HoofdFoto
Achterbos 36 R16
VINKEVEEN

Oppervlakte: 89 m2

Aantal kamers: 4

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 850.000,00

Achterbos 36 R16

Achterbos 36 R-16, 3645CD Vinkeveen

Fraaie vrijstaande villa met twee ruime slaapkamers, gelegen op een kavel van bijna 1800m² direct aan de Vinkeveense plassen! De villa is gelegen op een privé-eiland met een eigen boothuis, aanlegsteiger en zwemsteiger. De tuin rondom de villa is onder architectuur aangelegd en verkeert in uitstekende staat.

Locatie
Deze woning is gelegen direct aan de Vinkeveense Plassen, maar toch op nog geen 10 kilometer afstand van bijvoorbeeld de Zuidas in Amsterdam. Ook de A2 (ri. Amsterdam/Utrecht) is bijzonder snel bereikbaar. Het centrum van Vinkeveen bevindt zich op een paar minuten fietsen.

Indeling
Toegang tot de villa
Vanaf de gemeenschappelijke parkeerplaats heeft u via een voetpad toegang tot een eigen bruggetje die toegang geeft tot het privé-eiland. Door de onder architectuur aangelegde tuin komt u via de zwem- en aanlegsteiger uiteindelijk bij de hoofdentree van de villa.

Begane grond
Hal, toilet met fontein. Toegang tot de ruime en lichte woonkamer met aan alle zijden grote raampartijen die fraai zicht bieden op de prachtige tuin en het water. De hoek van de woonkamer is voorzien van een sfeervolle gashaard. De open keuken is voorzien van 4-pits keramische kookplaat, combi-oven, vaatwasser en koelkast met vriesvak. De naastgelegen bijkeuken is bijzonder praktisch om spullen op te bergen en is voorzien van aansluitingen voor de wasmachine en droger. Vanuit de bijkeuken is er toegang tot de kelder die momenteel dienst doet als opslagruimte voor de wijnen. Vanuit de hal is er middels het trappenhuis toegang tot de eerste verdieping.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot alle vertrekken. Aan beide kanten beschikt het huis over een ruime slaapkamer met bijzonder veel op maat ingebouwde kasten. Vanaf de overloop is er toegang tot de badkamer die is voorzien van een inloopdouche en dubbele wastafel. Ook deze verdieping heeft een separaat toilet met fontein.

De tuin
De tuin is, zoals eerder genoemd, aangelegd onder architectuur en beschikt onder andere over diverse terrassen, een vijver, een zwemsteiger met buitendouche en duikplank, een aanlegsteiger voor de boot, een boothuis en twee ruime opbergschuren. U stapt hier zo op uw bootje en vaart binnen een minuut de Vinkeveense Plassen op!

Bijzonderheden
– Vrijstaande villa met een gebruiksoppervlakte van circa 89m² (NEN2580)
– Gelegen op een privé-eiland, kavelgrootte circa 1.780m²
– Recreatiewoning
– Twee ruime slaapkamers met veel ingebouwde kastruimte
– Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
– Goed geïsoleerd, volledig voorzien van dubbelglas
– CV ketel, 2004 (Vaillant)
– Voorzien van zonwering
– Alarmsysteem aanwezig
– Bouwjaar 1993
– Tuin aangelegd onder architectuur met diverse terrassen en een vijver
– Voorzien van zwemsteiger met buitendouche en duikplank
– Boothuis met aanlegsteiger voor een eigen boot
– Twee schuren in de tuin
– Direct gelegen aan de Vinkeveense Plassen
– Oplevering in overleg, kan snel
– €580,- servicekosten per jaar t.b.v. 2 parkeerplaatsen, postbeheer, vuilnis en schoonhouden algemeen terrein

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Achterbos 36

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen