HoofdFoto
Apollolaan 7
AMSTERDAM

Oppervlakte: 396 m2

Aantal kamers: 11

Type huis: Woonruimte

Huur: € 9.000,00 per maand

Apollolaan 7

***PER DIRECT BESCHIKBAAR***

Apollolaan 7, 1077 AA Amsterdam.

Ruime en zeer goed onderhouden luxe 2-onder-1-kap villa (linkerzijde) (ca. 396m²) met voor- en een riante achtertuin op het westen gelegen op een unieke locatie in Amsterdam Oud-Zuid. De villa beschikt over een eigen parkeergelegenheid, een videobeveiligingssysteem en een alarm. Parkeren kan in de aangebouwde garage alsmede op eigen terrein (naast de aangebouwde garage is er ook de mogelijkheid om op eigen terrein meerdere auto’s te parkeren). Het huis is voorzien van een elektrische carport. De villa is in 2001 volledig verbouwd, waarbij gebruik is gemaakt van luxe materialen.

Ligging:
De Apollolaan is zeer gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer en uitvalswegen.
Op loopafstand is de Beethovenstraat met zijn diversiteit aan winkels en gezellige restaurantjes die deze buurt tot een van de meest geliefde buurten van Amsterdam heeft gemaakt. Verder bevinden zich het Beatrixpark en het Vondelpark zich op loopafstand.

Indeling:
Begane grond:
Entree, ruime hal, garderobe, separaat toilet met fonteintje, dubbele deuren naar de riante woonkamer ensuite, die van voor- naar achterzijde loopt. Aan de voorzijde bevindt zich het eetgedeelte met een doorgebroken zijkamer en aan de achterzijde de zithoek met openslaande deuren naar het terras wat overloopt in de tuin. Beide kamers zijn v.v. een haard. Aan de achterzijde is de luxe keuken met eethoek gelegen welke voorzien is van diverse inbouwapparatuur. Tuinkamer/study met gashaard, inbouwkasten en openslaande deuren naar de tuin. Garage met automatisch deur die vanuit de hal te bereiken is.
Riante tuin aan de achterzijde gelegen op het westen.

Kelder:
Vanuit de hal toegang tot de kelder. Gang, separaat toilet met fontein. Sfeervolle bar en mogelijkheid voor een thuisbioscoop. Fitnesskamer. Wijn/provisiekelder. Machinekamer met C.V. ketel, boiler, alarminstallatie, ventilatie/koelsysteem, hydrofoor en elektra. Wasmachine/drogeraansluiting.

Eerste verdieping:
Overloop, separaat toilet met fontein. Masterbedroom met zijkamer die ideaal te gebruiken is als walk in closet en openslaande deuren naar het balkon gelegen aan de achterzijde. Luxe badkamer v.v. jacuzzi, douche, bidet, dubbele wastafel en toilet. Tweede zeer ruime slaapkamer gelegen aan de voorzijde. Derde slaapkamer v.v. inbouwkast. Gastenbadkamer v.v. douche, toilet en dubbele wastafel.

Tweede verdieping:
Zeer ruime slaapkamer aan voorzijde v.v. airconditioning en inbouwkasten. Slaapkamer gelegen aan de achterzijde. Badkamer v.v. ligbad, douche en toilet. Bergruimte.

Apollolaan:
Apollo was een van de voornaamste goden uit de Griekse mythologie: god van de zon, de muziek en de poëzie, aanvoerder van de muzen. (Bron: stadsatlas Amsterdam).

Bijzonderheden:
– Luxe villa op een schitterende locatie (ca. 396m²).
– Voor- en achtertuin.
– Garage met automatisch deur.
– Videobewaking.
– Alarmsysteem.
– Ventilatie/koelsysteem.
– Visgraatparket vloer.
– Inbouwspots.
– Radiator ombouw.
– C.V. ketel (Remeha 2017).
– Air-conditioning.
– De huurprijs bedraagt € 9.000,- per maand exclusief gas, water, elektra, tv en internet.
– Waarborg twee maanden kale huur € 18.000,-.
– Per direct beschikbaar.
– Parkeren via vergunningsstelsel. (Bron: Parkeren en verkeer gemeente Amsterdam).

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Apollolaan 7

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen