HoofdFoto
Amstelveenseweg 734
AMSTERDAM

Oppervlakte: 131 m2

Aantal kamers: 5

Type huis: Woonruimte

Huur: € 2.700,00 per maand

Amstelveenseweg 734

Amstelveenseweg 734, 1081 JK Amsterdam

***PER DIRECT BESCHIKBAAR***

Zeer goed ingedeelde 5-kamer woning van ca. 131m2 met een heerlijke ruime achtertuin

Locatie/bereikbaarheid:
Het gebouw ligt op steenworp afstand van de ingang naar de Bosbaan met sauna SPA Zuiver, Amstelpark Tennisclub, hockeyclub Hurley, restaurant “De Veranda” en grandcafé “De Bosbaan”. Scholen, universiteit, VuMC, het centrum van Amsterdam, Amstelveen en de uitvalswegen (Ring A10 en de A4) zijn gemakkelijk en snel bereikbaar en met 10 à 15 minuten fietsen bent u in het Vondelpark. Er zijn diverse tram- en busverbindingen in de directe omgeving en op slechts enkele fietsminuten liggen station Zuid/WTC en station RAI. De A10 is 2 minuten rijden en Schiphol 10 minuten.

Indeling:
Entree. Ruime hal met een separaat toilet. Aan de voorzijde de eerste slaapkamer. Ruime eet/woonkamer met open keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aangrenzend de ruime wasruimte. Aan de achterzijde bevinden zich de andere drie slaapkamers en de badkamer die is voorzien van een douche, ligbad en dubbele wastafel. Nog een separaat toilet op deze hal.

Tuin:
Mooie ruime en zonnige achtertuin met een groot terras en prachtig uitzicht. In de tuin staat een schuur die gebruikt kan worden als berging.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht ca. 131m2 (NEN2580 Meetrapport aanwezig)
– Ruime zonnige achtertuin met een goed terras en prachtig uitzicht
– Vier ruime slaapkamers
– De huurprijs is exclusief, gas, water, elektra, tv en internet
– De borg bedraagt twee maanden kale huur
– Per direct beschikbaar

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Amstelveenseweg 734

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Date Format: MM slash DD slash YYYY
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen