HoofdFoto
Beethovenstraat 12 I
AMSTERDAM

Oppervlakte: 75 m2

Aantal kamers: 2

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 500.000,00

Beethovenstraat 12 I

BEETHOVENSTRAAT 12-I, 1077 JG AMSTERDAM

Op toplocatie, nabij het Beatrixpark, Vondelpark, Museumplein, Concertgebouw en de Zuid-As, ligt dit appartement van ca. 75m² met zonnig balkon op het westen.

Locatie:
De woning is gelegen in de Beethovenstraat in Amsterdam-Zuid, ter hoogte van de Apollolaan, op loopafstand van Beatrixpark, Vondelpark, Museumplein, station Zuid-WTC en het winkel- en horeca aanbod op de Beethovenstraat. Uitvalswegen zijn goed bereikbaar door de gunstige ligging nabij de Ring A10. Openbaar vervoer, naar o.a. centrum of station Zuid-WTC, is ook snel bereikbaar. Binnen 20 minuten sta je op Schiphol.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree met net trappenhuis (trappenhuis gerenoveerd in 2011), eigen entree op de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Hal met garderobe biedt toegang tot woonkamer, slaapkamer, separaat toilet en keuken. Ruime woonkamer aan de voorzijde met apart eetgedeelte (dat eenvoudig om te toveren is tot een extra kamer) en twee inbouwkasten. De voorzijde van het pand is voorzien van houten kozijnen met dubbelglas. Hal en woonkamer zijn voorzien van eikenhouten visgraatparketvloer. Aan de achterzijde bevindt zich de ruime slaapkamer, eveneens met meerdere ruime inbouwkasten en met openslaande deuren naar het zonnige balkon op het westen. De badkamer is centraal gelegen en is voorzien van een ligbad met douche, een wastafel en een inbouwkast. De keuken is aan de achterzijde gelegen en beschikt over een
4-pits gasfornuis met afzuigkap, vaatwasser en koelkast met vriesvak. Ook de keuken biedt toegang tot het zonnige balkon.
Het aan de achterzijde gelegen balkon geeft toegang via een houten trap (vernieuwd in 2016) naar de ondergelegen tuin van 70 vierkante meter welke behoort bij de winkel op de begane grond. Gebruik van de tuin wordt momenteel gedoogd (niet juridisch vastgelegd).
In de hal is een grote bergkast met onder meer aansluiting voor wasmachine.

Beethovenstraat:
De chique Beethovenstraat is één van de mooiste Amsterdamse winkelstraten met een indrukwekkende geschiedenis en een grote variatie aan kwaliteitswinkels. De straat bevindt zich in het hart van Berlage’s plan Zuid en biedt snelle toegang tot het centrum, de Zuid-As en de ring A10.

Bijzonderheden:
– Appartement van ca. 75m² (NEN2580) op de eerste verdieping
– Balkon aan de achterzijde gelegen op het westen, met uitzicht op rustige binnentuin en trap
naar de ondergelegen tuin van de begane grond.
– Momenteel één slaapkamer, eenvoudig een tweede slaapkamer te creëren.
– Voorzijde is voorzien van dubbelglas, zeer geluidwerend
– Diverse originele details
– Gelegen op erfpacht, tijdvak loopt tot 15-05-2051, Jaarlijkse canon bedraagt €1039,32
– Kleine VVE, twee woningen en een winkel. Servicekosten bedragen €50,- per maand.
De VVE is financieel gezond.
– Gedoogbeleid tuin
– Parkeren via vergunningstelsel. Momenteel is het mogelijk om twee parkeervergunningen
zonder wachtlijst op deze locatie te verkrijgen.
– Oplevering in overleg, kan spoedig.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Beethovenstraat 12

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Date Format: MM slash DD slash YYYY
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen