HoofdFoto
Amstelkade 186 I
AMSTERDAM

Oppervlakte: 86 m2

Aantal kamers: 4

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 650.000,00

Amstelkade 186 I

Amstelkade 186 I, 1078 BB te Amsterdam

Zeer licht en charmant appartement (86m²) met balkon aan de achterzijde op de eerste verdieping en een berging op de vierde verdieping. Het 3 kamer appartement is gelegen in de bocht van de Amstelkade t.o. het Apollo hotel (Apollolaan) in een statig en goed onderhouden appartementengebouw op een unieke locatie in Amsterdam Oud Zuid/Rivierenbuurt.

Doordat het gelegen is in de bocht van de Amstelkade, kruising Boerenwetering, Amstelkanaal, Zuider en Noorder Amstelkanaal heeft de woning een uniek vrij uitzicht over het water. Het appartement ademt een uitzonderlijk lichte en zonnige sfeer. Het is een aantal jaren geleden verbouwd en verkeert thans in zeer nette staat.

Ligging/bereikbaarheid:
Uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en door de diverse uitvalswegen. De winkelstraten (Scheldestraat, Beethovenstraat, Ferdinand Bolstraat en Van Baerlestraat), diverse musea (Van Gogh, Stedelijk en Rijksmuseum), maar ook het Concertgebouw en diverse restaurants/cafés in de Pijp, Rivierenbuurt en Oud Zuid en Beatrixpark liggen op loop/fietsafstand van het appartement. Dit gedeelte van Oud Zuid/Rivierenbuurt kenmerkt zich door de ruime, groene opzet en Amsterdamse School architectuur. De buurt beschikt over uitstekende basis- en middelbare scholen, er zijn naast scholen ook veel goede kinderopvang locaties in de buurt. Doordat het appartement aan het water ligt is er een dubbele parkeer laag en is er (vrijwel) altijd ruimte om voor de deur te parkeren.

Indeling:
Eerste etage:
Entree. Hal die toegang biedt tot alle vertrekken. Sfeervolle lichte woonkamer en-suite. Aan de achterzijde een open keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de eetkamer en keuken heeft u toegang het balkon. Vanuit hier kijkt u uit over de fraai aangelegde binnentuinen. Op het balkon is een vaste kast met wasmachine/drogeraansluiting. Zowel aan de voor- als aan de achterzijde een ruime slaapkamer. Badkamer voorzien van inloopdouche en wastafelmeubel. Separaat toilet. In het gehele appartement zijn veel praktische inbouwkasten. Door het gehele appartement ligt een houtenvloer.

Vierde etage:
Aan de voorzijde bevindt zich een bergkamer.

Amstel:
De rivier waaraan Amsterdam zijn naam en ontstaan dankt. (Bron: Stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht, 86 m² (Nen 2580 meetrapport aanwezig)
– Gemeentelijke erfpacht: € 1.202,57 per jaar, tijdvak tot 28-02-2053
– Actieve VvE, bestaande uit 4 leden
– Servicekosten: € 100,- per maand
– Gedeeltelijk dubbel glas (gehele voorzijde)
– CV-installatie
– Houtenvloer door gehele appartement
– Het buitenschilderwerk is in 2018 uitgevoerd
– Berging op zolderetage
– Balkon aan achterzijde
– Parkeren via vergunningstelsel
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Amstelkade 186

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Date Format: MM slash DD slash YYYY
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen