HoofdFoto
Amsteldijk Noord 154
AMSTELVEEN

Oppervlakte: 417 m2

Aantal kamers: 10

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 3.500.000,00

Amsteldijk Noord 154

Amsteldijk Noord 154, 1183 TK te Amstelveen.

Deze unieke en charmante vrijstaande villa (417 m²) is totaal gerenoveerd in 2001. Gelegen op een unieke locatie aan de Amstel op een van de mooiste locaties onder de rook van Amsterdam (enkele fietsminuten verwijderd van Amsterdam) met weids uitzicht over water en weilanden, op een prachtig perceel van ca. 2744 m².

Op deze unieke plek kunt u direct uw intrek nemen in de bestaande Long Island-style villa. Maar u kunt er ook een riant droomhuis van circa 1000 m² laten bouwen! Het vrijblijvend ontwerp, zie foto’s/rendres, geeft een goede indruk van de mogelijkheden.

Deze villa biedt aan alle kanten een vrij en weids uitzicht over de voorgelegen Amstel en achtergelegen weilanden. Wonen aan de Amstel met deze unieke eigenschappen van veel grond in het heerlijke buitengebied geeft een comfortabel woongevoel. Het royale perceel biedt u alles wat u kunt verwachten. Een zeer ruim hoofdverblijf, gastenverblijf, grote tuin, weiland/grasland, volop parkeerruimte en een aanlegsteiger voor de deur.

De woning heeft drie woonlagen, met de entree en de woonruimtes op de eerste verdieping en een benedenverdieping op tuinniveau. Via de trap aan de achterzijde daal je van het houten terras bij de woonkamer af naar de tuin, met links een stijlvol bijgebouw/atelier (ca 75 m²) met badkamer en drie stel openslaande deuren naar een vlonderterras en rechts eenzelfde terras met witte pergola.

Daartussen, in het verlengde van de trap, ligt een strakke spiegelvijver, aan weerszijden geflankeerd door vijf dak platanen. Op de donkere, massief Amerikaans eiken vloeren na is alles op de twee bovenste verdiepingen helderwit. Shutters en transparante vouwgordijnen voor de vele vensters, kasten met louvredeuren, een witte, houten keuken met donker werkblad en een Viking fornuis.
Op de verdieping bevindt zich een geweldige werkkamer over twee niveaus, met uitzicht over de velden aan de achterzijde en een grote raampartij aan de voorzijde, die een onbelemmerd zicht biedt op de Amstel. Hier is tevens de master bedroom met riante badkamer.

Op de benedenverdieping zijn vier slaapkamers – waarvan drie met openslaande deuren naar de achtertuin – en een vierde met inloopkast aan de voorzijde, naast de inpandige garage. Van de twee badkamers kan er één dienen als beveiligde panic room. De saunaruimte maakt het woongenot compleet.

Bijzonderheden:

– Woonhuis met woonoppervlak van 417 m², NEN 2580 aanwezig
– Perceelgrootte van 2744 m², eigen grond (geen erfpacht).
– Renovatie in 2001
– Mogelijkheid om een unieke villa te bouwen van circa 1000 m².
– Oplevering in overleg
– Parkeren op eigen terrein
– Aanlegsteiger
– Fietsminuten van Amsterdam

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Amsteldijk Noord 154

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen