HoofdFoto
Amstelveenseweg 1098
AMSTERDAM

Oppervlakte: 184 m2

Aantal kamers: 8

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 950.000,00

Amstelveenseweg 1098

Amstelveenseweg 1098, 1081JV Amsterdam
Aan de rand van het Amsterdamse Bos bieden wij dit sfeervolle en keurig onderhouden jaren 30 familiehuis (ca. 184m²) met riante achtertuin op het westen aan! Het pand, bestaande uit vier verdiepingen, beschikt over vijf slaapkamers, bijzonder veel bergruimte en is gelegen op eigen grond!

Locatie en bereikbaarheid
Het huis wordt vanaf de fraaie achtertuin slechts door het buurhuis, de Hoornsloot en een historisch spoorlijntje gescheiden van het Amsterdamse Bos, met haar vele natuur hét stadsbos voor Amsterdammers en mensen uit de omgeving. Hier bevinden zich onder andere een veelheid aan sportfaciliteiten, een jachthaven, speelweiden, een openluchttheater, vijvers, maneges, de Bosbaan, een geitenboerderij, het Wagener stadion en diverse horecagelegenheden. Zowel het centrum van Amsterdam, als het centrum van Amstelveen zijn op fietsafstand gelegen. De Zuidas, winkelcentrum Groot-Gelderlandplein maar ook het treinstation Zuid-WTC met al haar verbindingen bevinden zich op 8 minuten fietsen. Het huis is zeer goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto (afslag S108 van de ringweg A-10, en afslag 5 van A9). De auto parkeert u direct voor de deur, met altijd voldoende parkeergelegenheid!

Indeling
Begane grond
Entree, tochtportaal. Hal met toegang tot alle vertrekken. Sfeervolle woonkamer en suite met aan de voorzijde de zitkamer. De eetkamer is aan de achterzijde gelegen en heeft openslaande deuren naar de ruime veranda. De open keuken is tevens aan de achterzijde gelegen en is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur zoals een 4-pits gasfornuis, combi-oven, vaatwasser en koelkast. Naast deze apparatuur is de en suite-kast nog voorzien van een nieuwe wijnklimaatkast. Ook vanuit de keuken is er toegang tot de veranda. De veranda is gelegen op het westen en heeft middels een trap toegang tot de ruim 10 meter diepe achtertuin waar u vrijwel de hele dag kunt genieten van de zon. De achtertuin is vrijwel direct gelegen aan het Amsterdamse Bos en is toegankelijk (voor bijv. het stallen van fietsen) via een poort.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot alle vertrekken. Zowel de voor-, als de achterzijde is voorzien van een riante slaapkamer. De kamer aan de voorzijde heeft praktische inbouwkasten en beschikt over dezelfde erker als de begane grond waardoor er veel licht naar binnen valt. De slaapkamer aan de achterzijde heeft toegang tot het ruime balkon op het westen. De badkamer is centraal gelegen en is voorzien van een ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet.

Tweede verdieping
In de kap van het huis bevindt zich een kamer over de gehele verdieping die voor meerdere doeleinden te gebruiken is zoals masterbedroom of speelkamer voor de kinderen. Deze verdieping is ook eenvoudig op te delen in twee volwaardige slaapkamers en een badkamer.

Souterrain
Hal met toegang tot alle vertrekken. De achterzijde van het souterrain is opgedeeld in twee kamers met ramen, deze kamers zijn dus goed te gebruiken als werk- of slaapkamer. De waskamer is centraal gelegen en is voorzien van alle benodigde aansluitingen. Tot slot bevindt zich aan de voorzijde nog een grote ruimte die goed te gebruiken is als bijkeuken, hobbykamer of bergruimte.

Mogelijkheid tot uitbreiden woonoppervlakte
Mocht dit wenselijk zijn, is het pand eenvoudig uit te breiden qua oppervlakte door uitbouw aan de achterkant en middels het plaatsen van een grote dakkapel. Vergunningen voor soortgelijke verbouwingen aan identieke huizen zijn reeds verstrekt.

Amstelveenseweg
Naar het dorp Amstelveen. Vóór 1 januari 1964 heette de gemeente Nieuwer-Amstel. Het gedeelte van de weg langs het Vondelpark tot aan de Overtoom heette voor de verbreding van 1898 Dubbele Buurt.

Bijzonderheden
– Familiehuis van ca. 184m² (NEN258)
– Vijf slaapkamers
– Riante achtertuin van ca. 60m² op het zonnige westen
– Direct grenzend aan het Amsterdamse Bos met al haar faciliteiten
– Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht!
– Voorzijde voorzien van HR++ glas
– Diverse authentieke details bewaard gebleven zoals glas in lood deuren
– Parkeren via het vergunningsstelsel
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Amstelveenseweg 1098

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen