HoofdFoto
Baambrugse Zuwe 120 D
VINKEVEEN

Oppervlakte: 188 m2

Aantal kamers: 4

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.285.000,00

Baambrugse Zuwe 120 D

BAAMBRUGSE ZUWE 120 D, 3645 AK VINKEVEEN

Deze zeer moderne woning van ca. 188m² met een ruim zonnig dakterras, balkons, een eigen aanlegsteiger, drie parkeerplaatsen en een berging. Direct gelegen aan de Vinkeveense plassen.

Woning:
Deze beeldschone woning is compleet nieuw gebouwd in 2008.

Begane grond:
Gemeenschappelijke entree met lift.

Eerste verdieping:
Entree met ruime hal. Op de hal bevindt zich een ruime garderobe en een berging. De eerste badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. De eerste slaapkamer is nu in gebruik als kantoor. Mooie, ruime tweede slaapkamer met aangrenzend een inloopkast en een badkamer die is voorzien van een ligbad, douche, toilet, en dubbele wastafel. Zeer ruime woonkamer met een open keuken. De openkeuken is voorzien van een kookeiland en diverse inbouwapparatuur. Aan de achterzijde bevindt zich een ruim zonneterras en balkon.

Onderbouw:
In de onderbouw bevinden zich de drie parkeerplaatsen en de goede ruime berging.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 188 m² (NEN2580 Meetrapport aanwezig)
– Gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren
– Drie parkeerplaatsen gelegen in de onderbouw
– Berging gelegen in de onderbouw
– Servicekosten bedragen € 352,24,- per maand (woning, berging, parkeerplaatsen)
– Eigen aanlegsteiger
– Zonnig terras aan de achterzijde
– Vier balkons
– Zwemsteiger
– Alarmsysteem
– Beveiligingscamera’s rondom het gehele huis
– Video intercom
– Op afstand bedienbaar toegangshek
– Ingebouwde sfeerverlichting door de gehele woning
– Oplevering in overleg.

VINKEVEENSE PLASSEN;
De Vinkeveense Plassen is een natuur- en watersportgebied in het noordwesten van de Nederlandse provincie Utrecht, ten noordoosten van het dorp Vinkeveen. Andere naburige plaatsen zijn Baambrugge, Loenersloot, Waver en Abcoude. Langs het water ligt de snelweg A2 en de N201 loopt door de plassen.
Het is, mede dankzij zijn centrale ligging in de Randstad, een populair watersportgebied. Langs en op het water zijn vele recreatievoorzieningen aanwezig; zo kan er worden gezwommen, gevaren, gedoken en gewaterskied. Er liggen meerdere jachthavens met aanlegplaatsen, water- en stroomvoorzieningen, douches en restaurants.
De Vinkeveense Plassen zijn verbonden met de rivier de Amstel. Ze zijn vanaf de Gouden Eeuw ontstaan door de winning van turf ten behoeve van Amsterdam. De huidige langwerpige eilanden zijn legakkers, ze waren vroeger in gebruik als droogvelden voor de nog natte turf. Nadat het veen was weggebaggerd bleven er veenplassen achter, gevormd door de trekgaten die door afslag van de oevers steeds groter werden.
Het gebied wordt beheerd door het Recreatieschap Vinkeveense Plassen en de gemeentes De Ronde Venen en Amsterdam. Sinds Amsterdam in 2011 besloot zich terug te trekken uit het samenwerkingsverband is de exploitatie echter onzeker geworden. Begin 2014 werd het plan gelanceerd om het beheer over te dragen aan het Recreatieschap Stichtse Groenlanden. Onderdelen van dit plan zijn de verkoop van een aantal eilandjes aan particulieren en een miljoeneninvestering in het onderhoud aan de eilandjes.
De plassen zijn op sommige plaatsen bijzonder diep. Er worden diepten gemeld van 53 meter, dieper dan grote delen van de Noordzee.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Baambrugse Zuwe 120

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen