasruimte. Aan de voorzijde van de woning ligt de badkamer die is voorzien van een toilet, inloopdouche en dubbele wastafel. De woning bevindt zich op de zesde verdieping wat zorgt voor veel daglichttoetreding.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 66 m2 (NEN2580 Meetrapport aanwezig)
– Berging gelegen op de begane grond van ca. 6 m2
– Goed balkon gelegen op het Westen dus na het werk kunt u lekker genieten van de avond zon
– Woning is gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
– Gezonde en actieve vereniging van eigenaren, professioneel vve beheer door: Starrip
– De maandelijkse servicekosten bedragen € 133,50 (exclusief voorschot stookkosten a € 60,-)
– Oplevering in overleg, kan per direct.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Mr. G. Groen van Prinstererlaan 327

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen

HoofdFoto

Holbeinstraat 10

Holbeinstraat 10, 1077VD Amsterdam
Prachtig en ruim familiehuis (ca. 206m², gemubileerd of gestoffeerd) gelegen op een populaire locatie in de Stadionbuurt in Amsterdam Zuid. De Holbeinstraat is een rustige, kindvriendelijke straat op een paar minuten lopen van de Beethovenstraat, het Beatrixpark en treinstation Amsterdam Zuid-WTC. Het huis is bijzonder licht, beschikt over een sfeervolle tuin op het zuidwesten en is volledig gerenoveerd in 2018.

Het huis (Plan Berlage, Amsterdamse School) is volledig gerenoveerd met behoud van originele details zoals de en suite deuren met glas in lood. Aan de achterzijde is een prachtige glazen uitbouw gerealiseerd waardoor de tuin echt onderdeel van de woning is geworden. Deze uitbouw zorgt voor bijzonder veel lichtinval in de eetkamer/keuken. De keuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur van de beste merken (Miele, AEG, Bertazzoni).

Locatie
Het huis is gelegen op loopafstand van diverse winkels (Beethovenstraat, het Groot Gelderlandplein, de Cornelis Schuytstraat), parken (Beatrixpark, Amstelpark en het Vondelpark) en diverse sportvelden/skate park (Olympiaplein) zodat voor de kinderen bijzonder veel te doen is na school. De straat kenmerkt zich als rustig met brede stoepen waardoor kinderen ook prima voor de deur kunnen spelen. Diverse Internationale scholen (Britisch School, International School) bevinden zich in de directe omgeving. De Stadionbuurt is een rustige buurt met veel families, is gelegen op loopafstand van de Zuidas en station Zuid-WTC met diverse trein, metro, tram en busverbindingen. Ook de Beethovenstraat is voorzien van diverse haltes voor het openbaar vervoer. De auto parkeert u voor de deur, op dit moment zijn er twee parkeervergunningen te verkrijgen zonder wachtlijst. De ringweg A-10 bevindt zich op maximaal 5 minuten. De gezellige Pijp en het Museumplein met alle bekende musea bevinden zich op een aantal minuten fietsen.

Indeling
Entree, tochtportaals voorzien van een ruime garderobekast. De ruime hal met trappenhuis heeft toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is van voor naar achteren gelegen en heeft aan de voorzijde de zithoek met sfeervolle haard. Aan de achterzijde vindt u de riante open keuken met kookeiland en de eetkamer die direct grenst aan de tuin. Deze ruimte is voorzien van glazen harmonica deuren waardoor de gehele achtergevel open te zetten is. De tuin is gelegen op het zuidwesten wat zorgt voor veel zonuren. De tuin is heerlijk ingericht met een lounge gedeelte, leuke magnolia boom en is voorzien van een klein schuurtje om spullen in op te bergen.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot alle vertrekken. Zowel de voor-, als de achterzijde is voorzien van een ruime slaapkamer. Aan de achterzijde is er toegang tot een ruim balkon op het zuidwesten. De badkamer is centraal gelegen en is vanuit beide slaapkamers toegankelijk. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel. Het toilet is separaat en bereikbaar vanaf de overloop.

Tweede verdieping
Overloop met toegang tot alle vertrekken. Twee ruime slaapkamers met beide, intern een trap naar de vliering waar een slaapplek is gecreërd. Ideaal te gebruiken als kinderkamers. Vanaf de overloop is er ook toegang tot de vliering voor het opbergen van spullen. De badkamer van deze verdieping is voorzien van ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet.

Bijzonderheden
– Woonhuis van ca. 206 m² (NEN2580)
– Vier ruime slaapkamers, twee badkamers
– Heerlijke tuin op het zuidwesten
– Groot balkon
– Voorzien van kelder (ca. 22m²)
– Zeer kindvriendelijke buurt
– Hoogwaardige afwerking
– Volledig gemeubileerd
– Waarborgsom 2 maanden
– Ingangsdatum per 1 augustus 2020
– Op basis van een tweejarig contract met diplomatenclausule verhuurder
– 2 parkeervergunningen zonder wachttijd te verkrijgen

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Holbeinstraat 10

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen

HoofdFoto

Keizersgracht 596

Keizersgracht 596

Gelegen op één van de mooiste plekken van de Keizersgracht bieden wij u dit bijzondere monumentale grachtenpand aan met een woonoppervlakte van ca. 459m²! Breed dubbel grachtenpand (ongebruikelijk voor een hoek), gevel met drie ramen, fraaie deurpartij met deur- en raamomlijsting. Dubbele stoep met Empire hekwerk ca. 1800. Aan zijgevel ronde trappenhuis-vensters en een ingang naar het souterrain met waaiervormige stoephekjes ( wederom in Empire-stijl ). Het uitzicht op de gracht is fenomenaal. Dit object beschikt over hoge stijlplafonds, mooie natuurstenen schouwen en vele originele details. Aan de achterzijde bevindt zich de royale tuin op het zuid-westen.

Ligging:
Dit bijzondere grachtenpand is gelegen aan een van de hoofdgrachten, op een toplocatie in de historische binnenstad van Amsterdam. Zeer centraal gelegen met onder andere de Stopera, Koninklijk Theater Carré en Museum de Hermitage. In de nabije omgeving is een ruim aanbod van internationale musea, kunstgalerijen, voortreffelijke restaurants en gezellige lunchrooms. De auto kan in verschillende garages in buurt geparkeerd worden, o.a onder de Stopera, en openbaar vervoer is volop aanwezig. Zowel het Centraal Station als het Amstelstation liggen in de buurt. De Noord – Zuid metrolijn vindt u op loopafstand.

Indeling:
Souterrain:
Entree Spiegelstraat zijde, klassieke marmeren hal die toegang biedt tot alle vertrekken. Hier treft u de lichte klassieke woonkeuken voorzien van een marmeren blad en inbouwfornuis, vanuit de keuken is de wasruimte en een grote berging waar ruimte is voor opslag bereikbaar. Toilet. In de hal is een karakteristiek natuurstenen fontein. Lichte ruime slaap/werkkamer met openslaande deuren naar de tuin.

Bel etage:
Entree Keizersgracht, vanuit de ruime hal treft u zowel aan de linker en de rechterzijde twee zeer ruime stijlkamers met veel raampartijen. De kamer aan Spiegelstraat en Keizersgracht heeft raampartijen die zowel voor als aan de zijkant zitten. Beide woonkamers zijn voorzien van dubbele openslaande deuren naar de hal en van hoge plafonds met karakteristieke ornamenten. Beide kamers zijn voorzien van een natuurstenen schouw. Op deze etage treft u tevens een toilet en meerdere ruimtes die goed gebruikt kunnen worden als opslag of kantoor.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping treft u twee ruime kamers, de luxe hal met marmeren vloer is een stijlkamer met inbouwkasten aan beide kanten. Aan de linkerzijde treft u wederom een kamer met raampartijen zowel aan de voorzijde en zijkant, deze kamer is tevens voorzien van een open haard. De kamer aan de rechterzijde heeft zowel ramen aan de voor en achterzijde en is ook voorzien van een open haard. Op deze etage treft u een kleine keuken en nog een extra kamer aan de achterzijde, hier bevindt zich tevens de trap naar boven.
Tussen verdieping:
Ruimte met kastruimte.

Tweede verdieping:
Hier bevinden zich twee slaapkamers, rosé marmeren badkamer met ligbad en douche, toegang tot het dakterras gelegen op het zuid westen. Beide slaapkamers zijn erg ruim en licht en voorzien van een badkamer met apart toilet. Tweede badkamer met douche. In de hal is veel gebruik gemaakt van inbouwkasten voor opslag.

Tuin
Dit grachtenpand is voorzien van een grote diepe tuin van ca. 283 m2 met veel bomen en planten, hierdoor creëert het een idyllisch plaatje.

Keizersgracht:
Naar Keizer Maximiaan, aartshertog van Oostenrijk, die in 1489 aan Amsterdam het privilége schonk de keizerskroon op het wapen te voeren. (Bron :Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
Rijksmonument;
Veel originele details zoals plafonds, deuren, schouwen en marmeren vloeren;
Gemengde bestemming;
Funderingsherstel uitgevoerd
Oplevering in overleg

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Keizersgracht 596

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen

HoofdFoto

Van Baerlestraat 152 BV

Van Baerlestraat 152-2, 1071 AT Amsterdam

Dubbel bovenhuis (in 2017 volledig gerenoveerd) van ca. 158 m2 met ruim, zonnig dakterras van ca. 68 m2, gelegen aan de Van Baerlestraat.

Locatie / bereikbaarheid:
De woning is gelegen in Oud-Zuid op loopafstand van het Vondelpark en het Museumplein. Er zijn diverse populaire horecagelegenheden in de directe nabijheid. Ook de winkels in de P.C. Hooftstraat zijn vlakbij, evenals diverse musea (o.a. het Rijksmuseum) en het Concertgebouw. Het appartement is goed bereikbaar met de auto via de ringweg A10, afslag S106 en S109, maar ook met het openbaar vervoer (tram, bus en metro). Parkeervergunning wordt binnen 1 tot 2 maanden verstrekt.

Indeling

Eigen opgang.

Tweede verdieping:
Ruime hal die toegang biedt tot alle vertrekken. Separaat toilet. De ruime en lichte woonkamer ligt aan de voorzijde van het appartement met een kamer en-suite naar de eetkamer aan de achterzijde. De halfopen keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Zowel aan de voor- als achterzijde (Zuid Westen) is een balkon.

Derde verdieping:
Aan de voorzijde liggen twee goed formaat slaapkamers met in het midden de badkamer die is voorzien van een ligbad, douche en dubbele wastafel. Aan de achterzijde de derde slaapkamer met toegang tot het achtergelegen balkon en ook nog een extra kamer met trap naar het dakterras.

Vierde verdieping:
Dakopbouw met zeer ruim zonnig dakterras van ca. 68 m2 een heerlijke plek om tot rust te komen.

Van Baerlestraat:
Caspar van Baerle of Barlaeus (1584-1648), remonstrants predikant, vanaf 1632 hoogleraar aan het Athenaeum. Vermaard redenaar en schrijver van Latijnse gedichten. Een gedeelte van deze straat heette oorspronkelijk Houbrakenstraat (Rb. 10-6-1880) en een ander gedeelte Roelof Hartstraat (Rb. Nieuwer-Amstel 23-6-1893).

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 158 m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Ruime en zonnig dakterras van ca. 68 m2
– Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
– Aan de voorzijde geluidswerend glas en aan de achterzijde thermopane op de beide verdiepingen
– Nog geen actieve verenging van eigenaren omdat het momenteel één eigenaar betreft
– Oplevering in overleg.

Woning wordt ook te huur aangeboden.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Van Baerlestraat 152

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen

HoofdFoto

Hestiastraat 69 2

Hestiastraat 69-2, 1076 DK

Hoogwaardig en volledig gerenoveerd appartement (ca. 89 m²) met 3 slaapkamers en groot zonnig balkon (16 meter breed) in de gewilde Stadionbuurt. De efficiënte indeling maakt dit appartement echt uniek!

Dit appartement is gelegen in de populaire Stadionbuurt aan een autoluw plein. De woning is in 2016 volledig gerenoveerd met oog voor detail. De maatvoering van het appartement van ca. 89 m² op één woonlaag komt zelden voor. Omdat er geen ruimteverlies is voor een trap of overloop voelt de woning veel groter aan. Elke vierkante meter wordt zeer efficiënt en optimaal gebruikt. Het balkon van ca. 16 meter breed is georiënteerd op het zuiden en loopt over de gehele achterzijde van de woning. Tijdens de hoogwaardige renovatie zijn kosten noch moeite gespaard en is de woning o.a. voorzien van een fraaie eikenhouten vloer, een luxe keuken en moderne badkamer.

Locatie en Bereikbaarheid
De Hestiastraat is gelegen in het Olympisch Kwartier, onderdeel van de gewilde Stadionbuurt in het prachtige Amsterdam-Zuid. De buurt staat bekend om haar kindvriendelijke karakter. Dit deel van de wijk is zeer ruim opgezet. Het grote autoluwe plein is voorzien van een speeltuin. De ligging aan het plein heeft als bijkomend voordeel dat er geen overburen zijn en dat uw privacy optimaal gewaarborgd is. Ondanks de rustige ligging, bevindt de woning zich te midden van alle voorzieningen wat wonen in Amsterdam-Zuid zo aantrekkelijk maakt. Het totaal vernieuwde Stadionplein met een van de grootste supermarkten van Amsterdam en een divers aanbod van buurtwinkels voor de dagelijkse boodschappen bevindt zich om de hoek. Tevens zijn er diverse nieuwe restaurants en cafe’s geopend zoals NENI, Mr. Sam, het Proeflokaal, Bar Alt en Wils. Op zaterdag wordt er hier tevens een leuke versmarkt georganiseerd. De winkels en horeca aan de Marathonweg en Amstelveenseweg zijn daarbij gelegen op loopafstand. Diverse goede basis- en middelbare scholen (o.a. de nieuwe British School) en kinderopvanglocaties zijn gelegen in de directe nabijheid.

De woning is gemakkelijk aan te rijden met de auto via de afslag S108 van de Ringweg A10. Treinstation Amsterdam Zuid-WTC en de kantoren aan de Zuidas (o.a. nieuwe Uber HQ), maar ook de Vrije Universiteit en het VU Medisch Centrum zijn gelegen op 5 minuten fietsafstand. De ‘Sport-As’ met diverse sportfaciliteiten (o.a. voetbal, tennis, fitness, squash, atletiek en bootcampclub) is in de nabijheid gelegen aan de zuidkant van het Olympisch Stadion. Het centrum van Amsterdam is binnen 10 minuten bereikbaar en met het openbaar vervoer onder andere direct toegankelijk met tramlijn 24. De tramhalte is gelegen op het Stadionplein. Tevens gaan er een aantal lijnbussen (ook s ’nachts) direct naar Schiphol Airport. Het Vondelpark en het Amsterdamse Bos zijn beide snel te bereiken om in het groen te onthaasten van het stadsleven.

Indeling
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u de entree op de tweede verdieping. Het trappenhuis wordt enkel gedeeld met één ander appartement. Vanwege de hoekligging waaiert het appartement uit aan de achterzijde waardoor er bijzonder veel vierkante meters op één laag gesitueerd zijn. Hierdoor is dit appartement uitermate goed ingedeeld en voelt het appartement door het efficiënte gebruik van de ruimte flink groter aan. Vanuit de voordeur betreedt u de ruime hal met toegang tot alle vertrekken.
De zit- en eetkamer bevinden zich over de gehele diepte van de woning (ca. 11 meter) en zijn en-suite uitgevoerd wat zorgt voor optimaal lichtinval. De ruime en brede zitkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft uitzicht op het groene plein door de twee grote raampartijen. Een luxe gashaard geeft warmte en gezelligheid tijdens de wintermaanden. Alle bekabeling van bijv. televisie (HDMI en COAX) is weggewerkt in de muren. De twee diepe en-suite kasten geven veel extra opbergmogelijkheden.

De luxe strakke open keuken is voorzien van premium Bosch­Siemens inbouwapparatuur zoals een 5-pits (90 cm) gaskookplaat met wok-brander, twee ovens waarvan één combi-oven/magnetron, vaatwasser, grote koelkast met vriesvak en Quooker kokendwater kraan. De keuken heeft ruime opbergmogelijkheden door de brede lades en is volledig in touch en soft-close uitgevoerd. De afzuigkap is weggewerkt in een fraaie koof voorzien van inbouwspots. Er is een extra aansluiting voor inductiekoken geïnstalleerd mocht dat in de toekomst noodzakelijke of wenselijk zijn.

Aan de achterzijde van de woning treft u maar liefst drie slaapkamers (ca. 14, 9.5 en 8 m²) die allemaal van zeer goed formaat zijn en meer dan genoeg ruimte bieden voor een bed en kledingkasten. Uiteraard kan één van de kamers ook als werkkamer of grote inloopkast in gebruik worden genomen.

De luxe badkamer is uitgevoerd met een gietvloer en PU wandcoating wat zorgt voor een zeer luxe en moderne/strakke uitstraling. Bijzonder is de grote inloopdouche met dubbele regendouches voor twee personen. Het handgemaakte badkamermeubel van 120 cm is voorzien van twee waskommen en geeft veel opbergruimte. De kranen en douches zijn in matzwart uitgevoerd.

De hal geeft ook toegang tot een handige berging met wasmachine en drogeraansluiting en biedt veel extra opbergruimte. Tevens is de separate toilet met fontein in de hal gesitueerd.

Alle vertrekken geven toegang tot het waanzinnige balkon van maar liefst 16 meter breed welke over de gehele achtergevel van de woning loopt. Het balkon is op het zuiden – zuidoosten georiënteerd en hier kan optimaal van de zon genoten worden. Het biedt uitzicht op de ruim opgezette binnentuin met veel groen en bomen. Het balkon is voorzien van vlonders met inbouwspots en beschikt over een op maat gemaakte inklaptafel en bankjes met een heater. Aan de linkerzijde van het balkon is de CV­ketel (CW5-2016) geplaatst. Aan de rechterzijde van het balkon is eventueel nog plaats voor een extra diepe balkonkast met veel extra opbergruimte. Het staalwerk op het balkon is matzwart.

Vereniging van Eigenaren
De Vereniging van Eigenaren is zeer actief en professioneel georganiseerd en het beheer wordt uitgevoerd door Stedeplan VvE Beheer. De VvE bestaat uit 60 appartementsrechten en heeft een MJOP en reservefonds. De afgelopen 12 maanden is veel groot onderhoud uitgevoerd waaronder vervanging van het dak (pannen en plat dak) , buitenschilderwerk houtwerk voor- en achterzijde, renovatie van de balkons en coating en metselwerk van de gevels. Voor de komende jaren is volgens MJOP weinig groot onderhoud te verwachten.

Hestia: Griekse Mythologie: ‘godin van huiselijke haard, het haardvuur, de familie en de gemeenschap’.

Bijzonderheden
– Woonoppervlakte van ca. 89 m² (NEN 2580) op één woonlaag;
– Hoogwaardig gerenoveerd in 2016;
– Zeer efficiënte indeling met 3 slaapkamers zonder ruimte verlies;
– Balkon van 16 meter breed over gehele achterzijde (zuid);
– Nieuw in 2016: o.a. elektra, isolatie, leidingwerk, bekabeling, groepenkast, eiken vloer, verlichting,
CV-ketel, plafond, stucwerk, houtwerk, schilderwerk, keuken, badkamer, sanitair, gashaard;
– Het gehele appartement is voorzien van dimbare LED-spots.
– Geheel voorzien van HR++ dubbele beglazing;
– Video Intercom Systeem;
– Extra warmte en geluidsisolatie d.m.v. laag isolatievlokken van 20 cm onder vloer en boven plafond;
– Twee parkeervergunningen mogelijk (bron: parkeren en verkeer Gemeente Amsterdam);
– Lage parkeerdruk op straat want bewoners overige complexen parkeren in garages;
– Actieve Vereniging van Eigenaren, professioneel beheerd door Stedeplan VvE Beheer;
– Aandeel van 10/503e in de VvE;
– VvE Bijdrage: EUR 114,05 per maand;
– MJOP aanwezig. Grootste posten/werkzaamheden groot onderhoud recent uitgevoerd;
– Voortdurend recht van erfpacht. Jaarlijkse canon voor het huidige tijdvak (tot 31-5-2052) is afgekocht
– Aanvraag voor overstap naar eeuwigdurende erfpacht tegen gunstige voorwaarden is gedaan in 2019 en is overdraagbaar aan koper;
– Energielabel D;
– Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Hestiastraat 69

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen

HoofdFoto

Schokkerjachtdijk 7

Schokkerjachtdijk 7, 1086 VK Amsterdam

Subliem geschakelde watervilla (ca. 191m²), met drie slaapkamers – eventueel uit te breiden tot vijf – en twee badkamers. Het object is gelegen in een park aan de Schokkerjachtdijk (Steigereiland Noord). Het huis heeft aan de achterzijde een uniek uitzicht over het water waarboven een gedeelte van het huis en het terras zweeft. De villa is onder architectuur gebouwd. Vanaf uw eigen aanlegplaats neemt u een frisse duik of vaart u zo naar Durgerdam. Dit is één van de mooiste locaties van IJburg en wordt ook wel het Ibiza van IJburg genoemd: IJ-biza! Rond het kavel van 214m² ligt aan de voet van de dijk ongeveer 350m² gemeentelijk groen. Ontbijten en lunchen kunt u in het zonnetje in de tuin of op het dakterras. Later op de dag kunt u genieten van de ondergaande zon op een van de twee waterterrassen of op het met glas omsloten, windstille balkon.

Bereikbaarheid/ligging:
De woning ligt in het waterrijke deel van Steigereiland, het voorste eiland van de groep Amsterdamse eilanden die samen IJburg vormen. De bijzondere architectuur, waar bewoners vaak zelf een hand in hebben gehad, maakt deze plek echt uniek. IJburg biedt nieuwe trendy cafés en restaurants maar ook een filmhuis, een theater alsmede diverse andere voorzieningen op het gebied van amusement en horeca. Daarnaast is het Diemerpark voor sport en recreatie op loopafstand gelegen. Hier kan men naar hartenlust wandelen, hardlopen, fietsen en skaten. U vindt er een voetbal-, tennis- en hockeyclub, een zeilvereniging en daarnaast heeft het park een eigen strandje. Op het Haveneiland, het eiland direct naast het Steigereiland, bevindt zich een winkelcentrum met onder andere ambachtelijke vers winkels en diverse lunch- en espressobars. En dat alles op loopafstand. De goede, snel bereikbare uitvalswegen (onder andere de ring A10 en A1) zorgen dat de overige stadsdelen binnen afzienbare tijd bereikbaar zijn. Met de auto bent u in 11 minuten op de Zuidas, in 20 minuten bij Schiphol en in 13 minuten bij Amsterdam Centraal Station. Ook is er ruimschoots openbaar vervoer in de nabije omgeving, waaronder een directe tramverbinding met Amsterdam Centraal Station.

Algemeen:
Deze fraai ogende en ruime watervilla, deels boven het water gebouwd, heeft met een zeer transparante uitstraling toch een intieme sfeer. De indeling is speels. De hoge kozijnen, vide en industriële trap zorgen voor een spectaculair lijnenspel. De villa is wit gestuct en beschikt over sjieke antraciet/zwart stalen accenten in het interieur waaronder de trappen en balustrades. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming. Op deze zelfbouwkavel heeft ontwerper Thomas de Wit een droomhuis gerealiseerd waarvan op papier én in de praktijk ieder detail door zijn handen ging, van de fundering tot en met de zonnepanelen. Tevens zijn alle verwerkte materialen zijn van topkwaliteit. Door de toepassing van een extreem goede isolatiewaarde in de gevels en daken, energiezuinige verlichting, zonnepanelen en WTW installatie is het een nagenoeg energieneutraal huis. De koper kan zelf nog kiezen uit verschillende alternatieve opties om het huis energieneutraal te krijgen of zelfs energie genererend. Ook voor de inrichting is een breed scala aan ontwerpen en opties aanwezig.

Begane grond:
De begane grond bestaat uit een aantal speels gerangschikte vertrekken, die op verschillende wijze een functie kunnen vervullen. Via de voordeur komt u in de hal die met stalen kozijnen en glas toegang geeft tot de woonkamer en de open keuken. In de hal bevindt zich de meterkast en een separaat toilet met fontein. Naast de entree is een multifunctionele ruimte, te bereiken vanuit de voortuin en binnendoor, die aan de achterzijde toegang geeft tot het zwevende terras. Deze ruimte zou kunnen dienen als bijkeuken, atelier, praktijkruimte of als extra slaapkamer. Onder het zwevend terras kan een lage sloep (90cm) worden aangelegd.

In de lichte keuken bevindt zich de zeer imposante trap. De keuken staat middels een schuifpui in verbinding met de zonnige en besloten voortuin en loopt naar achteren over in een ruimte die als eetkamer zou kunnen dienen. Naast de open eetkamer opent zich de woonkamer met serre die ook, zoals alle vertrekken, aan de achterzijde op de begane grond, toegang geeft tot het zwevende terras en een prachtig uitzicht heeft over het water. Keukenmeubilair en apparatuur is nog naar keuze te plaatsen, de keuken is reeds voorzien van alle aansluitingen. Over de hele verdieping ligt een mooie gevlinderde betonvloer.

Eerste verdieping:
Via een open trap bereikt u de eerste verdieping met grote vide en open leefruimte, zoals alle andere architectonische accenten (scheidingswanden en balustrades), gemaakt van staal en glas: een industrieel ontwerp van Amsterdams design. Via deze open leefruimte op de eerste verdieping (kantoor, living of extra slaapkamer) heeft u toegang tot de afgesloten loggia met schitterend uitzicht over het binnenwater. De loggia is, net zoals alle andere binnenruimtes, voorzien van vloerverwarming. De wanden van de loggia kunnen gedeeltelijk open worden geschoven. Via de overloop komt u in een hal die toegang geeft tot de ruime en zeer lichte badkamer en twee ruime slaapkamers aan de achterzijde. De luxe badkamer is voorzien van inloopregendouche, ligbad en dubbele houten wastafelmeubel met HI-MACS wastafels en hoogwaardig Italiaans RVS inbouw sanitair. Op de gehele verdieping ligt een sfeervolle mortex gietvloer. Ook de wanden van de natte ruimtes in het hele pand zijn in subtiele kleurstellingen met mortex bekleed.

Indeling tweede verdieping:
Een open trap leidt naar de master verdieping: een zeer ruime, lichte slaapkamer en open badkamer met inloopregendouche, HI-MACS wastafel en toilet. Ook op deze verdieping een exclusieve mortex gietvloer met vloerverwarming, dimbare inbouwspots en een dakterras. Toegang tot het op het zuidoosten gelegen ruime dakterras met geweldig uitzicht over de omgeving, het park en het Markermeer. De open badkamer kan eventueel worden afgescheiden van de slaapkamer door middel van een kastenwand. Het dakterras kan worden uitgebreid tot volledige dakoppervlak rondom. Op het dak van bovenste verdieping liggen 10 zonnepanelen. Het aantal zonnepanelen is uit te breiden tot 22 panelen.

Bijzonderheden:
– Woonhuis ca. 191m² (NEN2580 meetrapport aanwezig).
– Perceel 214m²
– Grote privé parkeerplaats voor 2-3 auto’s op eigen terrein (zeer zeldzaam in Amsterdam) en ruimte voor privé-laadpaal
– Luxe overhangend dek boven water met een ligplaats voor een boot en gemakkelijke
zwemmogelijkheden, ideaal voor kinderen en wateractiviteiten
– Groot essenhouten dakterras met waanzinnig uitzicht over het water
– Alle vertrekken led-inbouw spots voorzien van dimmers
– 10 stuks zonnepanelen (uit te breiden naar 22 stuks)
– Alle deuren en kozijnen aan buitenzijde van premium Reynaers aluminium met driedubbel
glas
– Nieuwbouw uit 2020
– Erfpacht: AB2000, het huidige tijdvak loopt tot en met 31 augustus 2067, de canon bedraagt
€ 5.594,44 per jaar met een 1 jaarlijkse canonaanpassing (eerstvolgende op 31 augustus 2020). Vast te leggen voor 10/25/50 jaar. Ook optie tot volledig afkopen (aanvraag is ingediend bij gemeente Amsterdam).
– Wonen op een schitterende buitenlocatie aan het water.
– Directe tramlijn naar centraal station op enkele minuten loopafstand van de woning.
– Oplevering in overleg, kan per direct.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Schokkerjachtdijk 7

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen

HoofdFoto

Apollolaan 79 HS

– English translation below –

Apollolaan 79-HS , 1077 AK te Amsterdam.

Uniek en ruim twee-laags benedenhuis (259m²) met zeer ruime zonnige achtertuin aan één van de meest prestigieuze lanen in hartje Oud-zuid. Het gebouw is in 1938 gebouwd en is ontworpen door de beroemde Amsterdamse architect Jan Frederik Staal. Aan de voorzijde kijkt u prachtig uit op de brede Apollolaan met groenstrook en fraaie boompartijen. Aan de achterzijde zit u volledig vrij op het grote terras en de heerlijke achtertuin (veel privacy). Op dit moment telt het huis 5 slaapkamers, een 6e en 7e slaapkamer is eenvoudig te creëren. Het appartement is recentelijk hoogwaardig gerenoveerd en verkeert thans in een uitmuntende staat.

Indeling:
Eigen entree

Begane grond:
Bij binnenkomst komt u via de tochtportaal in een ruime ontvangstruimte, het hart van de woning. Aan de voorzijde een sfeervolle lichte woonkamer met prachtig uitzicht op de Apollolaan door de karakteristieke raampartij die de hele voorzijde beslaat. Woonkeuken aan de achterzijde met openslaande deuren naar het ruime terras en grote tuin op het zuiden. De design keuken is voorzien van luxe apparatuur.
Masterbedroom aan de achterzijde met eigen badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, dubbele inloopdouche, dubbele wastafels en toilet. Ruime walk-in closet aan de voorzijde. Separaat toilet met fontein vanuit de hal bereikbaar.
Op de begane grond verdieping ligt een fraaie eiken houten visgraat parketvloer die in het voorjaar 2020 geheel is gerenoveerd en verkeert in nieuwstaat.

Souterrain:
Ruime hal, net als op de begane grond verdieping, die toegang geeft tot alle vertrekken. Grote slaapkamer met raampartij op de tuin. De 2e badkamer met douche, ligbad, en dubbele wastafel heeft ook uitkijk op de achtertuin. Derde slaapkamer tevens met uitzicht op de zonnige achtertuin. Knusse hal met ingebouwde boekenkast welke is ingericht als een bibliotheek. De vierde slaapkamer aan de voorzijde, voorheen luxe thuisbioscoop ruimte, is nu omgebouwd tot heerlijke sfeervolle slaapkamer, perfect voor een eventuele au pair.
Vanuit de hal directe toegang tot wijnkamer met ingebouwd wijnrek en handige opbergruimte. Grote waskamer met veel opbergruimte, wasmachine/ droger en fontein.

Tuin/terras:
Op zomerse dagen kunt u van 08:00 uur ‘s ochtends tot ‘s avonds 20:00 uur de gehele dag genieten van de zon. Het terras (22m2) ligt direct aangrenzend en de tuin (100m²) is bereikbaar met een kleine trap naar beneden waardoor een heel mooi effect is ontstaan. Vanuit het terras een glijbaan voor de kinderen naar de tuin met grote trampoline en zandbak. In de tuin bevindt zich een tuinhuis (6m²) voorzien van elektriciteit en buitenlamp. De tuin is afgesloten met een deur die uitkomt op de handige achterom. Deze achterom komt uit op de Bachstraat en is alleen toegankelijk voor de bewoners.
Mogelijkheid om de tuin te vergroten met 25m2.

Ligging/bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen op loopafstand van de Zuidas. Ook de uitvalswegen en alle soorten openbaar vervoer liggen op steenworp afstand. U bent binnen 15 minuten op Schiphol. Om de hoek vindt u de bekende winkelstraten, zoals de Beethovenstraat, de Cornelis Schuytstraat en de PC Hooftstraat. Binnen handbereik liggen diverse restaurants, bekende musea (o.a. Van Gogh en Stedelijk museum) en uiteraard het Vondelpark en het Beatrixpark. Op loopafstand bevinden zich bovendien diverse scholen, crèches en speeltuinen. Parkeergelegenheid voor de deur en op dit moment krijgt u per direct nog 2 parkeervergunningen (géén wachttijd)!

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht, ca. 259m² (NEN2580 Meetrapport aanwezig)
– Bruto vloeroppervlak van ca. 283 m²
– Terras, 22m² , over de gehele breedte op het zuiden
– Achtertuin, 100m², over de gehele breedte op het zuiden plus een ruime achterom
– Tuinhuisje, 6m², voorzien van elektriciteit en buitenlamp
– Actieve – en gezonde VvE, professioneel beheerd door Delair BV
– Blokverwarming
– Servicekosten: € 442,50, circa 50% is voorschot stookkosten en warm water
– Gemeentelijk monument
– Gemeentelijke erfpacht afgekocht tot 01-01-2063
– 2 parkeervergunningen thans per direct verkrijgbaar
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

– English translation –

Brilliant and unique two-storey ground floor house (259 m²) with a spacious sunny backyard on one of the most prestigious avenues in the heart of Old South. The building was built in 1938 and was designed by the famous Amsterdam architect Jan Frederik Staal. The stately and wide apartment is spread over 2 floors and has a large terrace (22m2) at the rear and stairs to the lovely backyard with a back lane to the Bachstraat.The front offers a stunning view of the wide Apollolaan with a green strip and beautiful trees. Your view is almost completely unrestricted at the rear, offering a lot of privacy. At the moment the house has 5 bedrooms, but a 6th and 7th bedroom are easy to create. The apartment has been recently renovated to a high standard and is in excellent condition.

Layout:
Own entrance

Ground floor:
The front door opens into a spacious reception area, at the heart of the home. A tasteful and light living room is located at the front and offers stunning views thanks to its characteristic windows that cover the entire width. The open-plan kitchen is located at the rear with French doors leading onto the spacious terrace and large south facing garden. The design kitchen is equipped with luxury kitchen appliances.
The master bedroom located at the rear facing the garden with a private bathroom. The bathroom has a bath, spacious double walk-in shower, double sinks and toilet. At the front of the house is the spacious walk-in closet. Separate toilet with fountain are accessible from the hall.
The entire ground floor has a beautiful oak wooden herringbone parquet floor that was completely renovated in the spring of 2020.

Basement:
The spacious hall, just like on the ground floor, gives access to all rooms. A large bedroom with windows on the garden. The 2nd bathroom with shower, bath and double sink also has a view of the backyard. Third bedroom also with a view of the sunny backyard. Cozy hall with built-in bookcase which is arranged as a library. The fourth bedroom at the front of the house, formerly a luxurious home cinema space, has now been converted into a lovely, atmospheric bedroom, perfect for an au pair.
The hall gives direct access to the wine room with built-in wine rack and handy storage space and the large laundry room with plenty of storage space, washer / dryer and fountain.

Garden / terrace:
The garden (100 m2) and terrace (22m2) face the sunny south. On summer days you can enjoy the sun all day from 08:00 in the morning to 20:00 in the evening. The terrace is directly adjacent and the garden is reached by a small staircase which creates a very nice effect. From the terrace there is a slide for the children into the garden with large trampoline and sandpit. There is a garden shed in the garden of 6m2, with electricity. The garden is closed with a door that opens to the back lane which leads to the Bachstraat and is only accessible to residents.

Location/accessibility:
The apartment is located within walking distance of the Zuidas district. Arterial roads and various public transport options are a stone’s throw away. It will take you only 15 minutes to get to Amsterdam Airport Schiphol. Around the corner are well-known shopping streets such as Beethovenstraat, Cornelis Schuytstraat and PC Hooftstraat. Various restaurants, famous museums (such as the Van Gogh Museum and Stedelijk Museum) and of course Vondelpark and Beatrixpark are within easy reach. There are parking spaces at the front of the building and, for now, you will receive 2 parking permits without a waiting period.

Specifics:
– Title to apartment, 259m2
– Terrace, 22m2, along the entire south-facing width of the property
– Garden, 100m2, along the entire south-facing width of the property with a back lane to Bachstraat
– Garden shed, 6m2
– Active and healthy home owners’ association, professionally managed by Delair BV
– District heating
– Monthly service fees: € 442,50, approximately 50% is advance for heating and hot water
– Municipal monument
– Municipal ground lease paid until 01-01-2063
– 2 parking permits available immediately
– Delivery on mutual agreement

The information contained in this submission has been carefully composed. We do not however accept liability for any incomplete, inaccurate or otherwise misleading information or the consequences thereof. All specified measurements and surface areas are indicative. The buyer is obliged to conduct an investigation of all matters relating to the property that they deem important. For this property, the realtor shall advise the seller. We strongly advise you to hire a professional NVM-certified realtor to assist you in the purchasing process. Any specific wishes or needs with regard to the property should be communicated to the purchasing realtor and, if required, the buyer may have an independent investigation conducted. Should you choose not to hire an expert representative, then, in accordance with the applicable laws, you will be deemed competent to understand all matters important during the purchasing process.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Apollolaan 79

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen

HoofdFoto

De Lairessestraat 101

De Lairessestraat 101, 1071 NX Amsterdam

Gelegen in stadsdeel Zuid in het prachtige Museumkwartier, bieden wij u dit riante herenhuis van 332m² (BVO 412m²) aan, met maar liefst 11 kamers en een ruime achtertuin van 83m² die is gelegen op het zuiden.

De Lairessestraat is een van de hoofdstraten in Oud Zuid nabij de Van Baerlestraat en op steenworp afstand van het Concertgebouw, vlakbij diverse winkelstraten zoals de Van Baerlestraat, de Cornelis Schuytstraat met diverse restaurants, cafés, scholen en het Vondelpark.

Dit prachtige pand is in 1921 gebouwd als onderdeel van een eenheid van tien herenhuizen. De brede hoge voordeur trekt onmiddellijk de aandacht evenals de glas in lood ramen. In deze panden met hun voorname uitstraling, resideerden vroeger de notabelen van Amsterdam.

Ligging:
Luchthaven Schiphol ligt op slechts 15 autominuten afstand. Tevens is de woning goed bereikbaar middels het openbaar vervoer (trein/bus/metro Station WTC). Met de auto bent u binnen vijf minuten via de Amstelveenseweg op de A10. De vele goede restaurants en leuke winkels, het Museumplein, het Vondelpark en de goede bereikbaarheid per auto, bus en tram maken dit een zeer aantrekkelijke locatie.

Indeling:
Begane grond:
Eigen entree met tochtportaal. Prachtige kamer en suite met een visgraat vloer en een plafondhoogte van 3,49m. Door middel van openslaande deuren in zowel de woonkamer als in de keuken, is er toegang tot de ruime en zonnige achtertuin. De sfeervolle eetkeuken is voorzien van diverse apparatuur. Aan de voorzijde bevindt zich een tweede pantry, aangezien de huidige bewoners een bedrijf aan huis hebben. In de statige hal treft u het separate toilet.

Eerste verdieping:
Deze verdieping telt 4 slaapkamers met in het midden een grote badkamer, deze voorzien is van een inloopdouche, een ligbad, een dubbele wastafel en een bidet. Daarnaast is hier tevens een separaat toilet.

Tweede verdieping:
Aan de overloop bevinden zich nog eens 3 slaapkamers en een badkamer.deze is voorzien van een douche, wastafel en een toilet. Ruim dakterras van ca. 48m²!

De Lairessestraat:
Gerard de Lairesse (1641-1711), schilder van allegorieën, wand- en plafondschilderingen. Hij kwam in 1667 vanuit Luik naar Amsterdam. In 1707 verscheen zijn ‘Groot schilderboek’. Bron: Stadsatlas Amsterdam.

Bijzonderheden
– Herenhuis met een gebruiksoppervlakte van circa 332m² (BVO 412m²)
– Tuin gelegen op zuiden van circa 83m²
– Kelder van circa 35m²
– Houthaard aanwezig
– Dakbedekking is ongeveer 5 jaar geleden vernieuwd
– Erfpachtcanon woonhuis bedraagt € 1.787,88 per jaar, tijdvak tot 31-07-2041, AB 1915
– Veel authentieke details zoals hoge plafonds en ornamenten
– Asbest- en ouderdomsclausule van toepassing
– Parkeren via vergunningstelsel
– Oplevering in overleg

ENGLISH

Located in the Amsterdam South district and the lovely museum area, we offer you this spectacular town house of 332m² (GFA 412m²) with no less than 11 rooms and big south-facing back garden of 83m².

The De Lairessestraat is one of the main streets in the Oud Zuid neighbourhood close to the Van Baerlestraat and only a stone’s throw from the Concertgebouw, with many shopping streets around the corner such as the Van Baerlestraat, the Cornelis Schuytstraat where you will find various restaurants, cafés, schools, and of course the popular Vondelpark.

This beautiful building was built in 1921 and is part of a row of ten town houses. The wide front door immediately draws the attention, as do the leaded windows. These distinguished buildings used to belong to prominent Amsterdam families.

Location:
Schiphol Airport is a mere 15 minutes by car. This location is also easily accessible by public transport (train/bus/underground Station WTC). The car will take you within five minutes, via the Amstelveenseweg, to the A10 ring road. The many good restaurants and shops, the Museumplein, Vondelpark and easy accessibility by car, bus, and tram make this a very attractive location.

Layout:
Ground floor:
Separate entrance with vestibule. Beautiful en-suite room with herringbone floor and a 3.49-meter high ceiling. The French doors in the kitchen and in the living room lead you to the sunny back garden. The charming kitchen/dining room is fitted with various appliances. This house benefits from a second pantry at the front, as the current owners run a business from home. The stately hall has a separate toilet.

First floor:
This floor has 4 bedrooms and a big bathroom in the centre with a walk-in shower, a bath, a double washbasin, and a bidet. In addition, there is a separate toilet.

Second floor:
The landing boasts access to another 3 bedrooms and a bathroom with a shower, washbasin, and a toilet. Spacious roof terrace of approx. 48m²!

De Lairessestraat:
Gerard de Lairesse (1641-1711), painter of allegories, murals and ceiling paintings. He moved from Luik to Amsterdam in 1667. In 1707 his book ‘Groot schilderboek’ was published. Source: Stadsatlas Amsterdam.

Details
– Town house with living area of approx. 332m² (GFA 412m²)
– South-facing garden of approx. 83m²
– Basement of approx. 35m²
– Fire place
– Roof covering was renewed around 5 years ago
– Annual ground rent residence amounts to € 1,787.88 per year, up to 31-07-2041, AB 1915
– Many original features such as high ceilings and ornaments
– Asbestos and age clause apply
– Parking via the Amsterdam permit system
– Completion in consultation

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object De Lairessestraat 101

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen

HoofdFoto

Zeilstraat 40 3

Zeilstraat 40-3, 1075 SJ Amsterdam

Woning van ca. 67 m2 op de derde verdieping, in de bocht van de Zeilstraat waardoor u een prachtig vrij uitzicht heeft!

Locatie/ bereikbaarheid:
De woning is gelegen in stadsdeel Zuid aan de Zeilstraat, op het stuk tussen de Amstelveenseweg en de Baarsstraat. De woning is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer: het ligt op loopafstand van het Haarlemmermeerstation en er zijn diverse tram- en buslijnen voor de deur te vinden. Ook bent u zo de stad uit via de nabije ring A10 met uitvalswegen naar Utrecht, Den Haag en Amersfoort. Verder zijn er veel winkels en goede restaurants in de straat en de directe omgeving.

Indeling

Gemeenschappelijke entree.

Derde verdieping:
De ruime hal biedt toegang tot alle vertrekken in de woning. Aan de voorzijde ligt de ruime woonkamer met vier grote raampartijen die zorgen voor veel daglichttoetreding en een Frans balkon met opslaande deuren. In het midden van de woning is een extra kamer/berging. Aan de achterzijde vindt u de ruime slaapkamer met aangrenzend het balkon. De dichte keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en heeft ook toegang tot het balkon, in de keuken is ruimte voor een tafel of bar. De badkamer is voorzien van ligbad met douche, toilet en wastafel.

Zeilstraat: Het doek op vaartuigen, voor de opvang van de wind (Bron: stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 67 m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Woning is gelegen op eigen grond
– Kleine vereniging van eigenaren bestaande uit 5 appartementsrechten
– Schouw met sfeerhaard
– Met eenvoudige ingrepen een extra slaapkamer te creëren
– Aan de voorzijde dubbele beglazing wat zorgt voor minimale geluidsoverlast
– Zon op het achter gelegen balkon aan het einde van de dag na het werk
– De maandelijkse servicekosten bedragen € 75,-
– Oplevering in overleg, voorkeur na 1 augustus 2020.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Zeilstraat 40

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen

HoofdFoto

Zeilstraat 40 3

Zeilstraat 40-3, 1075 SJ Amsterdam

Woning van ca. 67m² op de derde verdieping, in de bocht van de Zeilstraat waardoor u een prachtig vrij uitzicht heeft!

Locatie/ bereikbaarheid:
De woning is gelegen in stadsdeel Zuid aan de Zeilstraat, op het stuk tussen de Amstelveenseweg en de Baarsstraat. De woning is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer: het ligt op loopafstand van het Haarlemmermeerstation en er zijn diverse tram- en buslijnen voor de deur te vinden. Ook bent u zo de stad uit via de nabije ring A10 met uitvalswegen naar Utrecht, Den Haag en Amersfoort. Verder zijn er veel winkels en goede restaurants in de straat en de directe omgeving.

Indeling

Gemeenschappelijke entree.

Derde verdieping:
De ruime hal biedt toegang tot alle vertrekken in de woning. Aan de voorzijde ligt de ruime woonkamer met vier grote raampartijen die zorgen voor veel daglichttoetreding en een Frans balkon met opslaande deuren. In het midden van de woning is een extra kamer/berging. Aan de achterzijde vindt u de ruime slaapkamer met aangrenzend het balkon. De dichte keuken waar ruimte is voor een tafel of bar is voorzien van diverse inbouwapparatuur en heeft ook toegang tot het balkon. De badkamer is voorzien van ligbad met douche, toilet en wastafel.

Zeilstraat: Het doek op vaartuigen, voor de opvang van de wind (Bron: stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 67m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Woning is gelegen op eigen grond
– Kleine vereniging van eigenaren bestaande uit 5 appartementsrechten
– Schouw met sfeerhaard
– De maandelijkse servicekosten bedragen € 75,-
– Oplevering in overleg, voorkeur na 1 augustus 2020.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Zeilstraat 40

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen

HoofdFoto

Apollolaan 79 H

– English translation below –

Apollolaan 79-HS , 1077 AK te Amsterdam.

Uniek en ruim twee-laags benedenhuis (259m²) met zeer ruime zonnige achtertuin aan één van de meest prestigieuze lanen in hartje Oud-zuid. Het gebouw is in 1938 gebouwd en is ontworpen door de beroemde Amsterdamse architect Jan Frederik Staal. Aan de voorzijde kijkt u prachtig uit op de brede Apollolaan met groenstrook en fraaie boompartijen. Aan de achterzijde zit u volledig vrij op het grote terras en de heerlijke achtertuin (veel privacy). Op dit moment telt het huis 5 slaapkamers, een 6e en 7e slaapkamer is eenvoudig te creëren. Het appartement is recentelijk hoogwaardig gerenoveerd en verkeert thans in een uitmuntende staat.

Indeling:
Eigen entree

Begane grond:
Bij binnenkomst komt u via de tochtportaal in een ruime ontvangstruimte, het hart van de woning. Aan de voorzijde een sfeervolle lichte woonkamer met prachtig uitzicht op de Apollolaan door de karakteristieke raampartij die de hele voorzijde beslaat. Woonkeuken aan de achterzijde met openslaande deuren naar het ruime terras en grote tuin op het zuiden. De design keuken is voorzien van luxe apparatuur.
Masterbedroom aan de achterzijde met eigen badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, dubbele inloopdouche, dubbele wastafels en toilet. Ruime walk-in closet aan de voorzijde. Separaat toilet met fontein vanuit de hal bereikbaar.
Op de begane grond verdieping ligt een fraaie eiken houten visgraat parketvloer die in het voorjaar 2020 geheel is gerenoveerd en verkeert in nieuwstaat.

Souterrain:
Ruime hal, net als op de begane grond verdieping, die toegang geeft tot alle vertrekken. Grote slaapkamer met raampartij op de tuin. De 2e badkamer met douche, ligbad, en dubbele wastafel heeft ook uitkijk op de achtertuin. Derde slaapkamer tevens met uitzicht op de zonnige achtertuin. Knusse hal met ingebouwde boekenkast welke is ingericht als een bibliotheek. De vierde slaapkamer aan de voorzijde, voorheen luxe thuisbioscoop ruimte, is nu omgebouwd tot heerlijke sfeervolle slaapkamer, perfect voor een eventuele au pair.
Vanuit de hal directe toegang tot wijnkamer met ingebouwd wijnrek en handige opbergruimte. Grote waskamer met veel opbergruimte, wasmachine/ droger en fontein.

Tuin/terras:
Op zomerse dagen kunt u van 08:00 uur ‘s ochtends tot ‘s avonds 20:00 uur de gehele dag genieten van de zon. Het terras (22m2) ligt direct aangrenzend en de tuin (100m²) is bereikbaar met een kleine trap naar beneden waardoor een heel mooi effect is ontstaan. Vanuit het terras een glijbaan voor de kinderen naar de tuin met grote trampoline en zandbak. In de tuin bevindt zich een tuinhuis (6m²) voorzien van elektriciteit en buitenlamp. De tuin is afgesloten met een deur die uitkomt op de handige achterom. Deze achterom komt uit op de Bachstraat en is alleen toegankelijk voor de bewoners.
Mogelijkheid om de tuin te vergroten met 25m2.

Ligging/bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen op loopafstand van de Zuidas. Ook de uitvalswegen en alle soorten openbaar vervoer liggen op steenworp afstand. U bent binnen 15 minuten op Schiphol. Om de hoek vindt u de bekende winkelstraten, zoals de Beethovenstraat, de Cornelis Schuytstraat en de PC Hooftstraat. Binnen handbereik liggen diverse restaurants, bekende musea (o.a. Van Gogh en Stedelijk museum) en uiteraard het Vondelpark en het Beatrixpark. Op loopafstand bevinden zich bovendien diverse scholen, crèches en speeltuinen. Parkeergelegenheid voor de deur en op dit moment krijgt u per direct nog 2 parkeervergunningen (géén wachttijd)!

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht, ca. 259m² (NEN2580 Meetrapport aanwezig)
– Bruto vloeroppervlak van ca. 283 m²
– Terras, 22m² , over de gehele breedte op het zuiden
– Achtertuin, 100m², over de gehele breedte op het zuiden plus een ruime achterom
– Tuinhuisje, 6m², voorzien van elektriciteit en buitenlamp
– Actieve – en gezonde VvE, professioneel beheerd door Delair BV
– Blokverwarming
– Servicekosten: € 442,50, circa 50% is voorschot stookkosten en warm water
– Gemeentelijk monument
– Gemeentelijke erfpacht afgekocht tot 01-01-2063
– 2 parkeervergunningen thans per direct verkrijgbaar
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

– English translation –

Brilliant and unique two-storey ground floor house (259 m²) with a spacious sunny backyard on one of the most prestigious avenues in the heart of Old South. The building was built in 1938 and was designed by the famous Amsterdam architect Jan Frederik Staal. The stately and wide apartment is spread over 2 floors and has a large terrace (22m2) at the rear and stairs to the lovely backyard with a back lane to the Bachstraat.The front offers a stunning view of the wide Apollolaan with a green strip and beautiful trees. Your view is almost completely unrestricted at the rear, offering a lot of privacy. At the moment the house has 5 bedrooms, but a 6th and 7th bedroom are easy to create. The apartment has been recently renovated to a high standard and is in excellent condition.

Layout:
Own entrance

Ground floor:
The front door opens into a spacious reception area, at the heart of the home. A tasteful and light living room is located at the front and offers stunning views thanks to its characteristic windows that cover the entire width. The open-plan kitchen is located at the rear with French doors leading onto the spacious terrace and large south facing garden. The design kitchen is equipped with luxury kitchen appliances.
The master bedroom located at the rear facing the garden with a private bathroom. The bathroom has a bath, spacious double walk-in shower, double sinks and toilet. At the front of the house is the spacious walk-in closet. Separate toilet with fountain are accessible from the hall.
The entire ground floor has a beautiful oak wooden herringbone parquet floor that was completely renovated in the spring of 2020.

Basement:
The spacious hall, just like on the ground floor, gives access to all rooms. A large bedroom with windows on the garden. The 2nd bathroom with shower, bath and double sink also has a view of the backyard. Third bedroom also with a view of the sunny backyard. Cozy hall with built-in bookcase which is arranged as a library. The fourth bedroom at the front of the house, formerly a luxurious home cinema space, has now been converted into a lovely, atmospheric bedroom, perfect for an au pair.
The hall gives direct access to the wine room with built-in wine rack and handy storage space and the large laundry room with plenty of storage space, washer / dryer and fountain.

Garden / terrace:
The garden (100 m2) and terrace (22m2) face the sunny south. On summer days you can enjoy the sun all day from 08:00 in the morning to 20:00 in the evening. The terrace is directly adjacent and the garden is reached by a small staircase which creates a very nice effect. From the terrace there is a slide for the children into the garden with large trampoline and sandpit. There is a garden shed in the garden of 6m2, with electricity. The garden is closed with a door that opens to the back lane which leads to the Bachstraat and is only accessible to residents.

Location/accessibility:
The apartment is located within walking distance of the Zuidas district. Arterial roads and various public transport options are a stone’s throw away. It will take you only 15 minutes to get to Amsterdam Airport Schiphol. Around the corner are well-known shopping streets such as Beethovenstraat, Cornelis Schuytstraat and PC Hooftstraat. Various restaurants, famous museums (such as the Van Gogh Museum and Stedelijk Museum) and of course Vondelpark and Beatrixpark are within easy reach. There are parking spaces at the front of the building and, for now, you will receive 2 parking permits without a waiting period.

Specifics:
– Title to apartment, 259m2
– Terrace, 22m2, along the entire south-facing width of the property
– Garden, 100m2, along the entire south-facing width of the property with a back lane to Bachstraat
– Garden shed, 6m2
– Active and healthy home owners’ association, professionally managed by Delair BV
– District heating
– Monthly service fees: € 442,50, approximately 50% is advance for heating and hot water
– Municipal monument
– Municipal ground lease paid until 01-01-2063
– 2 parking permits available immediately
– Delivery on mutual agreement

The information contained in this submission has been carefully composed. We do not however accept liability for any incomplete, inaccurate or otherwise misleading information or the consequences thereof. All specified measurements and surface areas are indicative. The buyer is obliged to conduct an investigation of all matters relating to the property that they deem important. For this property, the realtor shall advise the seller. We strongly advise you to hire a professional NVM-certified realtor to assist you in the purchasing process. Any specific wishes or needs with regard to the property should be communicated to the purchasing realtor and, if required, the buyer may have an independent investigation conducted. Should you choose not to hire an expert representative, then, in accordance with the applicable laws, you will be deemed competent to understand all matters important during the purchasing process.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Apollolaan 79

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen

HoofdFoto

Nicolaas Witsenkade 28 B

Nicolaas Witsenkade 28-2/3

Zeer licht, royaal bovenhuis gelegen aan de gewilde Nicolaas Witsenkade van maar liefst 165m2 (NEN gemeten) verdeeld over twee ruime verdiepingen op EIGEN GROND gelegen. De woning is onder architectuur verbouwd met behoud van historische details, zoals een marmeren schouw en prachtige plafondornamenten.

INDELING:
Via de gemeenschappelijke marmeren entree bereikt u via het trappenhuis de hoge hal van het appartement op de eerste verdieping, hier is volop ruimte voor een goede garderobe. De royale en hoge u-vormige living is gelegen op de tweede verdieping en heeft aan de voorzijde vrij uitzicht over Singelgracht hier prachtig met zijn statige boompartijen. De unieke ligging, zowel aan de voor- als aan de achterzijde is er geen sprake van directe inkijk, bevordert het gevoel van privacy. Dubbele openslaande deuren geven toegang tot het charmante balkon, heerlijk gelegen op het zonnige Zuiden.
Aan de achterzijde bevindt zich de halfopen keuken welke alle mogelijkheden biedt het een moderne open-plan-living anno nu. Ondanks dat het pand gebouwd is in 1876 is het ’s winters zeer aangenaam (zie ook energielabel A!), omdat alle kozijnen inmiddels voorzien zijn van dubbel glas.
De derde verdieping, van maar liefst 80m2 beschikt over twee grote slaapkamers, waarvan de achterste slaapkamer over een walk-in-closet beschikt en over een eigen toegang tot de ruime badkamer. De badkamer is royaal en is voorzien van een ligbad, een aparte douche en toilet. Grote ramen zorgen voor het gewenste daglicht. De derde verdieping is zo ruim dat er met gemak drie slaapkamers, een walk-in-closet én twee badkamers gecreëerd kunnen worden (zie ook de plattegrond). De VvE welke bestaat uit twee leden welke akkoord is met een nog aan te leggen dakterras.

De Nicolaas Witsenkade is gelegen in het stadsdeel Centrum, tussen het Frederiksplein en de Weteringschans. De woning ligt daarmee in het hart van Amsterdam: de Utrechtsestraat, de Amstel, de grachtengordel en de Vijzelstraat liggen om de hoek. Het winkelaanbod in de directe omgeving is zeer divers en van hoogstaand niveau.

Kortom een prachtig appartement deel uitmakend van een statig pand gelegen op een rustige, groene locatie.

Raadpleeg onze plattegronden voor de mogelijkheden en de huidige indeling van dit appartement.

ALGEMEEN:
-Bouwjaar ca. 1876
-Eigen grond!
-Projectnotaris Schut en Van Os

OMGEVING EN VOORZIENINGEN:
-Rustige omgeving te midden van groen en alle voorzieningen, zoals de winkels en restaurants in de Vijzelstraat of de Utrechtsestraat, de Albert Cuyp markt en de Amstel op loopafstand
-Diverse tramlijnen en metrostation Vijzelgracht eveneens op loopafstand
-Met de auto bevindt u zich op enkele minuten van diverse uitvalswegen
-Parkeren voor de deur bijna altijd mogelijk
-Omheinde gezellige speeltuin met internationale sfeer om de hoek

OPPERVLAKTEN:
-Totale woonoppervlakte circa 165 m²
-Inhoud ca. 606,05 m2

ELECTRA, VERWARMING EN WARMWATER VOORZIENINGEN:
-Verwarming en warm water d.m.v. HR-ketel (Remeha, 2009)
-Isolatie: alle kozijnen zijn voorzien van dubbel glas en er is extra vloerisolatie aangebracht
-Energielabel: A

VvE:
-De VvE bestaat uit twee leden, onderhoud is altijd in goed onderling overleg uitgevoerd
-MJOP aanwezig (2020)

In de koopakte zal een ouderdoms-, niet-bewoners en een asbestclausule worden opgenomen.

—————————————————————————————————————————

Very light, large residence on the upper floors located on the desirable Nicolaas Witsenkade of at least 165m2 (NEN measurements) spread over two spacious floors and FREEHOLD. The residence was renovated, with plans provided by an architect, keeping the historical details such as the marble fireplace and gorgeous decorative plasterwork on the ceilings.

LAYOUT:
The communal marble entrance takes you to the staircase and then into the high hallway of the apartment on the first floor, whit plenty of space for a good cloakroom. The huge and high U-shaped living room is situated on the second floor and has an unimpeded view out over the Singelgracht, gorgeous with its stately trees. The unique location, which is not overlooked from either the front or the back of the building, encourages the feeling of privacy. Double French windows offer access to the charming balcony, which faces the sunny south.
The half-open kitchen lies at the rear of the building, which offers the possibility of creating a modern, open plan living room, that would be right up to date. Despite the fact that the building was built in 1876, the apartment is very pleasant in the winter (please see the energy label A!), as all the window and doorframes have recently been fitted with double-glazing.
The third floor, of 80m2, has two large bedrooms, the rearmost of which has a walk-in wardrobe and its own access to the spacious bathroom. The bathroom is very large and is fitted with a bath, a separate shower and toilet. Large windows provide plenty of light. The third floor is so spacious that it would be easy to create three bedrooms, a walk-in wardrobe and two bathrooms (please see plans). The Owners’ Association has two members and has agreed to the yet to be laid out roof terrace.

The Nicolaas Witsenkade is located in the Centrum urban district, between the Frederiksplein and the Weteringschans. This means that the residence is in the heart of Amsterdam with the Utrechtsestraat, the Amstel, the ring of canals and the Vijzelstraat all around the corner. The range of shops in the immediate surroundings is very wide and there are many high quality culinary shops.

In brief, a gorgeous apartment that is part of a majestic property located in a quiet, leafy area.

Consult our plans for the possibilities and the current layout of this apartment.

GENERAL:
-Built around 1876
-Freehold!
-Project notary Schut en Van Os

SURROUNDINGS AND AMENITIES
-Quiet surrounding in the middle of a leafy area and with all amenities, such as the shops and restaurants on the Vijzelstraat or the Utrechtsestraat, with the Albert Cuyp market and the Amstel within walking distance
-various tram lines and the Vijzelgracht metro station also within walking distance
-You can be on various arterial roads within a few minutes by car
-Parking in front of the door is almost always possible
-Enclosed and welcoming play park with an international character around the corner
SURFACES:
-Total living floor area approximately 165 m²
– Total cubic meterage 606.05 m3

ELECTRICAL CENTRAL HEATING AND HOT WATER SYSTEMS:
-Central heating and warm water from the high efficiency boiler (Remeha, 2009)
-Insulation: All window and doorframes fitted with double-glazing and additional floor insulation has been fitted.
-Energy label: A

Owners’ association:
-The owners’ association consists of two members, maintenance work is always carried out after thorough consultation
-Long term maintenance plan available (2020)

Age of the property, non-residential and asbestos clauses will be included in the Deed of Purchase.

Beelden