HoofdFoto
Backershagen 47
AMSTERDAM

Oppervlakte: 118 m2

Aantal kamers: 4

Type huis: Woonruimte

Huur: € 2.350,00 per maand

Backershagen 47

Backerhagen 47, 1082 GS Amsterdam.

Luxe appartement, 118 m 2, op 6e verdieping, gelegen in Buitenveldert, een zeer kindvriendelijke wijk in stadsdeel Zuid. In de nabije omgeving van het appartement zijn diverse scholen, winkels, sportaccommodaties en openbaar vervoer te vinden. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Ontspannen kan men in het Amstelpark en natuurlijk het Amsterdamse Bos.

Op loopafstand is het overdekte winkelcentrum “Groot Gelderlandplein”, de Zuid As en de Beethovenbuurt met een variëteit aan winkels en exclusieve boetiekjes, evenals talloze restaurants, het openbaar vervoer en diverse uitvalswegen.

Bereikbaarheid:
Het appartement is eenvoudig te bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Diverse tram- en bushaltes bevinden zich in de nabije omgeving en ook trein-/metrostation Amsterdam-Zuid/WTC is makkelijk en snel te bereiken. Het complex is tevens uitstekend gelegen ten opzichte van de Ring A10 (afslag 109

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. Een parkeervergunning is binnen een uur geregeld. De kosten van deze vergunning bedragen euro 8 per maand.
De internationale school is met auto, tram of fiets snel te bereiken.
Snelle verbinding met de A9, A2, A10 en A4

Tramlijn 5 en metrolijn 51 brengt u binnen no time naar het centrum van Amsterdam of de luchthaven Schiphol.

Indeling:

Entree:
Vanuit de ruime centraal gelegen hal met gaderobe faciliteit, opbergkast (met o.a. stofzuiger) en deur naar het toilet en badkamer, komt u in alle andere vertrekken van het appartement.

Woonkamer:
In de ruime woonkamer is zowel een zitgedeelte als een eetgedeelte gecreëerd. Vanaf de moderne L-vormige bank kunt u genieten van het panoramische uitzicht over de zuid-oostkant van de stad.

Keuken:
In de moderne keuken vindt u de koel-vries combinatie, oven-magnetron combinatie, 5 gaspit kookstel en vaatwasser.

Hoofd slaapkamer, tweede slaapkamer en derde slaapkamer

Badkamer:
Modern tot aan het plafond betegelde badkamer met dubbele wasbakken en separate douchecabine en ligbad.

Bijzonderheden:

– Appartementsrecht 118 m2 (NEN2580 Meetrapport aanwezig)
– Huurprijs bedraagt € 2.350,- per maand inclusief servicekosten, voorschot stookkosten (€ 100) en kabel tv en internet.
– Exclusief water en elektra.
– Gemeubileerd te huur.
– 3 slaapkamers.
– 1 badkamer.
– Complex voorzien van een lift.
– Gelegen op de 6e woonverdieping.
– Externe berging van 4m2 gelegen in de onderbouw.
– Volledig geïsoleerd.
– Aansluiting voor (werkend) TV en Internet reeds aanwezig.
– Volledig gerenoveerd in 2017
– Waarborg 2 maanden kale huur.
– Parkeren via vergunningsstelsel. Bron: Parkeren en verkeer gemeente Amsterdam.
– Per direct beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Backershagen 47

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen