HoofdFoto
Amstelkade 186 2
AMSTERDAM

Oppervlakte: 88 m2

Aantal kamers: 4

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 650.000,00

Amstelkade 186 2

Amstelkade 186-2, 1078 BB te Amsterdam

In de bocht van de Amstelkade vindt u dit lichte en charmante appartement van circa 88 m². De woning is onderdeel van een statig en goed onderhouden appartementengebouw op een unieke locatie tussen Amsterdam Oud-Zuid en de Rivierenbuurt. Aan de voorzijde uitzicht over o.a. de Amstelkade en het Apollo hotel, aan de achterzijde een balkon over de gehele breedte van de woning die op de binnentuin uitkijkt.

Doordat het appartement aan het deel van de Amstelkade ligt waar de Boerenwetering, het Amstelkanaal, het Zuider- en Noorder Amstelkanaal elkaar kruisen, is het uitzicht uniek. Mede door de grote raampartijen oogt dit object licht en zonnig. De woning is goed onderhouden en beschikt over authentieke details zoals schilderijlijsten. Aan de voorzijde van het appartement zijn de ramen voorzien van dubbelglas, de achterzijde is voorzien van enkelglas.

Ligging/bereikbaarheid:
Uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en door de diverse uitvalswegen. De winkelstraten (Scheldestraat, Beethovenstraat, Ferdinand Bolstraat en Van Baerlestraat), diverse musea (Van Gogh, Stedelijk en Rijksmuseum), maar ook het Concertgebouw en diverse restaurants/cafés in de Pijp, Rivierenbuurt en Oud Zuid en Beatrixpark liggen op loop/fietsafstand van het appartement. Dit gedeelte van Oud Zuid/Rivierenbuurt kenmerkt zich door de ruime, groene opzet en Amsterdamse School architectuur. De buurt beschikt over uitstekende basis- en middelbare scholen, er zijn naast scholen ook veel goede kinderopvang locaties in de buurt. Doordat het appartement aan het water ligt is er een dubbele parkeer laag en is er (vrijwel) altijd ruimte om voor de deur te parkeren.

Indeling:
Tweede etage:
Entree. Centrale hal die toegang biedt tot alle vertrekken. Separaat toilet. Kamer aan de voorzijde met groot raam. Aangrenzend (directe toegang tot) de lichte woonkamer en-suite doormiddel van een open deur. Markiezen aan beide kanten en op het balkon. Een allesbrander en glas-in-lood deuren sieren de woonkamer. De eetkamer met open keuken bieden toegang tot het balkon doormiddel van openslaande deuren. Het balkon kijkt uit over de groene binnentuin. In de eetkamer vindt u ook een schouw. De keuken is voorzien van een 6-pits gasfornuis en oven van Boretti en kleine vaatwasser. In de landelijke keuken liggen zwart-witte tegels. Aan de achterzijde vindt u een ruime slaapkamer. De badkamer is voorzien van een bad/douche en wastafelmeubel. Aan opbergruimte geen gebrek, praktische inbouwkasten bevinden zich in het gehele appartement. De vloer in de rest van het appartement is laminaat.

Vierde etage:
Via de trap op de gang heeft u toegang tot de berging en een extra kamer op de vierde verdieping (GO 22m2). Een zeer lichte kamer door de vele ramen. Hier vindt u tevens de wasmachine aansluiting en CV ketel (HR 2008). Vervolgens nog een trap om hoog naar het gedeelde dakterras. Dit zonnige dakterras wordt gedeeld door 2 en 3 hoog (50/50). Op het dakterras is tevens van elektriciteit en water.

Amstel:
De rivier waaraan Amsterdam zijn naam en ontstaan dankt. (Bron: Stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht, 88 m², zolderkamer 22m2 (Nen 2580 meetrapport aanwezig)
– Dakterras totaal 64m2 / gedeeld met de 3e verdieping. (50/50 eigendom)
– Gemeentelijke erfpacht: afgekocht tot 28-02-2053
– Actieve VvE, bestaande uit 4 leden
– Servicekosten: € 100,- per maand
– Gedeeltelijk dubbel glas (gehele voorzijde)
– CV-ketel HR 2008 (Intergas)
– Het buitenschilderwerk is in 2018 uitgevoerd
– Berging op zolderetage 22m2
– Balkon aan achterzijde
– Parkeren via vergunningstelsel
– Oplevering 1 april 2020

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Amstelkade 186

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen