HoofdFoto
Amstelkade 123 II
AMSTERDAM

Oppervlakte: 101 m2

Aantal kamers: 4

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 700.000,00

Amstelkade 123 II

AMSTELKADE 123-II, 1078 AS AMSTERDAM

Rijkelijk wonen aan het water van het Amstelkanaal in Amsterdam.

Prachtig gelegen en perfect ingedeeld appartement met schitterend uitzicht over het water van het Amstelkanaal en de verlichte tuinen van het Hotel Okura. Met gepaste trost bieden wij aan dit charmante en goed onderhouden 4-kamerappartement met een totaal woonoppervlak van ca. 101m² en zonnig balkon gelegen op het zuiden. De woning is gelegen in het Berlage Plan en kenmerkt zich door de typische Amsterdamse School stijl.

Ligging/bereikbaarheid:
Uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en door de diverse uitvalswegen. De winkelstraten (Scheldestraat, Beethovenstraat, Ferdinand Bolstraat en Van Baerlestraat), diverse musea (Van Gogh, Stedelijk en Rijksmuseum), maar ook het Concertgebouw en diverse restaurants/cafés in de Pijp, Rivierenbuurt en Oud Zuid en Beatrixpark liggen op loop/fietsafstand van het appartement. Dit gedeelte van Oud Zuid/Rivierenbuurt kenmerkt zich door de ruime, groene opzet en Amsterdamse School architectuur. De buurt beschikt over uitstekende basis- en middelbare scholen en er zijn naast scholen ook veel goede kinderopvang locaties in de buurt. Doordat de straat voorzien is van parkeervakken aan beide zijden is er (vrijwel) altijd ruimte om voor de deur te parkeren. Ook heeft u om de hoek een halte van de Noord Zuidlijn.

Indeling:
Tweede etage:
U komt binnen in een grote hal, deze biedt toegang tot alle vertrekken. Aan de achterzijde vind u een ruime slaapkamer met toegang tot het balkon en zijn voorzien van inbouwkasten. Lichte woonkamer en suite, met aan de voorzijde de zitkamer en aan de achterzijde de eetkamer met open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een Boretti 6 pits gasfornuis met oven, kokend water kraan van Quooker en Siemens vaatwasser, koelkast en vriezer. Ook vanuit de eetkamer heeft u twee openslaande deuren naar het balkon. Aan de voorzijde treft u de masterbedroom met strakke badkamer. De badkamer is in 2018 vernieuwd en is voorzien van een dubbele wastafel en inloopdouche. In de hal bevindt zich het separate toilet.

Amstel:
De rivier waaraan Amsterdam zijn naam en ontstaan dankt.
(Bron: Stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht, 101m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
– Gemeentelijke erfpacht: € 751,91 per jaar, AB-2000, tijdvak tot 31-12-2048
– Actieve VvE, bestaande uit 4 leden
– Servicekosten bedragen € 125,- per maand
– Het buitenschilderwerk is in 2019 uitgevoerd
– De badkamer is in 2018 vernieuwd
– Mogelijkheid om sloep voor de deur te leggen
– Rustige straat met verkeer (auto’s) maar aan 1 kant van het water
– Balkon over de gehele breedte van het appartement en gelegen op het zuiden
– Parkeren via vergunningstelsel (Bron: Gemeente Amsterdam)
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Amstelkade 123

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Date Format: MM slash DD slash YYYY
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen