Archieven

HoofdFoto

Pieter Cornelisz. Hooftstraat 170

Pieter Cornelisz Hooftstraat 170, 1071 CH Amsterdam.

Exclusief dubbel benedenhuis van ca. 323m2 (inclusief tuinhuis). Gelegen in een nieuwbouwcomplex uit 2016, met een aantal unieke eigenschappen die ervoor zorgen dat deze woning zijn gelijke niet kent. Veel daglichttoetreding en de indeling van de woning is erg praktisch, denk hierbij aan een indeling van vier slaapkamers met ieder een eigen badkamer. De perfecte afwerking zorgt voor een schitterend eind resultaat.

Locatie/bereikbaarheid:
De P.C. Hooftstraat is een van de meest gewilde straten van Amsterdam. Dat is niet voor niets. Deze straat biedt het beste van twee werelden. Rust en ruimte in het hart van de omgeving met internationale grandeur en exclusieve winkels, het prestigieuze Conservatorium Hotel, het wereldberoemde Rijksmuseum, het prachtige verbouwde Stedelijk Museum en het indrukwekkende Concertgebouw.

En dat allemaal op het rustige gedeelte van de P.C. Hooftstraat. Een van de mooiste stukjes van de mooiste buurt van Amsterdam, direct aan het Vondelpark. Een plek van serene rust en veel privacy, voorzien van alle gemakken, zoals een lift en een optie tot het kopen van een eigen parkeerplaats in het naastgelegen complex.

Alle voorzieningen die u maar kunt bedenken, bevinden zich op loopafstand. Natuurlijk winkels waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen, maar ook een groot aantal speciaalzaken, boetieks en flagshipstores van vooraanstaande internationale merken. Ook wat betreft horeca kunt u in Oud-Zuid alle kanten op: u kunt lunchen in een van de vele restaurants, een terrasje pikken bij een van de cafés op de Willemsparkweg en koffiedrinken in het Vondelpark.

Indeling:

Begane grond:
Luxe afgewerkte gemeenschappelijke hoofdentree.

Op de begane grond direct toegang tot de woning. Via de hal, met een separaat toilet en fontein, komt u in de ruim opgezette woonkamer met gashaard. Aan de voorzijde drie grote raampartijen die zorgen voor veel daglichttoetreding. Aan de achterzijde de eetkamer die door middel van 3 sets openslaande deuren toegang biedt tot het terras. Aangrenzend aan de eetkamer de prachtige openkeuken met een kookeiland. De keuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. U heeft hier mooi uitzicht over het Vondelpark. Via het terras komt u in de achtertuin van ca. 223 m2 waar het tuinhuis gelegen, voorzien van twee ruime kamers met in het midden een badkamer met douche en wastafel. De badkamer is toegankelijk vanuit beide kamers. Ook hier bevindt zich een apart toilet.

Souterrain:
Het souterrain is toegankelijk via de lift of trap. U komt uit in de ruime hal die toegang biedt tot alle vertrekken in het souterrain. Aan de voorzijde de eerste twee slaapkamers. De eerste slaapkamer heeft een inloopkast, z’n eigen badkamer die is voorzien van een douche, wastafel en een apart toilet. De tweede slaapkamer heeft een badkamer met een douche en een wastafel. De derde en tevens de master slaapkamer is gelegen aan de tuinzijde en heeft een lange kastenwand. De badkamer bij deze slaapkamer heeft twee douches, een apart toilet, een vrijstaand ligbad en een dubbele wastafel. De vierde slaapkamer is ook gelegen aan de tuin. Bij binnenkomst treft u de inloopkast. De badkamer, is voorzien van een ruime inloopdouche, apart toilet en dubbele wastafel. Via beide slaapkamers is toegang naar de achtertuin. Op de hal bevinden zich de technische ruimte en de wasmachine/drogerruimte.

Historie
De P.C. Hooftstraat is gebouwd in de jaren ‘60/’70 van de negentiende eeuw. Een aantal welgestelde Amsterdammers nam het initiatief tot de ontwikkeling van een stadspark. Om de aanleg van dit park (Vondelpark) te financieren werd er rondom het park een aantal straten aangelegd. Een van deze straten werd vernoemd naar toneelschrijver, dichter, historicus en zoon van een oud-burgemeester van Amsterdam: Pieter Corneliszoon Hooft. Ongeveer twintig jaar na de aanleg van de straat verschenen de eerste winkels. Aan het einde van de vorige eeuw ontwikkelde de straat zich tot de exclusieve straat die deze nu is.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van circa 323m2, inclusief tuinhuis van ca. 46 m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Terras van circa 19m2 grenzend aan de eet/woonkamer
– Gelegen op eigen grond dus geen erfpacht
– Mooie ruime achtertuin van circa 223 m2 gelegen aan het Vondelpark
– Woning is medio 2019 volledig verbouwd
– 2 Gashaarden aanwezig in de woonkamer en eetkamer
– Inbouwkasten in de woon/eetkamer
– Visgraat vloer in de hele woning
– Stucspots verbonden met lichtplan
– Lift aanwezig
– Woning is voorzien van vloerverwarming
– Inbraak veiligheid uitgevoerd conform SKG*** en PKVW klasse 2
– Video/intercom systeem met beltableau
– Aansluitpunten voor: spraak/datacommunicatie, CAI, video/intercom en beveiliging
– WTW warmte terugwininstallatie
– Nieuwbouwcomplex uit 2016
– Project notaris Lubbers en Dijk notarissen

OPTIE TOT HET KOPEN VAN EEN PARKEERPLAATS IN HET NAAST LIGGENDE COMPLEX.

Prijs is exclusief parkeerplaats ter waarde van € 175.000,- kosten koper. De parkeerplaatsen zijn gelegen op erfpacht.

Index parkeerplaats nr 80, afgekocht tot 15-08-2039, servicekosten bedragen € 71,50 p/m

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Pieter Cornelisz. Hooftstraat 170

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen

HoofdFoto

Henri Zagwijnstraat 4 3

HENRI ZAGWIJNSTRAAT 4-3, 1077 XP Amsterdam

Zeer licht en goed ingedeeld vierkamer appartement met een totaal oppervlak van circa 109m² met twee balkons en een ruime berging van circa 26m². Het appartement is gelegen op een toplocatie tegen de Zuidas aan dicht bij station Zuid WTC, de luxe Beethovenstraat en het overdekte groot winkelcentrum Gelderlandplein.

Bereikbaarheid:
Gelegen in de directe nabijheid van o.a. de Zuidas, het WTC, de Beethovenstraat, het metro-, tram-, bus- en NS-station Amsterdam Zuid en uiteraard de Ring A-10 richting Schiphol, Utrecht en Den Haag. In de nabije omgeving zijn diverse winkelgebieden te vinden, zoals de gezellige Beethovenstraat, het Olympiaplein en de Cornelis Schuytstraat, alsmede het overdekte winkelcentrum “Gelderlandplein”. Parkeren geschiedt middels het vergunningsstelsel (zeer ruime parkeergelegenheid).

Indeling
Begane grond
Gemeenschappelijke entree, trappenhuis en toegang.

Derde verdieping:
Entree, hal met separaat toilet. De lange hal biedt toegang tot alle vertrekken. Aan de oostzijde treft u onder andere de open keuken, die voorzien is van diverse apparatuur en waar u toegang heeft tot het balkon. Ook treft u twee ruime slaapkamers, die eveneens beide toegang geven tot het balkon. Aan de kopse kant bevindt zich de badkamer die is voorzien vaneen ligbad met douche, wastafel, CV-ketel en de wasmachine aansluiting. Aan de westkant is er een derde slaapkamer en de grote woonkamer. De woonkamer is rijkelijk licht en er is een houthaard aanwezig. Door het gehele appartement ligt er een nette lamelparket vloer.

Henri Zagwijnstraat:
Componist (1878-1954), schreef kamermuziek en koorwerken.
(Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden
– Appartementsrecht, circa 109m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Ruime berging van circa 26m²
– Drie slaapkamers
– Gelegen op erfpacht, de canon bedraagt € 186,04 per jaar
– Tijdvak loopt tot 15-06-2031, AB 1955
– Op loopafstand van metro-, tram- en NS-station Amsterdam Zuid, WTC en de Zuidas
– Servicekosten bedragen €711,90,- per kwartaal
– Voorschot stookkosten bedragen €129,98 per kwartaal
– Professioneel beheer VvE
– Oplevering in overleg, kan snel
– Parkeren via vergunningsstelsel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Henri Zagwijnstraat 4

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen

HoofdFoto

Koepellaan 2

Endymion – ‘’A Thing of Beauty is a Joy Forever’’

Introductie
Gelegen in een heerlijke, lommerrijke omgeving treft u dit prachtige, goed onderhouden landhuis met theehuis, tweede huis en pergola. De villa is vernoemd naar een citaat uit het beroemde gedicht van John Keats (1795-1821) ‘Endymion’. De culturele waarde van de villa is officieel erkend en de villa is daardoor een rijksmonument op een uniek groot perceel van 4113 m2. Met een oppervlakte van meer dan 700 m2, verdeeld over drie verdiepingen, is de zeer representatieve villa Endymion een prachtig voorbeeld van symmetrie en verfijning.

Geschiedenis Bloemendaal
Het dorp is ontstaan in de 12de eeuw op een strandwal achter de duinen en oorspronkelijk Aelbertsberg genoemd naar een door graaf Floris II gestichte hof. Rond 1550 werd het Huys te Bloemendaal genoemd naar de familie Blommendael. In de 16de en 17de eeuw ontstonden hier talrijke linnenblekerijen. Bij de Herv. kerk (1635) vormde zich een kleine dorpskern. In de loop van de 17de eeuw stichtten kooplieden uit Haarlem en Amsterdam verschillende buitenplaatsen in Bloemendaal. In 18de en 19de eeuw verdwenen de blekerijen en op de vrijgekomen gronden werden nieuwe buitenplaatsen of bloembollenvelden aangelegd. Na 1880 veranderde Bloemendaal in een villadorp, waarbij veel buitenplaatsen werden omgevormd tot villaparken. Na de Tweede Wereldoorlog heeft Bloemendaal zich verder ontwikkeld als forensendorp.
Geschiedenis en bouwstijl van Villa Endymion
De villa is het eerste onafhankelijke werk van de bekende architect Theodorus Wijdeveld (1885-1987) en werd gebouwd tussen 1909 en 1911 voor de zuster van de architect. De heer Wijdeveld hield ook toezicht op de aanleg van de uitgestrekte tuinen in 1910 en later, in 1924, onder een nieuwe eigenaar, ontwierp hij de pergola en de dienstwoning met garage.

De zeldzame stijl waarin de monumentale façade van het huis is uitgevoerd, wordt beschreven als “Um 1800”. Dit was een Duitse architecturale trend die werd gezien aan het einde van de 19e eeuw en is geïnspireerd op de Lodewijk XVI-stijl. Villa Endymion heeft echter ook veel overeenkomsten met het werk van de Nederlandse architect Peter Behrens (1868-1938 Weense Secession). In de jaren ‘20 werd Villa Endymion gekocht door Carel W. Baron van Heeckeren en zijn vrouw Johanna de Kock. In 1924 werd Wijdeveld gevraagd het ontwerp te maken voor de bouw van een garage met chauffeurswoning.

Door het gebruik van verschillende materialen en decoratietypen kon Wijdeveld Villa Endymion een eigen karakter geven; de vorm van de open haarden, het parket, de cassetteplafonds en de muurarmaturen verschillen in elke kamer.
De villa is rechthoekig van opzet, met in- en uitspringende delen. De buitenkant van de villa is opgetrokken uit witgepleisterde bakstenen en heeft een mansardekap bedekt met leien.
Bij de verschillende gevels is een classicistische indeling en detaillering aangebracht.

Indeling villa
Begane grond:
Een trap tussen witgepleisterde borstweringen die met vazen zijn bekroond, leidt naar een imposante entree via de houten voordeur met natuurstenen omlijsting. Bezoekers zijn direct onder de indruk van de statige entree, die van vloer tot plafond in rijkelijk geaderd arabesk marmer is gedecoreerd. Hier bevindt zich een van de eerste centrale verwarmingssystemen in Nederland, met sierlijke koperen roosters.

De begane grond heeft vier haakse hoeken en opent aan de westkant naar een Dorische poort met hoge ramen. Grote glazen deuren geven toegang tot het ruime terras. De salon en de eetkamer liggen aan weerszijden en zijn toegankelijk vanuit de hal via dubbele deuren met decoratieve boekenkasten. De afwerking van het parket in de salon is zelfs nog uitbundiger dan in de hal. Het parket contrasteert goed met de mooie, originele stalen kozijnen met bronzen deklaag; een van de meesterwerken van de villa.

Aan de linkerzijde een kamer met aangrenzend de gasten wc en de garderobe. De centrale hal heeft prachtige mahonie lambriseringen en op de vloer een prestigieus parket, gemaakt van vier verschillende houtsoorten met een diagonaal patroon. De hal wordt aangevuld door het rijkelijk versierde hoge cassettenplafond.

Aan de rechterzijde een kamer voorzien van twee originele inbouwkasten. De ruime woonkeuken is gelegen aan de tuinzijde en is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Vanuit bijna alle vertrekken is er toegang tot de fraai aangelegde tuin. In de grote hal bevindt zich de trap naar de eerste verdieping. Achter de zij-ingang van het huis, met Dorische zuilen, is een hal naar een kamer met inbouwkasten en een grote raampartij en een wasruimte. Hier is de trap naar de kelder.

Tussenverdieping:
Hal met toegang naar het balkon. De trap naar de eerste verdieping is versierd met bronzen griffioenen op de balustrade.

Eerste verdieping:
Deze verdieping heeft tevens een fraai gewelfd cassetteplafond.
Hal met vide en toegang tot de aparte wc. De hoofdslaapkamer heeft een walk in closet die leidt naar de ruime, aangrenzende badkamer met ligbad, regendouche, wc, en een dubbele wastafel. Aansluitend aan deze slaapkamer treft u een morningroom met openslaande deuren naar het grote balkon aan de tuinzijde. Aan de rechterzijde zijn nog twee slaapkamers waarvan één slaapkamer met inbouwkasten en een directe verbinding met de tweede badkamer voorzien van douche, wastafel en wc. Op deze verdieping is nog de theekamer van mevrouw. In de centrale hal is de opgang naar de afsluitbare, zwaar beveiligde, tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Fantastische verdieping voorzien van vele op maat gemaakte inbouwkasten. Aan de linkerzijde bevinden zich twee kamers met vaste kasten, aan de rechterzijde is de sportzaal, slaapkamer en een panic room. De badkamer heeft een ligbad, douche, wastafel, bidet en wc.

Kelder:
Aan de oostzijde van de begane grond bevindt zich de trap naar de kelder met CV-ruimte, wijnkelder en twee ruime kasten.
Indeling terrein:
Vanuit de villa wandelt u via het hoofdbordes en onder de pergola naar de theekoepel die achter in de tuin is gelegen. Via de pergola kunt u ook de tweede, volwaardige villa van circa 180 m2 met garage bereiken.

Indeling bijhuis
Begane grond:
Entree, hal met een kast en toegang tot de CV-ruimte. Vanuit de hal komt u in de woonkamer met keuken met alle inbouwapparatuur. Vanuit de living is er toegang tot de tuin door middel van dubbele openslaande deuren en toegang tot de garage die voorzien is van vier lichtkoepels. Tevens is hier een gasten wc. In de hoek van de living bevindt zich de wenteltrap naar de eerste etage.

Eerste etage:
Hal, twee slaapkamers met inbouwkasten, badkamer voorzien van bad, wastafel, wc, bidet en een tweede living.

Omgeving en bereikbaarheid:
De ligging is echt ideaal te noemen: tussen het groen maar met alle winkels, diverse horeca gelegenheden, NS-Station Bloemendaal om de hoek en uitvalswegen in de directe nabijheid. De gezellige winkelstraat van Bloemendaal ligt letterlijk om de hoek. Ook het stadshart van Haarlem, diverse sportfaciliteiten o.a. B.M.H.C. (Bloemendaalse mixed hockeyclub) en C.C. Bloemendaal (Cricket Club Bloemendaal), scholen zowel basis als voortgezet en hoger onderwijs en het strand van Bloemendaal/Zandvoort zijn prima te bereiken. Daarnaast zijn er ook andere voorzieningen beschikbaar voor de bewoners, waaronder openluchttheater Caprera. Het gebied beschikt over goede verbindingen door de ligging nabij Amsterdam (30 minuten met de auto) en luchthaven Schiphol. Bloemendaal is gelegen in een gebied met natuurlijke schoonheid. Het biedt zee en duinen, maar ook uitgebreide bossen en uitstekende fiets- en wandelpaden.

Kenmerken
Toplocatie
Eigen grond
Volledig gerestaureerd tussen 2003-2008
Perceel van 4113 m2 met pergola en theehuis
Goed onderhouden

Hoofdhuis
Rijksmonument
Woonoppervlakte: 789 m2
Juridisch gesplitst in meerdere appartementsrechten
Slaapkamers: 5
Badkamers: 3
Onderhoud: uitstekend
Dienstingang
Kelder
Zeer bijzondere bouwstijl en interieur

Tweede huis
Badkamers: 1
Slaapkamers: 2
Living: 2
Garage geschikt voor 2 auto’s
Prachtige tuin

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Koepellaan 2

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen

HoofdFoto

Tweede Egelantiersdwarsstraat 8 1

Tweede Egelantiersdwarsstraat 8-1, 1015 SC Amsterdam

Een heerlijk bovenhuis van circa 85m2, gelegen op een geweldige locatie in hartje Jordaan onder de Westertoren. De woning heeft mooie glas-in-lood details en is voorzien van dubbele beglazing. Het heeft een balkon en dakterras en door de hele woning ligt een mooie lamelparketvloer.

Ligging:
De Egelantiersdwarsstraat is een rustige straat middenin De Jordaan en is gelegen nabij de Egelantiersgracht en de Amsterdamse grachtengordel. Talloze winkels en horecagelegenheden zijn op loopafstand te vinden evenals de Linden- en Noordermarkt waar u terecht kunt voor uw boodschappen. Diverse recreatiemogelijkheden, zoals het Westerpark en het Frederik Hendrikplantsoen, zijn op fietsafstand gelegen. Diverse trein/tram/busverbindingen liggen op loop- of fietsafstand (Centraal Station).

Indeling:
Begane grond:
Eigen entree met trap naar eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Hal, keuken voorzien van magnetron, 5-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser en een Miele koffiemachine. Achter de keuken bevindt zich een slaap-/werkkamer. Kast met wasmachine-/drogeraansluiting. Trap naar tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Zeer lichte Woonkamer (door de grote ramen voor en achter) en glas-in-lood bovenramen, gashaard. Vanuit de woonkamer betreedt u het balkon van circa 4m2 gelegen op het zuidwesten. Meterkast met tien groepen. Trap naar derde verdieping.

Derde verdieping:
Master bedroom met inbouw kasten en een badkamer en suite die is voorzien douche, ligbad, dubbele wastafel en toilet. Trap naar de vierde verdieping.

Vierde verdieping:
Fantastische dakterras op het zuidwesten van circa 25m2 met uitzicht op de Westertoren en de rest van de Jordaan.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht, circa 85m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
– Kozijnen deels kunststof, deels hardhout, alle voorzien van dubbel glas
– CV ketel Intergas HRE 36/30A 2018
– Keuken heeft een close-in boiler, zodat er snel warm water is
– Lamelparketvloer door de gehele woning
– VVE bestaande uit twee leden, niet actief
– Parkeren via vergunningstelsel (bron: Gemeente Amsterdam)
– Oplevering in overleg, kan snel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Tweede Egelantiersdwarsstraat 8

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen

HoofdFoto

Raphaelstraat 27 I

Raphaelstraat 27-1, 1077 PN Amsterdam.

Perfect ingedeelde en karakteristieke woning van ca. 104 m² met balkon van ca. 6 m². De woning is gelegen in de Apollobuurt, één van de meest gewilde buurten in Amsterdam Zuid.
Naar ontwerp van architect Co Fanswa en Joan van de Meij (de ontwerper van het Scheepvaarthuis), en onlangs volledig gerenoveerd met respect voor architectonische details.

Locatie en bereikbaarheid:
De woning is gelegen aan een zeer rustige straat tussen het Veronese plantsoen en het Raphaëlplein. Het Raphaëlplein is een karakteristiek plein in opzet en vorm. Centraal op het plein ligt een voormalige kerk met pastorie met daarvoor een gazon met daarom heen grote huizen. Een zeer rustige en kindvriendelijke woonbuurt die centraal is gesitueerd ten opzichte van uitstekende scholen, sportvoorzieningen en winkels. Op korte afstand van de Beethovenstraat, Apollolaan, de Cornelis Schuytstraat, het Museumkwartier en de Zuid-as. Het Olympiaplein met de Franse Bakker Le Fournill, Marcqt en Fromagerie Lámuse ligt om de hoek.

Gelegen op 3 minuten van de ringweg A-10 en station Zuid met o.a. de tramlijn 15, lijn 24, de sneltram en diverse treinen.

Indeling:
Eigen opgang vanaf de begane grond. Via de goed begaanbare trap komt u uit op de eerste verdieping. Hier treft u een ruime hal die toegang biedt tot alle vertrekken van de woning. De woon/eetkamer is gelegen over de gehele breedte aan de voorzijde voorzien van grote raampartij. De raampartijen zorgen voor veel daglichttoetreding in de woning. De open keuken is voorzien van een kookeiland en diverse inbouwapparatuur. Drie lichte, zeer ruime slaapkamers gelegen aan de achterzijde. Twee slaapkamers hebben toegang tot het achter gelegen balkon dat is gelegen op het Oosten. Ruime badkamer voorzien van een ligbad, wastafel, douche en wasmachine aansluiting. Verder treft u door de woning verschillend opbergkasten.

Raphaelstraat:
Faffaello di Senti (1483-1520), Italiaans schilder, leidende figuur van de Renaissance, Schilderde talrijke madona’s, fresco’s en portretten. Werkte ook als bouwmeester aan de Sint Pieter te Rome.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht ca. 104 m2 (NEN2580 Meetrapport aanwezig)
– Balkon op het oosten gelegen ca. 6 m2
– Recht van erfpacht, de canon bedraagt € 1.112,24,-. Tijdvak loopt tot 15-07-2051. Algemene bepalingen 2000
– Goed onderhouden woning (onlangs gerenoveerd)
– Drie ruime slaapkamers
– Vereniging van eigenaren bestaande uit drie leden
– De maandelijkse servicekosten bedragen € 105,-
– Recht op twee parkeervergunningen zonder wachttijd
– Volledig dubbel glas
– Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Raphaelstraat 27-1, 1077 PN Amsterdam

Perfectly laid out characteristic home of approx. 104 m2 with a 6 m2 balcony. The apartment is located in the Apollobuurt, one of the most sought-after neighbourhoods in Amsterdam Zuid.
After the design of architect Co Fanswa and Joan van der Meij (who also designed the Shipping House (Scheepvaarthuis)), and recently fully renovated with respect for the architectural details.
Location and accessibility
The property is situated in a quiet area in between the green space along Veronesestraat and Raphaëlplein. The Raphaëlplein is a quaint square, both in design and shape. The former church with the old rectory and a green space in front of it are centrally located and surrounded by big houses. This is a very quiet and child-friendly residential neighbourhood that is favourably located as to excellent schools, sport facilities and shops. The Beethovenstraat, Apollolaan, Cornelis Schuytstraat, the Museum Quarter and the Zuid-as are all very close-by. The shops of Olympiaplein include the lovely French bakery Le Fournil, upscale supermarket Marqt and the Fromagerie L’amuse and are all around the corner.

The apartment is located only three minutes away from the A-10 ring road and train station Zuid where you will find several public transport options (bus 15, tram 24, express tram and various trains, to name a few).

Layout:
Separate entrance on the ground floor. The well-maintained stairs take you to the first floor. Here you will find a spacious hall that accesses all rooms of the apartment. The kitchen/living room is at the front across the full width of the apartment and has big windows which benefit from wonderful daylight. The open-plan kitchen has a central island with built-in hob and various integrated appliances. There are three light and very spacious bedrooms at the rear. Two of them have access the balcony at the rear, facing east. The spacious bathroom is fitted with a bath, a wash basin, a shower, and washing machine connection. Furthermore, there are several storage cupboards.

Raphaelstraat:
Raffaello Sanzio da Urbino(1483-1520) was an Italian painter and prominent figure of the Renaissance whose work included many Madonna’s, frescoes and portraits. He also worked on the St. Peter in Rome as a master builder.

Details:
– Apartment right approx. 104 m2 (NEN2580 measurements report available)
– East-facing balcony of approx. 6 m2
– Right of leasehold, ground rent € 1,112.24 Time period up to 15-07-2051. General terms and conditions 2000 apply
– Well-maintained apartment (recently renovated)
– Three spacious bedrooms
– The owners’ association has 3 members
– Monthly service charges are € 105
– Right to two parking permits without waiting period
– Fully fitted with double glazing
– Completion in consultation

We have gathered this information with the greatest of possible care. We cannot accept any liability for inaccuracies, errors, omissions or incompleteness of information provided herein or for the consequences of relying on such information. All specified sizes and dimensions are indicative. The purchaser has a duty to investigate any matter that may be of importance to him or her. The estate agent is the adviser to the seller with regard to this residence. Thus, we advise you to hire an expert(NVM) broker to guide you through the purchase process. NVM is the Dutch Association of Real Estate Brokers and Real Estate Experts. If you have specific wishes regarding the property, we recommend that you make these known to your broker in a timely manner to ensure that the matter is verified independently. If you choose not to avail yourself of the services of an expert representative, then according to the law, you consider yourself sufficiently knowledgeable to assess all matters of importance. The terms and conditions of the NVM apply.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Raphaelstraat 27

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen

HoofdFoto

Haarlemmerweg 195 2

Haarlemmerweg 195-2, 1051 LC Amsterdam

Deze goed gelegen woning van circa 57m2 met een externe berging van circa 12m2, heeft uitzicht op een van de oudste stadsparken van Amsterdam, het Westerpark!

Locatie/bereikbaarheid:
Gelegen aan het gezellige Westerpark. Stadsdeel West kenmerkt zich door de talloze voorzieningen, zoals de koffiesalons, cafés en restaurants. Het appartement ligt nabij het Marnixbad. Op zaterdag kunt u naar de Jordaan naar de bruisende Noordermarkt met aangrenzend de biologische markt en de dagmarkt op de Lindengracht. Op steenworp afstand treft u de Haarlemmerstraat die in 2011 is verkozen als de leukste winkelstraat van Nederland. Diversiteit, sfeer, creativiteit, uitstraling en vooral veel zelfstandige ondernemers voeren hier de boventoon. De fonteinen op het Haarlemmerplein maken het compleet.

De woning ligt gunstig ten opzichte van het Centraal station (bus 21) en ook het hart van de stad is met tramlijn 5 goed bereikbaar. De Jordaan ligt echter ook maar op 5 minuten fietsafstand. Daarnaast zijn uitvalswegen als de Ring A-10 nabij en zijn voorzieningen als winkels, (sport)scholen en openbaar vervoer op loopafstand gelegen.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree.

Tweede verdieping:
Directe entree in de mooie ruim opgezette woonkamer. Aan de achterzijde bevindt zich de keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur en toegangsdeuren naar het balkon. In het midden van de woning de badkamer met douche, toilet, wastafel en wasmachine-aansluiting. Aan de voorzijde de slaapkamer die door een stijlvolle Japanse schuifwand wordt afgeschermd.

Algemeen trappenhuis naar de berging. De berging is circa 12 m2.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van circa 57m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Berging van circa 12m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren, beheerd door Pro VVE Beheer
– De servicekosten bedragen € 137,53 per maand
– Gelegen op recht van erfpacht, de canon is afgekocht tot 31-10-2075, AB 1994
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Haarlemmerweg 195-2, 1051 LC Amsterdam

This well-located apartment of approx. 57m2 with a private storage space of approx. 12m2 has a view of one of the oldest urban parks of Amsterdam: the Westerpark!

Location and accessibility:
Located overlooking the lovely Westerpark in the Amsterdam West district that benefits from many amenities such as cafés, bars and restaurants. The apartment is also close to the Marnixbad public swimming pool. Saturday morning is the perfect day to first visit the bustling open-air market on Noordermarkt in the Jordaan, followed by stroll on the adjoining organic market on Lindengracht (open all day). The Haarlemmerstraat (named best shopping street of the Netherlands in 2011) is only a stone’s throw from the apartment. Diversity, a good atmosphere, creativity, character, and most of all: home to many independent entrepreneurs. The fountains on the square of Haarlemmerplein add to a perfect picture.

The apartment has a favourable location relative to the central station (bus 21), and the city centre is also easily accessible (tram 5). The popular Jordaan is close-by: only a 5-minute bike ride away. In addition, exit roads such as the A-10 ring road are easily accessible as well as amenities like schools, gyms, and public transport.

Layout:
Common entrance.

Second floor:
Direct entrance to the nice and spacious living room. The kitchen accesses the balcony and is located at the rear. It is fitted with various built-in appliances. The bathroom is in the centre of the apartment with a shower, toilet, washbasin, and washing machine connection. The bedroom is at the front of the apartment and is closed off by a stylish Japanese sliding partition.

Common stairwell to the storage space. The storage space is about 12 m2.

Details:
– Apartment right approx. 57m2 (NEN2580 measurements report available)
– Storage space of approx. 12m2 (NEN2580 measurements report available)
– Healthy and active owners’ association, managed by Pro VVE Beheer
– Monthly service charges are € 137.53
– Right of leasehold, annual ground rent bought out until 31-10-2075, General Conditions 1994
– Completion in consultation

We have gathered this information with the greatest of possible care. We cannot accept any liability for inaccuracies, errors, omissions or incompleteness of information provided herein or for the consequences of relying on such information. All specified sizes and dimensions are indicative. Buyer is responsible for personally seeking information on matters of relevance to him or her. The estate agent is the adviser to the seller with regard to this residence. Thus, we advise you to hire an expert(NVM) broker to guide you through the purchase process. NVM is the Dutch Association of Real Estate Brokers and Real Estate Experts. If you have specific wishes regarding the property, we recommend that you make these known to your broker in a timely manner to ensure that the matter is verified independently. If you choose not to avail yourself of the services of an expert representative, then according to the law, you consider yourself sufficiently knowledgeable to assess all matters of importance.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Haarlemmerweg 195

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen

HoofdFoto

Valeriusstraat 178 -2

Valeriusstraat 178-II, 1075 GH Amsterdam

Op een prachtige locatie in Amsterdam Oud-Zuid bieden wij u dit drielaags bovenhuis aan van circa 187m² en met maar liefst twee dakterrassen en twee balkons!

Locatie:
Gelegen op een van de meest charmante plekken in Oud Zuid, vlakbij de Cornelis Schuytstraat waar zich talloze luxe winkels, speciaalzaken en traiteurs bevinden. De gezellige buurt kent ook vele fijne lunchgelegenheden en restaurants. Het Concertgebouw, Rijksmuseum, het van Goghmuseum en Museumplein bevinden zich evenals het Vondelpark op loopafstand. Diverse kinderdagverblijven, scholen en sportfaciliteiten zijn op loop- en fietsafstand gelegen.

Met het openbaar vervoer is de woning prima te bereiken. Op de De Lairessestraat stoppen diverse tram- en buslijnen om u met de rest van de stad te verbinden. Tevens is het Haarlemmermeerstation op circa 5 minuten loopafstand gelegen. Met 5 à 10 minuten bent u met de auto op de Ring A10. Op de openbare weg is er voldoende parkeergelegenheid tegen betaling. Op dit moment is er geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning.

Indeling:
Eigen opgang

Tweede verdieping:
De woonkamer en eetkamer gelegen aan de voorzijde met een erker met mooi uitzicht over het Valeriusplein en de straat. Met het prachtige plafond en de elektrische haard ademt deze ruimte een fijne sfeer. Aan de achterzijde bevindt zich de grote open leefkeuken, onder andere voorzien van een stoomoven, combimagnetron, afzuigkap, Quooker, vijfpits gasfornuis en vaatwasser. Middels openslaande deuren betreedt u vanuit de keuken het balkon. In de hal het separate toilet en een grote garderobe/meterkast. Trap naar derde verdieping.

Derde verdieping:
Hal. Aan de voorzijde bevindt zich een ruime slaapkamer met de originele schouw. Naast deze slaapkamer de badkamer voorzien van douche, dubbele wastafel en de wasmachine/drogeraansluiting. De masterbedroom aan de achterzijde heeft inbouwkasten over de gehele wand en een ensuite badkamer met jacuzzi en douche. Vanuit de master bedroom heeft u, middels openslaande deuren, toegang tot het balkon. Separaat toilet in de hal. Ook deze verdieping heeft de originele plafonds behouden. Trap naar vierde verdieping.

Vierde verdieping:
De slaapkamer aan de voorzijde heeft twee Velux ramen en een erker en heeft direct toegang tot de derde badkamer met een douche en een wastafel. Ook hier een Velux dakraam. De slaapkamer aan de achterzijde geeft toegang naar het heerlijke dakterras van circa 26m2 met elektra en wateraansluiting. Vanaf het dakterras kunt u via een wenteltrap naar nóg een dakterras van circa 27m2 gelegen op de topverdieping, deze is voorzien van elektra.

Valeriusstraat:
Adriaan Valerius (1575-1626), notaris te Veere. Bekend door de door hem aangelegde verzameling volksliederen, nog heden bekend als ‘Nederlandtsche Gedencklanck’. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van circa 187m2 (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
– Eigen grond, dus géén erfpacht
– Buitenzijde voor en achter in april 2019 geschilderd
– Volledig gerenoveerd in 2010; alle elektra bedrading, aan- en afvoerleidingen, etc.
– Dak geïsoleerd in 2010
– Door de gehele woning ligt een eikenkleur laminaatvloer
– CV-ketel Remeha Calenta HR 2010
– VVE bestaat uit twee leden
– Servicekosten bedragen € 150,- per maand vanaf 1 september 2019
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Valeriusstraat 178

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen

HoofdFoto

Amsteldijk Zuid 138

Amsteldijk Zuid 138 “de voormalige St Josephschool” te Amstelveen

Uniek vrijstaand schoolgebouw aan de Amstel in het karakteristieke Nes aan de Amstel.

Het schoolgebouw (536 m²) is in 2014 getransformeerd naar een uitzonderlijk mooi volledig verbouwd woonhuis, oa voorzien van aardwarmte, koelsysteem (vloerkoeling en verwarming) en demotica. Gelegen op een van de mooiste locaties onder de rook van Amsterdam en Amstelveen met weids uitzicht over water en weilanden, op een prachtig perceel van ca. 1295 m².

Het betreft hier een zeer bijzonder gebouw, gemeentelijk monument, gebouwd in 1921 en tot 1975 als onderwijsinstelling in gebruik gebleven. Maar na 2014 volledig verbouwd/getransformeerd naar een uniek woonhuis met aan alle kanten een vrij en weids uitzicht over de voorgelegen Amstel/Ronde hoep en achtergelegen weilanden.

Wonen aan de Amstel met deze unieke eigenschappen van veel grond in het heerlijke buitengebied geeft een comfortabel woongevoel. Het royale perceel biedt u alles wat u kunt verwachten. Een zeer ruim hoofdverblijf, grote tuin, weiland/grasland, volop parkeerruimte en een aanlegsteiger voor de deur.

Naast bewaard gebleven details aan de buitengevel zijn ook aan de binnenzijde historische zaken terug te vinden. De hoge ruimten (de voormalige klaslokalen, met een hoogte tot 4,75 m) dragen verder bij aan een bijzonder ruimtegevoel.

De woning heeft drie woonlagen, een entree en drie woonruimtes (zit,eet en werk/poolkamer) op de begane grond verdieping, de slaapkamers en badkamers op de eerste verdieping en de speelkamer op de tweede verdieping. Via de keuken is er een entree naar het terras aan de achterzijde en daal je via een houten trap af naar de tuin.

Op de eerste verdieping bevinden zich vier geweldige slaapkamers waarvan één met inloopkast, drie badkamers een wasruimte. De slaapkamers hebben een fantastisch uitzicht over de velden aan de achterzijde en een onbelemmerd zicht op de Amstel/Ronde hoep aan de voorzijde.

Op de tweede verdieping bevindt zich één grote ruimte welke nu in zijn geheel in gebruik is als speelkamer.

Het pand is goed bereikbaar: op enkele autominuten van Amstelveen (via de Nesserlaan of Amsteldijk Zuid) en Ouderkerk. De snelwegen A9, A4, A10, A2 alsmede Schiphol en Amsterdam zijn tevens zeer snel bereikbaar.

Bijzonderheden:

– Woonhuis met woonoppervlak van 536 m², NEN 2580 aanwezig.
– Perceelgrootte van 1295 m², eigen grond (geen erfpacht).
– Transformatie 2014 van schoolgebouw naar woonhuis.
– Volledig verbouwd.
– Gemeente monument (subsidie voor onderhoud).
– Aardwarmte.
– Koelsysteem.
– Demotica.
– Kelder
– Aanlegsteiger
– Oplevering in overleg
– Parkeren op eigen terrein

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Amsteldijk Zuid 138

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen

HoofdFoto

Valeriusplein 14 A

Valeriusplein 14-A, 1075 BH Amsterdam (ENLISH TRANSLATION BELOW)

Zeer hoogwaardig afgewerkt dubbel benedenhuis met een woonoppervlakte van ca. 138m2 en veel interne bergruimte (ca. 6m2) riante tuin met verwarmd buitenzwembad (ca. 55m2) gelegen op een van de meest gewilde buurten van Amsterdam. Deze statige benedenwoning is verdeeld over de beletage en tuinverdieping, prachtig hoge plafonds en is courant ingedeeld.

Omgeving:
Aan het Valeriusplein woont u statig binnen een groene en bruisende omgeving. Dankzij de centrale ligging in Amsterdam Oud Zuid loopt u binnen 2 minuten naar het Vondelpark. Tramlijn 2 brengt u vanaf de halte op de hoek binnen 10 minuten naar het centrum en de grachtengordel met z’n klassieke herenhuizen. Op de fiets kunt u de gehele stad gemakkelijk en snel bereiken.

Ligging:
Het appartement is gelegen op een van de meest charmante plekken in Oud Zuid, vlakbij o.a. het Vondelpark en de Cornelis Schuytstraat, waar zich talloze luxe winkels, speciaalzaken en traiteurs bevinden. De buurt kent vele fijne en populaire lunchgelegenheden en restaurants. Het ligt tevens op loopafstand van Het Concertgebouw, Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en Stedelijk Museum.

Bereikbaarheid:
Met het openbaar vervoer is de woning zeer goed te bereiken, tram- en buslijnen verbinden u met de stad. Het meest nabij gelegen treinstation is Zuid WTC. De Ring A10 bereikt u met de auto in 5 tot 10 minuten. Op de openbare weg is voldoende parkeergelegenheid tegen betaling. Op dit moment is er geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning (www.cition.nl).

Indeling:
Beletage:
Via de ruime net aangelegde voortuin komt u de woning binnen door de ruime klassieke entree en prestigieuze buitentrap. Via de indrukwekkende hal met hoog plafond komt u direct uit bij de entree. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de prachtige ruime woonkamer met grote raampartijen. De woonkamer beschikt over een open haard. De Poggenpohl keuken met kookeiland beschikt over diverse Miele en Bora apparatuur.

Souterrain/Tuinverdieping:
In het souterrain (tuinverdieping) van het appartement bevinden zich de drie slaapkamers. De masterbedroom gelegen aan de voorzijde is perfect in te richten, tevens is hier direct toegang tot één van de badkamers. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en een wastafel. Via de ruime hal bereikt u de tweede badkamer die voorzien is van ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. Aan de achterzijde van het appartement zijn de overige twee slaapkamers gelegen. Op de gang treft u de nodige kastruimte en wasmachine- en drogeraansluiting. De berging is aan de voorzijde gelegen.

Tuin:
Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich de zeer fraai aangelegde tuin die is voorzien van een ruim terras en een zwembad. Tevens is er aan de voorzijde van het appartement nog een voortuin (eigen grond).

In het appartement zijn de best mogelijke en hoogwaardige materialen gebruikt, zoals een stoer visgraat parket, extra hoge massieve deuren, dubbelglas, een volledig lichtplan, openhaard, luxe badkamers en Poggenpohl keuken met Miele en Bora apparatuur. De ruime zonnige tuin met een groot terras gelegen op het zuidwesten zorgt voor een heerlijk en luxe buitengevoel.

Valeriusplein:
Adriaan Valerius (1575-1626), notaris te Veere. Bekend door de door hem aangelegde verzameling volksliederen, nog heden bekend als ‘Nederlandsche Gedencklank’.
(Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden woning:
– Appartementsrecht, 138m2 (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
– Zeer fraai aangelegde tuin met zwembad
– Gashaard
– Wijnkoeler
– Hele appartement voorzien van vloerverwarming
– Demotica: Sonos, bel, verlichting en verwarming
– Lichtschakelaars tevens ook aan de muur
– Alarminstallatie
– Lift aanwezig
– Parkeren volgens het vergunningsstelsel (Bron: Gemeente Amsterdam)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Valeriusplein 14-A, 1075BH Amsterdam
Located on one of the most beautiful areas of the popular Amsterdam-South District, this luxurious ground floor apartment with three bedrooms and a outdoor swimming pool is for rent. The apartment is recently renovated with high quality materials and is party furnished.

Area
The Valeriusplein is located on one of the most charming spots of Amsterdam-South, close to the Vondelpark and the Cornelis Schuytstraat with a variety of good restaurants and bars. The P.C. Hooftstraat and the Van Baerlestraat are on walking distance. The apartment is easy to reach by car and public transport, multiple bus and tram stops are located on walking distance and a parking permit comes without waiting list.
Layout
Bel etage
The building has an entrance with stairs and front steps on the ground floor and an entrance to the basement on the same floor. A hallway with access to the lift can be found behind both front doors. You will enter the apartment in the main living area with a ceiling height of 3m! The room has large windows at the front with a lovely view over the Valeriusplein. The luxurious open kitchen features a cooking island with a number of Miele appliances, including two ovens with a microwave and steam function, a Quooker boiling water tap, a dishwasher, fridge and freezer and a double Bora gas hob with an integrated extractor system. Access to the garden from the kitchen, the garden has a covered and heated swimming pool.

Souterrain
Hall with access to all bedroom. The spacious master bedroom (23m²) is located at the from and has access to the storage and the private bathroom equipped with shower, sink and toilet. The two other bedrooms are located at the backside. The second and biggest bathroom features a bath, walk-in shower, double washbasin and toilet. Last but not least, the souterrain has a utility room with a washer and room for a dryer.

Features:

– 138m2 apartment (NEN2580 Measured)
– 3 bedrooms
– Garden facing West (sun in the afternoon)
– Covered and heated swimming pool
– Recently renovated with high quality materials
– Complex has an elevator
– Partly-furnished
– Domotica System
– Available immediately
– Double glazing
– Fireplace (gas)
– No waiting list for parking permits (source: municipality of Amsterdam)

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Valeriusplein 14

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen

HoofdFoto

Amstelkade 186 2

Amstelkade 186-2, 1078 BB te Amsterdam

In de bocht van de Amstelkade vindt u dit lichte en charmante appartement van circa 88 m². De woning is onderdeel van een statig en goed onderhouden appartementengebouw op een unieke locatie tussen Amsterdam Oud-Zuid en de Rivierenbuurt. Aan de voorzijde uitzicht over o.a. de Amstelkade en het Apollo hotel, aan de achterzijde een balkon over de gehele breedte van de woning die op de binnentuin uitkijkt.

Doordat het appartement aan het deel van de Amstelkade ligt waar de Boerenwetering, het Amstelkanaal, het Zuider- en Noorder Amstelkanaal elkaar kruisen, is het uitzicht uniek. Mede door de grote raampartijen oogt dit object licht en zonnig. De woning is goed onderhouden en beschikt over authentieke details zoals schilderijlijsten. Aan de voorzijde van het appartement zijn de ramen voorzien van dubbelglas, de achterzijde is voorzien van enkelglas.

Ligging/bereikbaarheid:
Uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en door de diverse uitvalswegen. De winkelstraten (Scheldestraat, Beethovenstraat, Ferdinand Bolstraat en Van Baerlestraat), diverse musea (Van Gogh, Stedelijk en Rijksmuseum), maar ook het Concertgebouw en diverse restaurants/cafés in de Pijp, Rivierenbuurt en Oud Zuid en Beatrixpark liggen op loop/fietsafstand van het appartement. Dit gedeelte van Oud Zuid/Rivierenbuurt kenmerkt zich door de ruime, groene opzet en Amsterdamse School architectuur. De buurt beschikt over uitstekende basis- en middelbare scholen, er zijn naast scholen ook veel goede kinderopvang locaties in de buurt. Doordat het appartement aan het water ligt is er een dubbele parkeer laag en is er (vrijwel) altijd ruimte om voor de deur te parkeren.

Indeling:
Tweede etage:
Entree. Centrale hal die toegang biedt tot alle vertrekken. Separaat toilet. Kamer aan de voorzijde met groot raam. Aangrenzend (directe toegang tot) de lichte woonkamer en-suite doormiddel van een open deur. Markiezen aan beide kanten en op het balkon. Een allesbrander en glas-in-lood deuren sieren de woonkamer. De eetkamer met open keuken bieden toegang tot het balkon doormiddel van openslaande deuren. Het balkon kijkt uit over de groene binnentuin. In de eetkamer vindt u ook een schouw. De keuken is voorzien van een 6-pits gasfornuis en oven van Boretti en kleine vaatwasser. In de landelijke keuken liggen zwart-witte tegels. Aan de achterzijde vindt u een ruime slaapkamer. De badkamer is voorzien van een bad/douche en wastafelmeubel. Aan opbergruimte geen gebrek, praktische inbouwkasten bevinden zich in het gehele appartement. De vloer in de rest van het appartement is laminaat.

Vierde etage:
Via de trap op de gang heeft u toegang tot de berging en een extra kamer op de vierde verdieping (GO 22m2). Een zeer lichte kamer door de vele ramen. Hier vindt u tevens de wasmachine aansluiting en CV ketel (HR 2008). Vervolgens nog een trap om hoog naar het gedeelde dakterras. Dit zonnige dakterras wordt gedeeld door 2 en 3 hoog (50/50). Op het dakterras is tevens van elektriciteit en water.

Amstel:
De rivier waaraan Amsterdam zijn naam en ontstaan dankt. (Bron: Stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht, 88 m², zolderkamer 22m2 (Nen 2580 meetrapport aanwezig)
– Dakterras totaal 64m2 / gedeeld met de 3e verdieping. (50/50 eigendom)
– Gemeentelijke erfpacht: afgekocht tot 28-02-2053
– Actieve VvE, bestaande uit 4 leden
– Servicekosten: € 100,- per maand
– Gedeeltelijk dubbel glas (gehele voorzijde)
– CV-ketel HR 2008 (Intergas)
– Het buitenschilderwerk is in 2018 uitgevoerd
– Berging op zolderetage 22m2
– Balkon aan achterzijde
– Parkeren via vergunningstelsel
– Oplevering 1 maart 2019

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Amstelkade 186

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen

HoofdFoto

Hoendiepstraat 31 hs

HOENDIEPSTRAAT 31HS, 1079 LS AMSTERDAM
Op een prachtige plek in de Rivierenbuurt bieden wij dit waanzinnige benedenhuis van bijna 100m² aan waar werkelijk aan alles is gedacht. Het appartement is recent volledig en hoogwaardig gerenoveerd, beschikt over drie slaapkamers en een heerlijke achtertuin waar je met mooi weer echt kunt genieten!
Kortom: Een parel met een optimale ligging in één van de mooiste straatjes van de Rivierenbuurt.

Ligging:
Het appartement is perfect gelegen in een rustige maar gezellige en betrokken jaren ‘30 straat in de Rivierenbuurt. Op loopafstand van de Rijnstraat waar je verschillende supermarkten en fijne winkeltjes vindt. In de buurt bevinden zich leuke cafés en goede restaurants. Op 1 minuut lopen vind je het Martin Luther King Park, waar je in de zomer heerlijk aan de Amstel kunt liggen en in het park kan BBQ-en. Als je liever naar het zwembad gaat ligt het Mirandabad op loopafstand. Met de auto ben je via de S110 binnen 2 minuten op de A10 en er is nagenoeg altijd parkeergelegenheid direct voor de deur. De Zuidas, het Amstelstation en Station Rai liggen op zo’n 5 minuten fietsen en voor de Albert Cuyp markt en het centrum ben je niet meer dan 15 minuten onderweg.

Indeling:
Eigen entree, hal met toegang tot de eerste (ruime) slaapkamer aan de voorzijde. Vanaf de hal is er toegang tot een ruime trapkast waar ook de aansluiting voor de wasmachine zit. Naastgelegen toilet met fontein. De chique badkamer is tevens vanaf de hal toegankelijk en beschikt over een stand-alone ligbad, dubbel wastafelmeubel (solid stone), inloop regendouche en is afgewerkt met een prachtige marmer look tegel.
Middels prachtige zwart stalen schuifdeuren is er toegang tot de open keuken met kookeiland. De keuken is voorzien van onder andere een 5-pits gasfornuis met wokbrander, koelkast, vriezer, vaatwasser, combi-oven en een wijnklimaatkast (Caso Design, de rest is Siemens). De zitkamer aan de achterzijde van de woning heeft middels openslaande deuren toegang tot de verzorgde achtertuin waar u ’s zomers heerlijk kunt genieten van het mooie week. Aan de achterzijde van de woning is er middels een open trap toegang tot de tweede en derde slaapkamer die allebei zijn gelegen in het souterrain met een stahoogte van bijna 2,5 m!

Het gehele appartement is voorzien van een prachtige houten visgraat vloer. De begane grond beschikt over vloerverwarming, in het souterrain wordt er verwarmd middels radiatoren.

Bijzonderheden:
– Benedenhuis van ca. 98m2 gelegen in de Rivierenbuurt
– Drie slaapkamers
– Achtertuin van ca. 31m²
– In 2018 volledig gerenoveerd met hoogwaardige materialen
– Bijzonder goed geïsoleerd, volledig voorzien van dubbelglas
– Gelegen op erfpacht, algemene bepalingen 2000 (25 jarige indexering)
– De jaarlijkse canon bedraagt €1.079,70 (fiscaal aftrekbaar). Gunstige indicatie eeuwigdurende afkoop
– VvE bestaande uit 4 leden
– Servicekosten €90,- per maand
– Parkeren via vergunningstelsel
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Hoendiepstraat 31

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen

HoofdFoto

Nassaukade 358 HS

NASSAUKADE 358-HS, 1054 AA AMSTERDAM

Ter hoogte van de Bosboom Toussaintstraat, ligt dit goed onderhouden en sfeervol 2-laags benedenhuis met een totaal woonoppervlak van ca. 173m2 en ruime achtertuin. De op eigen grond gelegen woning is in 2010 compleet gerenoveerd en er heeft funderingsherstel plaatsgevonden.

Ligging:
Het appartement is gelegen in Oud-West aan de rand van de Jordaan en om de hoek van de Bosboom Toussaintstraat. Op slechts enkele minuten lopen vindt u de 9-straatjes met allerlei leuke boetieks en restaurants, het Leidseplein en de grachten. Verder ook om de hoek zijn de Ten Katemarkt en de populaire Hallen. De centrale ligging aan de buitenzijde van de Grachtengordel zorgt er voor dat andere stadsdelen gemakkelijk te bereiken zijn. In de directe omgeving zijn er voorzieningen zoals scholen, kinderdagverblijven, openbaar vervoer en diverse uitvalswegen.

Indeling:
Eigen entree op de beletage.

Beletage:
Hal met tochtportaal. In de hal bevinden zich inbouwkasten, een separaat toilet en de trap naar het souterrain. Vanuit de hal komt u in de woon/eetkamer met open keuken. In de keuken treft u diverse inbouwapparatuur, zoals combi oven/magnetron, inbouw koffieapparaat, vaatwasser en een 5-pits gasfornuis. Via de openslaande deuren betreedt u het balkon dat middels een wenteltrap toegang geeft tot de tuin. Aan de voorzijde is de woonkamer, vanuit hier kijkt u uit over de Singelgracht.

Souterrain:
De hal geeft toegang tot alle vertrekken. Aan de achterzijde zijn er twee slaapkamers, waarvan een de master bedroom en aan de voorzijde is er één slaapkamer. In alle drie de slaapkamers zijn er diverse inbouwkasten. In het midden bevindt zich de moderne badkamer, voorzien van een dubbele wastafel, inloopdouche en een ligbad. In de hal is een grote wasruimte en een separaat toilet.

Achtertuin:
De negen meter diepe achtertuin is keurig onderhouden en is gelegen op het zuidwesten.

Nassaukade:
Genoemd naar ons vorstenhuis Oranje-Nassau. De kade werd voor de naamgeving van 1879 aangeduid met Buitensingel.
(bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht, ca.173 m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
– Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
– Compleet gerenoveerd in 2010
– In 2010 heeft er funderingsherstel plaatsgevonden
– Maandelijkse servicekosten bedragen € 200,-
– De toekomstige VvE zal bestaan uit 4 leden
– Massieve visgraat pakketvloer
– Schilderwerk buiten voor en achter: 2018
– Volledig voorzien van dubbel glas
– Bouwjaar 1893
– Ruim balkon grenzend aan de keuken
– Ruime achtertuin gelegen op het zuidwesten
– Parkeervergunning via vergunningstelsel (bron: Gemeente Amsterdam)
– Oplevering in overleg

——————————————————————————————

NASSAUKADE 358-HS, 1054 AA AMSTERDAM

Located near the Bosboom Toussaintstraat, you will find this well-maintained and charming downstairs two-floor apartment of approx. 173m2, and a spacious back garden. The freehold building was fully renovated in 2010 including underpinning work.

Location:
The apartment is located in the Oud-West district on the doorstep of the famous Jordaan and around the corner from the lovely Bosboom Toussaintstraat. The 9 streets are only a few minutes away where you will find a variety of boutique shops and restaurants, the Leidseplein, and of course the canals. A little further along the road there is the Ten Katemarkt open-air market and the popular De Hallen. Its central position on the edge of the ring of canals (the ‘Grachtengordel’) make the other urban districts within easy reach, too. Schools, childcare facilities, public transport, and various exit roads can be found in the immediate vicinity.

Layout:
Separate entrance from the main floor.

Main floor:
Hall with vestibule. In the hall you will find built-in cupboards, a separate toilet, and the stairs to the lower-ground floor (the ‘souterrain’). The hall provides access to the living/dining room with an open-plan kitchen. The kitchen is fitted with various built-in appliances, such as a microwave/oven, built-in coffee machine, dishwasher and a gas cooker with 5 hobs. The French doors open onto the balcony that accesses the garden via spiral stairs. The living room is at the front and overlooks the Singelgracht.

Basement:
The hall provides access to all the rooms. At the rear you will find two bedrooms of which one the master bedroom. There is another bedroom at the front of this floor. All three bedrooms are fitted with several built-in wardrobes. In the centre of this floor, there is a modern bathroom with a walk-in shower, a double washbasin and a bath. The hall has a big laundry room and a separate toilet.

Back garden:
The nine-meters deep back garden is well-maintained and is facing south-west.

Nassaukade:
Named after the Dutch royal house of Oranje-Nassau. During the period before 1879 this quay was referred to as the Buitensingel.
(source: Stadsatlas Amsterdam)

Details:
– Apartment right, approx. 173 m² (NEN-2580 measurements report available)
– Freehold land; i.e. no ground lease
– Fully refurbished in 2010
– Underpinning work took place in 2010
– Monthly service charges of € 200
– The future owners’ association will comprise 4 members
– Solid herringbone parquet floor
– Paintwork front and back: 2018
– Fully fitted with double glazing
– Built in 1893
– Good-sized balcony adjacent to kitchen
– Spacious south-west facing back garden
– Parking via the Amsterdam permit system (source: the municipality of Amsterdam)
– Completion in consultation

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Nassaukade 358

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen

HoofdFoto

Haarlemmerweg 195 2

Haarlemmerweg 195-2, 1051 LC Amsterdam

Deze goed gelegen woning van circa 57m2 met een externe berging van circa 12m2, heeft uitzicht op een van de oudste stadsparken van Amsterdam, het Westerpark!

Locatie/bereikbaarheid:
Gelegen aan het gezellige Westerpark. Stadsdeel West kenmerkt zich door de talloze voorzieningen, zoals de koffiesalons, cafés en restaurants. Het appartement ligt nabij het Marnixbad. Op zaterdag kunt u naar de Jordaan naar de bruisende Noordermarkt met aangrenzend de biologische markt en de dagmarkt op de Lindengracht. Op steenworp afstand treft u de Haarlemmerstraat die in 2011 is verkozen als de leukste winkelstraat van Nederland. Diversiteit, sfeer, creativiteit, uitstraling en vooral veel zelfstandige ondernemers voeren hier de boventoon. De fonteinen op het Haarlemmerplein maken het compleet.

De woning ligt gunstig ten opzichte van het Centraal station (bus 21) en ook het hart van de stad is met tramlijn 5 goed bereikbaar. De Jordaan ligt echter ook maar op 5 minuten fietsafstand. Daarnaast zijn uitvalswegen als de Ring A-10 nabij en zijn voorzieningen als winkels, (sport)scholen en openbaar vervoer op loopafstand gelegen.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree.

Tweede verdieping:
Directe entree in de mooie ruim opgezette woonkamer. Aan de achterzijde bevindt zich de keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur en toegangsdeuren naar het balkon. In het midden van de woning de badkamer met douche, toilet, wastafel en wasmachine-aansluiting. Aan de voorzijde de slaapkamer die door een stijlvolle Japanse schuifwand wordt afgeschermd.

Algemeen trappenhuis naar de berging. De berging is circa 12 m2.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van circa 57m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Berging van circa 12m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren, beheerd door Pro VVE Beheer
– De servicekosten bedragen € 137,53 per maand
– Gelegen op recht van erfpacht, de canon is afgekocht tot 31-10-2075, AB 1994
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Haarlemmerweg 195-2, 1051 LC Amsterdam

This well-located apartment of approx. 57m2 with a private storage space of approx. 12m2 has a view of one of the oldest urban parks of Amsterdam: the Westerpark!

Location and accessibility:
Located overlooking the lovely Westerpark in the Amsterdam West district that benefits from many amenities such as cafés, bars and restaurants. The apartment is also close to the Marnixbad public swimming pool. Saturday morning is the perfect day to first visit the bustling open-air market on Noordermarkt in the Jordaan, followed by stroll on the adjoining organic market on Lindengracht (open all day). The Haarlemmerstraat (named best shopping street of the Netherlands in 2011) is only a stone’s throw from the apartment. Diversity, a good atmosphere, creativity, character, and most of all: home to many independent entrepreneurs. The fountains on the square of Haarlemmerplein add to a perfect picture.

The apartment has a favourable location relative to the central station (bus 21), and the city centre is also easily accessible (tram 5). The popular Jordaan is close-by: only a 5-minute bike ride away. In addition, exit roads such as the A-10 ring road are easily accessible as well as amenities like schools, gyms, and public transport.

Layout:
Common entrance.

Second floor:
Direct entrance to the nice and spacious living room. The kitchen accesses the balcony and is located at the rear. It is fitted with various built-in appliances. The bathroom is in the centre of the apartment with a shower, toilet, washbasin, and washing machine connection. The bedroom is at the front of the apartment and is closed off by a stylish Japanese sliding partition.

Common stairwell to the storage space. The storage space is about 12 m2.

Details:
– Apartment right approx. 57m2 (NEN2580 measurements report available)
– Storage space of approx. 12m2 (NEN2580 measurements report available)
– Healthy and active owners’ association, managed by Pro VVE Beheer
– Monthly service charges are € 137.53
– Right of leasehold, annual ground rent bought out until 31-10-2075, General Conditions 1994
– Completion in consultation

We have gathered this information with the greatest of possible care. We cannot accept any liability for inaccuracies, errors, omissions or incompleteness of information provided herein or for the consequences of relying on such information. All specified sizes and dimensions are indicative. Buyer is responsible for personally seeking information on matters of relevance to him or her. The estate agent is the adviser to the seller with regard to this residence. Thus, we advise you to hire an expert(NVM) broker to guide you through the purchase process. NVM is the Dutch Association of Real Estate Brokers and Real Estate Experts. If you have specific wishes regarding the property, we recommend that you make these known to your broker in a timely manner to ensure that the matter is verified independently. If you choose not to avail yourself of the services of an expert representative, then according to the law, you consider yourself sufficiently knowledgeable to assess all matters of importance.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Haarlemmerweg 195

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen

HoofdFoto

Dintelstraat 63 hs

DINTELSTRAAT 63-HS, 1078 VR AMSTERDAM

*** See English text below***

Op uitstekende locatie in de rivierenbuurt in Amsterdam Zuid, nabij de winkels en horeca in de Scheldestraat en Maasstraat en het Beatrixpark, bieden wij dit praktisch ingedeelde benedenhuis (ca. 63m²) met tuin aan! Erfpacht is afgekocht tot 2054!

Locatie:
Deze jaren dertigwoning ligt op de begane grond in stadsdeel Amsterdam Zuid in de leuke “Scheldebuurt” beter bekend as de Riverenbuurt, tussen de Maasstraat en het Scheldeplein. Deze buurt staat bekend om de karakteristieke- en charmante jaren dertig bouwstijl en het zeer grote variërende aanbod van barretjes, koffietentjes, restaurants en vele leuke winkels. In deze populaire buurt is het fijn en veilig wonen. Op de brede stoepen spelen kinderen of gaan de buren gezellig zitten, wat voor een gemoedelijke sfeer en leuk contact met de buren zorgt. De Dintelstraat ligt tussen de twee leukste winkelstraten de Maasstraat en de Scheldestraat. Voor je dagelijkse boodschappen, maar tevens voor vertier kun je hier terecht. Zowel het hart van de Pijp, is op een steenworp afstand gelegen maar ook diverse parken waaronder het Beatrixpark en Amstelpark zijn op loopafstand bereikbaar. Sportliefhebbers zitten hier goed met het De Mirandabad en de Amstel om de hoek. Ook de bekendste markt van Nederland, de Albert Cuypmarkt, is op 5 minuten fietsafstand gelegen. De markt wordt gehouden van maandag tot en met zaterdag (behalve feestdagen) en viermaal per jaar op een zondag in de Albert Cuypstraat.

De ligging ten opzichte van de Zuidas en Schiphol is heel gunstig. In de nabije omgeving vind je diverse basis- en middelbare scholen. Met de fiets of het openbaar vervoer sta je in mum van tijd in hartje Amsterdam. De halte voor de Noord/Zuidlijn is 300 meter lopen vanaf de woning en de tramhalte Maasstraat/Rooseveltlaan is 200 meter lopen vanaf de woning! De treinstations Amsterdam RAI, Amsterdam Zuid en Amsterdam Amstel zijn vlakbij en makkelijk met de fiets te bereiken. Ook met de auto is deze locatie ideaal, je rijd zo de ringweg A10 (via afrit S109) op en bent binnen minuten bij de A-2.

Betaald parkeren geschiedt middels een aan te vragen parkeervergunning bij de gemeente. Volgens opgave van de gemeente Amsterdam is er per 1 september 2019 voor het gebied Zuid 4.1 Rivierenbuurt Noord een geschatte wachttijd van 2 maanden voor het verkrijgen van een parkeervergunning.

Indeling:
Eigen entree, tochtportaal, centrale hal met toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en beschikt over een zijkamer die eenvoudig is om te toveren tot een tweede slaapkamer. De keuken is aan de achterzijde gelegen en beschikt over een 6-pits gasfornuis, vaat-wasser en oven. Vanuit de keuken is er toegang tot de tuin met schuurtje. De slaapkamer is tevens aan de achterzijde gelegen en heeft middels openslaande deuren toegang tot de tuin. De badka-mer is centraal gelegen en is voorzien van een ligbad met douche, wastafel en toilet.

Dintelstraat:
Vernoemd naar de Dintel. Rivier in Noord-Brabant; mondt bij Dinteloord in het Volkerak.
(bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Woonoppervlak ca. 63 m² (NEN2580)
– Tuin, circa 20m2 voorzien van schuurtje
– Appartementsrecht gelegen op erfpacht. De canon is afgekocht t/m 31-12-2054
– Verwarming en warm water via CV ketel (Intergas 2004)
– VVE: De actieve VvE bestaat uit 24 appartementen, wordt professioneel beheerd en beschikt over een meerjarenonderhoudsplan van 10 jaar van 2016.
– Servicekosten bedragen €178,80 per maand
– Oplevering kan snel
– Parkeren via vergunningstelsel

***

This apartment is located in the very popular and highly sought after neighborhood “the Rivierenbuurt” in Amsterdam South, close to two shopping streets in the Scheldestraat and Maasstraat and also the Beatrix Park: we are offering this practical ground floor apartment (approximately 63 m²) with a backyard! The ground rent is paid off until 2054!
Location:
This apartment from the 1930s is on the ground floor in Amsterdam Sourth in the “Schelde” neighborhood (also known as the “Rivierenbuurt”) between the Maasstraat and the Scheldeplein. This neighborhood is known for its charming 1930s buildings and proximity to the Maasstraat and Scheldestraat shopping streets with their large variety of bars, restaurants, cafe’s, supermarkets, shops and boutiques. Not only can you run your daily errands in this neighborhood but entertainment opportunities abound as not only the neighborhood the “Pijp” is close by but also the center of Amsterdam. This neighborhood is popular for its neighborhood feel and the safety of small village while being located in a big city! The apartment is close to major parks such as Beatrix Park and Amstel Park, but also to the municipal swimming pool “De Mirandabad”, the picturesque Amstel river and Dutch countryside with windmills and cows just minutes away! The most popular market in the Netherlands, the Albert Cuyp market, is 5 minutes by bike away from the apartment!
The location in relation to the business district, Zuidas and the national aiport, Schiphol is ideal. Nearby are many elementary and high schools. The apartment is within biking distance of the center of Amsterdam but also has many public transportation options within minutes of the apartment: the stop for the new North/South metro line is 300 meters from the apartment and the tram stop Maasstraat/Rooseveltlaan is 200 meters away! The trainstations Amsterdam RAI, Amsterdam Zuid and Amsterdam Amstel are also close by and easy to reach by bike. Although you absolutely do not need a car to live in this neighborhood, it is easily accesible by car, as it is minutes from the A10 highway exit S109 and close to the start of the A2. There is ample parking in this neighborhood. According to the municipality of Amsterdam, as of 1 September 2019, the waiting list for a permit in this neighborhood is just 2 months.
Layout:
You enter the apartment through your own private entrance. The apartment has a central hall with access to all areas of the apartment. The living room is in the front of the apartment with a smaller room to the side which can easily be renovated into a second bedroom, as this room already has it’s own door, window and heater! The kitchen is in the back of the apartment and has a stove with six gas burners, a dishwasher and oven. Through the kitchen you have access to the backyard with a shed. The bedroom is also in the back of the apartment and also has access to the backyard with two large french doors, which give the bedroom a very light and airy feel. The bathroom is centrally located and has a bathtub with a shower, sink and toilet.
Dintelstraat:
The street was named after the Dintel River in North Brabant (source: Amsterdam city atlas)
Specifics:
– Living area: approximately 63 m² (NEN2580)
– Backyard, approximately 20 m² with a shed
– Ground rent is paid off until 31 December 2054
– Heat and warm water via a central-heating boiler (CV Ketel) – Intergas 2004
– VvE: this active and professionally managed owners association has 24 apartments and has a multi-year maintenance plan 10 years and is from 2016.
– The monthly service costs are €178.80
– Closing: in consultation (but is available within a few weeks if desired)
– Parking: available with a permit

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Dintelstraat 63

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen

HoofdFoto

Schinkelkade 50 1

Schinkelkade 50-1, 1075 VK Amsterdam.

Perfecte starters woning van ca. 42 m2 gelegen op een top locatie met vrij uitzicht op het water!

Locatie/bereikbaarheid:
De woning ligt aan het water van de Schinkel, vlakbij de ingang van het Vondelpark. Deze buurt, de Schinkelbuurt, is zeer geliefd en ligt tussen de Hoofddorppleinbuurt en het chique Oud-Zuid in het zuidwestelijke deel van de stad. U vindt in de directe omgeving alle voorzieningen, die het leven in dit deel van de stad zo leuk maken, op loopafstand. Zo ligt het Vondelpark om de hoek en op de Amstelveenseweg kunt u terecht voor leuke winkels, restaurants en koffietentjes. Aan de overkant van het water, aan de Sloterkade, zijn fijne terrassen (stadscafé Van Mechelen!), een Hema, grote Dirk van den Broek en de Marqt. De Albert Heijn ligt tevens ook op loopafstand om de ook in de Zeilstraat.

De bereikbaarheid met openbaar vervoer is goed, diverse tram- en buslijnen hebben haltes op de Amstelveenseweg, waardoor u snel in en uit de stad kunt reizen.
Ook met de auto bent u snel in en uit de stad. Via de Koninginneweg en Amstelveenseweg bereikt u snel het centrum en de Ring A-10.

Indeling

Eerste verdieping:
Gemeenschappelijke entree. Bij binnenkomst meteen aan de linkerhand de badkamer die is voorzien van douche, wastafel en toilet. Aan de achterzijde is de keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur en toegang naar het balkon. Twee slaapkamers aan de achterzijde met beide toegang naar het balkon. Aan de voorzijde de woonkamer met een frans balkon.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 42 m2 (NEN2580 Meetrapport aanwezig)
– Ruim balkon aan de achterzijde over de gehele breedte van het pand
– Frans balkon aan de voorzijde
– Gezonde en actieve Vereniging van eigenaren. Professioneel beheerd door Delair Vastgoed Beheer.
– De maandelijkse servicekosten bedragen € 129,-
– Woning is gelegen op eigen grond, dus geen recht van erfpacht
– Parkeren via vergunningstelstel, bron: parkeren en verkeer gemeente Amsterdam
– Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Schinkelkade 50

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen

HoofdFoto

Amsteldijk Zuid 179 B

AMSTELDIJK ZUID 179-B, 1189 VM AMSTELVEEN

Uniek vrijstaand wonen op een prachtige locatie!

Landelijk gelegen unieke vrijstaande sfeervolle dijkwoning met een totaal woonoppervlak van 146 m². Op een van de mooiste locaties nabij Amsterdam in de gemeente Amstelveen, bevindt zich deze karakteristieke jaren 30 vrijstaande woning met aan alle kanten een vrij en weids uitzicht over de voorgelegen Amstel/Ronde Hoep en achtergelegen weilanden tot aan de horizon. De woning ligt op eigen grond in het dorp Nes aan de Amstel en heeft een sfeervolle, onder architectuur aangelegde, tuin rondom.

De woning is door de huidige eigenaren smaakvol aangepast aan het wooncomfort van de huidige tijd. De dijkwoning is in zeer goede staat van onderhoud, heeft een fraai aangelegde tuin met een terras aan de woonkamer en terrassen aan voor- zij en achterzijde met veel privacy waar u heerlijk van de zon, natuur en rust kunt genieten. Aan de voorzijde in de Amstel bevindt zich een eigen steiger die gebruikt kan worden als zon- en zwemsteiger of voor het aanleggen van een boot. Met de boot kunt u prachtige tochtjes maken door de ronde hoep of naar Amsterdam.

Wonen aan de Amstel met deze unieke eigenschappen van veel privacy in het heerlijke buitengebied geeft een comfortabel woongevoel. Hier geniet u van de rust van het buitenleven, maar dan wel met alle geneugten van de stad binnen handbereik. In nog geen kwartier rijdt u, filevrij, naar Amsterdam. Binnen enkele minuten bent u in Amstelveen en de snelwegen A9, A4, A10, A2 alsmede Schiphol zijn tevens zeer snel bereikbaar. Via het zeer comfortabele en flexibele openbaar vervoer systeem van en naar Nes aan de Amstel kunt u tegen bustarieven een OV-taxi bestellen die binnen 20 minuten voorrijdt.

Het karakteristieke dorp ligt -zoals het tweede deel van de naam aangeeft- aan de rivier de Amstel. Het bevindt zich aan de rand van de Bovenkerkerpolder, die na vervening in 1769 werd drooggelegd, en -aan de overzijde van de rivier de Amstel- aan de Rondehoep-polder.

Nes aan de Amstel is geliefd bij gezinnen met kinderen vanwege de kleinschalige basisschool met kleine klassen en veel persoonlijke aandacht, goede kinderopvang onder hetzelfde dak, speelweide en de rustige ligging met ruimschoots de mogelijkheid voor kinderen om buiten te spelen. Alles is op loopafstand. De omgeving is ook zeer populair bij fietsers, hardlopers, wandelaars en watersporters.

INDELING

Via de entree op dijkniveau bereikt u de sfeervolle ruime hal met meterkast en garderobe. Via de hal bereikt u de ruime living met open haard en massief eikenhouten vloer. De open keuken aan de achterzijde van de woning is voorzien van een granieten aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur, waaronder vaatwasser, oven, 5-pitsfornuis en koel- en vriescombinatie. Via de keuken heeft u toegang naar het met wijnranken begroeide terras op enige hoogte boven het maaiveld, waar het uitzicht adembenemend mooi is. De tuin is vanaf het terras via een trap bereiken.

De benedenverdieping op tuinniveau is voorzien van een ruime masterbedroom met schitterend vrij uitzicht over de weilanden, een kleinere slaap/ studeer/ baby kamer, badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafel en toilet, aparte kleedkamer en wasruimte. Ook vanaf deze verdieping heeft u direct toegang tot de tuin met aangebouwde houten berging.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers met ook weer een fantastisch uitzicht over de Amstel en velden, tweede badkamer met ligbad, toilet en wastafel en trap naar de zolderverdieping.

Bijzonderheden:

– Karakteristieke dijkwoning nabij Amsterdam (GO 146 m2)
– Bouwjaar 1938
– Perceel oppervlakte woning 292 m², kadastraal sectie K nummer 970
– Fraai aangelegde voor/achter/zijtuin met veel privacy en fraai uitzicht
– Aanlegsteiger
– Oplevering in overleg
– Verkoop onder gunning

Kortom: Een sfeervol huis met voldoende ruimte op een geweldige plek.

Meetinstructie
Het verkochte is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, welke is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen en beperkingen bij het uitvoeren van een meting.

———————————————————————————–

Unique living in a beautiful location!

Rural location unique detached cozy house with a total living area of 146 m². On one of the most beautiful locations near Amsterdam in the municipality of Amstelveen, is located this characteristic 30s detached house with a free and panoramic view on all sides over the nearby Amstel / Ronde Hoep and pastures to the rear to the horizon. The house is located on private land in the village of Nes aan de Amstel and has a cozy, architecturally landscaped garden around.

The house is by the current owners tastefully adapted to the living comfort of our time. The house is in very good condition, has a beautifully landscaped garden with a terrace at the living room and terraces at the front and back with lots of privacy where you can enjoy the sun, nature and tranquility. At the front in the Amstel is a private dock that can be used as a sun and swimming jetty or for mooring a boat. By boat you can make beautiful trips through the Ronde Hoep or to Amsterdam.

Living on the Amstel with these unique features of lots of privacy in the lovely countryside gives a comfortable residential feeling. Here you can enjoy the peace and quiet of the outdoors, but with all the pleasures of the city within easy reach. In less than fifteen minutes you can drive to Amsterdam, without traffic jams. Within a few minutes you are in Amstelveen and the highways A9, A4, A10, A2 and Schiphol are also very quickly accessible. Through the very comfortable and flexible public transport system to and from Nes aan de Amstel you can order a public transport taxi at bus fares.

The characteristic village lies -as the second part of the name indicates- on the river Amstel. It is located on the edge of the Bovenkerkerpolder, which was drained in 1769, and -on the other side of the river Amstel- on the Rondehoep-polder.

Nes aan de Amstel is popular among families with children because of the small-scale primary school with small classrooms and a lot of personal attention, good childcare under the same roof, playground and the quiet location with plenty of opportunity for children to play outside. Everything is within walking distance. The area is also very popular with cyclists, runners, walkers and water sports enthusiasts.

Through the entrance at road level you reach the attractive spacious hall with cupboard and wardrobe. Through the hall you reach the spacious living room with fireplace and solid oak floor. The open kitchen at the rear of the house has a granite countertop and various appliances, including dishwasher, oven, 5-burner stove and fridge and freezer. Through the kitchen you have access to the vine covered terrace at some height above ground level, where the view is breathtakingly beautiful. The garden is from the terrace via a staircase.

The ground floor at garden level has a spacious master bedroom with stunning views over the meadows, a smaller bedroom / study / baby room, bathroom with bath, shower, sink and toilet, separate dressing room and laundry room. Also from this floor you have direct access to the garden with attached wooden shed.

On the first floor there are two bedrooms with again a fantastic view over the Amstel and fields, second bathroom with bath, toilet and sink and stairs to the attic.

Details:
– Characteristic dike house near Amsterdam (GO 146 m2)
– Built in 1938
– Parcel surface area of the house 146m², cadastral section K nummer 970
– Beautifully landscaped front / back garden with lots of privacy and beautiful views.
– Mooring jetty
– Delivery in consultation.
– Sale under contract

In short: A cozy house with plenty of space in on a wonderful spot.

We have gathered this information with the greatest of possible care. However, we will not accept any liability for any incompleteness, inaccuracy or any other matter nor for the consequences of such. All measurements and surfaces stated are indicative. The purchaser has a duty to investigate any matter that may be of importance to him or her. The estate agent is the adviser to the seller with regard to this residence. We advise you to engage an expert (NVM registered) estate agent who will guide you through the purchasing process. Should you have any specific desires with regard to the residence, we advise you to make these known as soon as possible to your purchasing estate agent and have an independent investigation carried out into such matters. If you do not engage an expert, you will be deemed as considering yourself to be sufficiently expert to be able to oversee all matters that could be important.

Beelden