HoofdFoto
Amsteldijk Noord 103 D
AMSTELVEEN

Oppervlakte: 253 m2

Aantal kamers: 7

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 2.250.000,00

Amsteldijk Noord 103 D

Unieke en charmante twee-onder-een kap aan het mooiste stuk van de Amstel.

Wonen aan de Amstel met de unieke eigenschap van veel grond in het heerlijke buitengebied geeft een comfortabel woongevoel. Het royale perceel biedt u alles wat u kunt verwachten. Naast vrije parkeerruimte aan de openbare weg is er ook de mogelijkheid om op eigen terrein meerdere auto’s te parkeren.

Dit prachtige familiehuis bevindt zich op een van de mooiste locaties onder de rook van Amsterdam (enkele fietsminuten verwijderd van Amsterdam). De klassieke halfvrijstaande dertiger jaren villa met vrij uitzicht over de Amstel aan de voorzijde en aan de achterzijde heerlijk wegdromen in de zonnige tuin met terras en vrij uitzicht over landerijen. Het totale perceel is 1.120 m2 groot, de voortuin heeft een diepte van 12m, de achtertuin heeft een diepte van ca. 67 m1 en is gelegen op het noordwesten. De tuin heeft de hele dag zon en ook de ondergaande avondzon vol in de woonkamer en keuken. Gelegen op het fraaiste gedeelte van de Amsteldijk Noord vlakbij het Klein Kalfje, direct toegang tot de stad en uitvalswegen, geen lange file trotseren om een keer thuis te komen. Kortom een woning die u zeker moet bezichtigen om het gevoel van de locatie te ervaren.

In 2007 is deze 2 onder 1 kap woning geheel onder architectuur gerenoveerd, werkelijk alles in dit huis is nieuw en van een super kwaliteit.

Indeling
Souterrain: woonkeuken met open haard en een aangrenzend buitenterras, wasruimte, spoelruimte. Aan de voorzijde een logeerkamer met eigen badkamer.

Beletage: woonkamer met open haard, voorzijde uitzicht over de Amstel, achterzijde mooi aangrenzend terras met uitzicht over de weilanden, studeerkamer aan de achterzijde thans in open verbinding met de woonkamer.

1e verdieping: master bedroom voorzien van walk-in-closet en eigen badkamer, kinderkamer

2e verdieping: 2 slaapkamers met badkamer, technische ruimten

Locatie
De villa is gelegen ten zuiden van Amsterdam tussen de Kalfjeslaan en de Gemeente Ouderkerk aan de Amstel in een prachtige landelijke omgeving, maar wel met de stad Amsterdam binnen handbereik. Het winkelaanbod van zowel Amsterdam (Gelderlandplein) en Amstelveen liggen slechts op enkele minuten afstand. Datzelfde geldt voor de diverse uitvalswegen (A1, A2, A9 en A10).

Bijzonderheden:
– Woonoppervlak ca. 253 m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
– Perceel oppervlakte 1.120 m²
– De woning is 2007 gerenoveerd
– Vrij uitzicht aan de voor- en achterkant
– Oplevering in overleg
– Steiger voor de boot en zwemtrap

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Amsteldijk Noord 103

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Date Format: MM slash DD slash YYYY
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen