HoofdFoto
Amsterdamseweg 409
AMSTELVEEN

Oppervlakte: 164 m2

Aantal kamers: 4

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.250.000,00

Amsterdamseweg 409

Amsterdamseweg 409, 1181 BP Amstelveen.

Woning gelegen op de begane grond van ca. 164 m2 in een nieuwbouw complex gebouwd in 2016 met een eigen parkeerplaats in de kelder een parkeerplaats op het terrein en berging gelegen in de onderbouw.

Locatie/bereikbaarheid:
De woning is gelegen op een top locatie nabij Amsterdam, het Amsterdamse Bos en de Goudkust van Amstelveen. Door de sublieme ligging geniet u van absolute privacy. Kortom: wonen in alle rust doch nabij de hectiek en alle geneugten van de grote stad.

Het Thijssepark en het Amsterdamse Bos bevinden zich nagenoeg in de achtertuin. Verderop de Amsterdamseweg bevindt zich een divers aanbod winkels voor bijvoorbeeld de dagelijkse boodschappen. Het winkelcentrum Stadshart en het luxe winkelcentrum Gelderlandplein zijn op korte fietsafstand van het huis gelegen.

Schiphol en het zakencentrum de Zuidas zijn vlot en eenvoudig te bereiken, zowel met de fiets, met de auto of met het openbaar vervoer. Binnen enkele autominuten zijn de Beethoven-, en de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam-Zuid alsmede de uitvalswegen A10 en A9 te bereiken (richting Utrecht, Schiphol, Den Haag).

Indeling:
Afgesloten entree met elektrische poort die naar de algemene entree leidt. Ruime hal met separaat toilet. Deze royale hal biedt toegang tot alle vertrekken van de woning. Zeer ruime en lichte woon-/eetkamer met open keuken die is voorzien van diverse luxe inbouwapparatuur, waaronder een inductieplaat en wijnkoeling. Aangrenzend een berging en bijkeuken inclusief wasruimte. Openslaande deuren met toegang naar het terras gelegen aan de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een (gas)open haard. Master bedroom aan de achterzijde met half open badkamer die is voorzien van een (inloop) regendouche, ligbad en dubbele wastafel. Hiernaast bevindt zich tevens een separaat toilet die toegankelijk is vanuit de slaapkamer. Aan de voorzijde nog twee ruim bemeten slaapkamers met een tweede badkamer die is voorzien van een douche met wastafel.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 164 m2 (NEN2580 Meetrapport aanwezig)
– Gezonde actieve vereniging van eigenaren
– Maandelijkse servicekosten bedragen € 270,-
– Eigen parkeerplaats gelegen in de onderbouw
– Eigen parkeerplaats op het terrein buiten
– Eigen berging gelegen in de onderbouw
– Nieuwbouw complex uit 2016
– Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
– Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Amsterdamseweg 409

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen