HoofdFoto
Arent Janszoon Ernststraat 280
AMSTERDAM

Oppervlakte: 233 m2

Aantal kamers: 4

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.400.000,00

Arent Janszoon Ernststraat 280

Arent Janszoon Ernststraat 280, 1082 LT Amsterdam

Mooi ruim en licht dubbel boven appartement (ca. 233m²) met een dakterras van ca. 180 m2 en twee parkeerplaatsen, gelegen in Buitenveldert direct tegenover winkelcentrum “Gelderlandplein”. Het appartement is gelegen op de vijfde en zesde verdieping en beschikt over een lift, een toegang naar de beveiligde parkeerplaatsen in de parkeerkelder en twee bergingen. Het appartement maakt deel uit van het complex ‘Gelderhof’ en is gebouwd in 2004 onder hoogwaardige architectuur met een representatieve entree.

Ligging/bereikbaarheid:
Het appartementencomplex ‘Gelderhof I’ is gelegen in stadsdeel Zuideramstel, direct nabij de uitvalswegen (ring A10, A2 en A4), nabij het Amstelpark en Amsterdamse Bos, scholen en het openbaar vervoer. Op loopafstand bevinden zich diverse buurtwinkelcentra. Openbaar vervoer in de nabijheid van het complex (tram 5 en 51, diverse busverbindingen) en station Zuid/WTC. De populaire Zuidas is gelegen op loopafstand.

Indeling:

Representatieve entree, lift.

Vijfde verdieping:
Entree, ruime hal die toegang biedt tot alle vertrekken. Twee goede, ruime slaapkamers met beide een eigen badkamer welke zijn voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Zesde verdieping:
Via de interne trap komt u uit op de zesde verdieping. Grote woonkamer met aangrenzend de eetkamer en open keuken. De open keuken is voorzien van een kookeiland en diverse inbouwapparatuur. Bij de keuken is nog een balkon. Twee ruime interne bergingen. Separaat toilet. Hier bevindt zich tevens de derde slaapkamer.

Dakterras:
Dakterras van ca. 180 m2.

Berging(en):
Twee bergingen in de onderbouw.

Parkeerplaatsen:
Twee parkeerplaatsen gelegen in de onderbouw.

Appartement en parkeerplaatsen zullen in combinatie worden verkocht. Vraagprijs voor twee parkeerplaatsen € 90.000,- kosten koper.

Artist’s impression’s:
Om een duidelijk beeld te geven welke mogelijkheden deze woning u biedt hebben wij verschillende artist’s impression’s laten maken.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht (ca. 233m²) NEN2580 Meetrapport aanwezig
– Ruim dakterras van circa 180 m2
– Twee parkeerplaatsen gelegen in de onderbouw
– Twee bergingen gelegen in de onderbouw
– Gelegen op erfpacht, afgekocht tot 31 januari 2053 (appartement en parkeerplaats)
– Actieve en professioneel beheerde VvE
– Maandelijkse servicekosten bedragen € 507,36 per maand (appartement, bergingen en parkeerplaatsen)
– Dubbel glas
– Oplevering in overleg, kan per direct
– Parkeren via vergunningstelsel (bron: parkeren en verkeer gemeente Amsterdam)
– Appartement en parkeerplaatsen worden in combinatie verkocht

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Arent Janszoon Ernststraat 280

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Date Format: MM slash DD slash YYYY
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen