HoofdFoto
Amstelveenseweg 623 c
AMSTERDAM

Oppervlakte: 106 m2

Aantal kamers: 3

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 595.000,00

Amstelveenseweg 623 c

Amstelveenweg 623-C, 1081 JD te Amsterdam

Nabij het Amsterdamse Bos, de Zuidas en om de hoek van het VU Medisch Centrum, ligt dit gerealiseerde appartementencomplex uit 2000. Het appartement heeft een woonoppervlak van ca. 106 m². Daarnaast is er ook een berging op de begane grond, een lift en een parkeergarage. De gemeentelijke erfpacht is afgekocht tot 2048.

Omgeving:
Het gebouw ligt op een steenworp afstand van de ingang naar de Bosbaan met Sauna Spa Zuiver, Amstelpark Tennisclub, Hockeyclub Hurley, restaurant “De veranda” en Grand Café “De Bosbaan”. Scholen, de universiteit, het VUmc, Amsterdam Centrum, Amstelveen en uitvalswegen (ring A-10/A-4) zijn makkelijk en snel bereikbaar, en met 10 á 15 minuten fietsen bent u in het Vondelpark. Er zijn diverse tram- en busverbindingen in de directe omgeving en op slechts enkele fietsminuten ligt Station Zuid/WTC en ook Station RAI. De ring A10 is twee minuten rijden en Schiphol tien minuten.

Indeling:
Vierde verdieping:
Entree woning geeft toegang tot de ruim opgezette hal die toegang biedt tot alle vertrekken. Kast met wasmachineaansluiting en WTW (warmteterugwinning) en C.V.-installatie. Een (logeer)kamer. Separaat toilet met fontein. Badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche en ligbad. Aan de achterzijde bevindt zich de master bedroom. In het overgrote deel van deze verdieping ligt een stenen vloer.

Vijfde verdieping:
Middels een interne trap bereikt u de woonverdieping. Overloop. Separaat toilet met fontein. Ruime, lichte woonkamer, open keuken die voorzien is van inbouwapparatuur (Bosch) en een spoeleiland met afwasmachine. Middels een schuifpui – inclusief hor en screen – bereikt u het balkon (loggia) op het zonnige zuiden met vrij uitzicht. Door de hele verdieping ligt een mooie houten parketvloer.

Amstelveenseweg:
Dorp. Vóór 1 januari 1964 heette de gemeente Nieuwer-Amstel. Het gedeelte van de weg langs het Vondelpark tot aan de Overtoom heette voor de verbreding van 1998 Dubbele Buurt.
(Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht, 106m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
– Eigen parkeerplaats in de ondergelegen garage
– Berging op dezelfde laag als de parkeergarage
– Lift aanwezig
– Afgekochte erfpacht tot 1 mei 2048
– Maandelijkse servicekosten bedragen: woning €194,45 en parkeerplaats: €22,44
– Bouwjaar 2000
– Parkeren via vergunningstelsel (bron: Gemeente Amsterdam)
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Amstelveenseweg 623

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen