HoofdFoto
Beethovenstraat 90 A-2G
AMSTERDAM

Oppervlakte: 97 m2

Aantal kamers: 3

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 775.000,00

Beethovenstraat 90 A-2G

Beethovenstraat 90-A2G, 1077JN Amsterdam

In de zeer geliefde Beethovenstraat bieden wij dit hoogwaardig gerenoveerde appartement (ca. 97 m²) aan met twee slaapkamers. Het appartement is volledig turn-key en is verbouwd met de beste materialen.

Locatie
Het appartement is georiënteerd aan de Beethovenstraat en de Stadionweg en is gunstig gelegen ten opzichte van de diverse openbaar vervoersvoorzieningen (o.a. station Zuid WTC), uitvalswegen, maar ook het Beatrixpark, het Vondelpark, het Museumplein en de Pijp liggen allemaal op loopafstand. In de Beethovenstraat zijn tal van gerenommeerde kledingzaken, alsmede diverse delicatessenwinkels, een supermarkt en restaurants. Diverse (internationale) scholen bevinden zich op loopafstand. Binnen enkele minuten bent u met de auto op de A10. Parkeren doet u direct om de hoek, twee parkeervergunningen zijn te verkrijgen zonder wachttijd!

Indeling
Entree, ruime hal met toegang tot alle vertrekken. De lichte woonkamer en-suite heeft aan de voorzijde dubbele openslaande deuren met zicht op de straat. De woonkamer is middels prachtige zwart stalen deuren af te sluiten van de aan de achterzijde gelegen eetkamer en open keuken. Deze open keuken is voorzien van alle denkbare gemakken waaronder een inductieplaat, dubbele combi-oven, vaatwasser, wijnklimaatkast en is afgewerkt met een prachtig marmeren blad. De twee slaapkamers zijn aan de rustige achterzijde gelegen en hebben beiden, net zoals de woonkamer, toegang tot het ruime balkon op het Westen waar u de ’s middags heerlijk kunt genieten van de zon. De masterbedroom is voorzien van een walk in closet met inbouwkasten. De luxe badkamer is voorzien van stand alone ligbad, regendouche en dubbele wastafel (Solid stone). Het gehele appartement is voorzien van een houten visgraat vloer.

Bijzonderheden
– Appartementsrecht van ca. 97 m² (NEN2580)
– Twee slaapkamers
– Balkon op het westen (ca. 10 m²)
– Volledig en HIGH-end gerenoveerd, turn-key!
– Afgebouwd met de meest luxe materialen
– Volledig voorzien van led-verlichting met dimmers
– Gehele appartement voorzien van hardhouten kozijnen met extra isolerend dubbelglas
– Prachtige houten visgraat vloer
– Stalen deuren
– Luxe keuken met alle benodigde inbouwapparatuur van Siemens
– Badkamer v.v. Solid Stone wastafel, gegalvaniseerde kranen uit Australië, vloer- en spiegelverwarming
– Erfpacht, jaarlijkse canon bedraagt €2640,85 tijdvak tot 2063
– De jaarlijkse canon is af te kopen onder de gunstige kortingsregeling uit 2019
– VVE Beethovenstraat 86 t/m 94, professioneel beheer
– Voorbehoud wijziging splitsing
– Verwachte servicekosten ca. €275,- inclusief voorschot stookkosten
– Parkeren via vergunningsstelsel, 2 vergunningen zonder wachttijd beschikbaar!
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Beethovenstraat 90

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen