Beethovenstraat 87-89

Beethovenstraat 87/89
De Beethovenstraat is een chique winkelstraat in Amsterdam Oud Zuid, met een gevarieerd winkelaanbod: van dagelijkse voorzieningen tot luxe mode en daarnaast ook gezellige horecagelegenheden.

Bereikbaarheid: Uitstekende verbinding met het openbaar vervoer en de diverse uitvalswegen (ring A10). Iets verder is station Zuid gelegen met trein en metroverbindingen naar de diverse steden.

De oppervlakte is als volgt verdeeld:
BG etage bestaat uit: ca. 222 m² bedrijfrruimte en ca. 180  m² tuin.

Bestemmingsmogeljikheden:
Bedrijfs-/winkelruimte. De uiteindelijke bestemming dient naar oordeel van verhuurder te passen binnen de gewenste branchering. Horeca is niet toegestaan.

Huurprijs
€ 6000,- per maand

Servicekosten

Niet van toepassing. De ruimte beschikt over eigen meters.
Huurder dient zelf contracten te sluiten met de nutsbedrijven voor levering van water, gas en elektra evenals de kosten en onderhoudscontracten die hieruit voortvloeien (ook voor zover de nota’s op naam staan van verhuurder).

Parkeren
Parkeerplaatsen op de openbare weg.

Huurbetaling
Per maand vooruit

Huurtermijn
5 jaar + een optie periode van 5 jaar

Opleveringsniveau
In huidige staat.

B.T.W.
Niet van toepassing.

Huurindexatie
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Waarborgsom 3 maanden huur

Datum van oplevering
In onderling overleg

Huurcontract
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ-model, 30 juli 2003).

Beelden

Bezichtiging

Reageren

  • contactgegevens

  • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.