HoofdFoto
Admiraal De Ruijterweg 131 hs
AMSTERDAM

Oppervlakte: 162 m2

Aantal kamers: 4

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.075.000,00

Admiraal De Ruijterweg 131 hs

Admiraal de Ruijterweg 131hs, 1056EX Amsterdam
In het hart van de Amsterdamse Baarsjes bieden wij dit fraai afgewerkte en uitstekend ingedeelde dubbele benedenhuis met riante tuin op het zuidwesten aan. Het appartement heeft een unieke breedte van bijna 8,5 meter, beschikt over drie ruime slaapkamers en is gelegen op eigen grond!

Bereikbaarheid:
Het appartement ligt op het eerste stuk van de Admiraal de Ruijterweg, in het verlengde van de De Clercqstraat. De ligging is dichtbij het centrum en op steenworp afstand van veel winkels, supermarkten, de Ten Katemarkt, De Hallen en sportvoorzieningen. Veel denkbare stadse faciliteiten gelegen op loopafstand zoals winkels, kroegjes (Frits, Bar Spek, Bar Baarsch), veel leuke koffietentjes (Stach, White Label Coffee, Local Hero, Terrasmus) en hippe leuke restaurantjes (Bar Kauffman, Frida, Zurich, Edel, Faam, Radijs of Cook). Dagelijkse boodschappen kunt u doen in de Jan van Galenstraat, de Jan Evertsenstraat of de De Clercqstraat. De locatie is prima bereikbaar. Op de fiets bent u in ongeveer 5 minuten in het centrum. Haltes van het openbaar vervoer liggen letterlijk op steenworp afstand en met de auto bent u binnen vijf minuten op de ring A10.

Indeling
Begane grond
Via de fraaie eigen voordeur komt u de woning binnen in de royale hal met een op maat gemaakte kastenwand voor de garderobe, toegang tot het toilet met fontein en met openslaande deuren tot de ruime woonkamer. De living is aan de voorzijde gelegen en beschikt over een zijgedeelte met een op maat gemaakte kastenwand waar u een heerlijke werkplek of speelruimte kunt creëren. Doordat dit pand een voormalige bedrijfsruimte betreft beschikt het huis aan de voorzijde over enorme ramen die zorgen voor een bijzonder lichtinval wat u weinig tegenkomt bij een benedenhuis in Amsterdam. Aan de achterzijde bevindt zich het eetgedeelte met luxe open keuken met kookeiland voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. De achtertuin van ruim 120m² is door twee openslaande deuren te bereiken. Door de zuidwester ligging geniet u hier praktisch de hele dag van de zon. De tuin is fraai aangelegd, beschikt over een schuur, een vlonderterras met schaduwdoek en een fraai lichtplan wat ’s avonds zorgt voor bijzonder veel sfeer.

Souterrain
Via de trap bereikt u de ruime overloop van het souterrain met toegang tot alle vertrekken. Het souterrain heeft een hoogte van 2,5 meter. De overloop is voorzien van twee aparte wasruimtes en bijzonder veel bergruimte. De masterbedroom is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van een op maat gemaakte kastenwand en een trap naar de tuin. De tweede slaapkamer is aan de voorzijde gelegen. De derde (ruime) slaapkamer ligt weer aan de achterkant. Centraal gelegen vindt u de badkamer, deze is voorzien van een ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. Tot slot is er een apart toilet met fontein bereikbaar vanaf de overloop.

Admiraal de Ruijter:
Michiel Adriaanszoon de Ruyter (1607-1676), de vermaarde admiraal van Holland en West-Friesland; geboren in Vlissingen. In Amsterdam woonde hij op de tegenwoordige Prins Hendrikkade. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden
– Dubbel benedenhuis van ca. 162m² (NEN2580)
– Drie slaapkamers
– Riante achtertuin van ca. 120m² op het zuidwesten
– Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht!
– VVE bestaande uit 2 appartementsrechten
– Op dit moment niet actief, er wordt niet gespaard
– Parkeren via het vergunningsstelsel
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Admiraal De Ruijterweg 131

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen