HoofdFoto
Biesboschstraat 16 HS
AMSTERDAM

Oppervlakte: 99 m2

Aantal kamers: 6

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 800.000,00

Biesboschstraat 16 HS

Biesboschstraat 16HS, 1078 MS Amsterdam

Heerlijk benedenhuis (ca. 99m²) in een van de leukste straten van de Rivierenbuurt met drie slaapkamers, een ruime living met uitbouw en een fijne tuin. In 2012 is er een aanbouw gerealiseerd waardoor het appartement heerlijk ruim en licht is.

Locatie/bereikbaarheid:
De woning is zeer centraal gelegen in een karakteristiek jaren ’30 pand, in een rustige straat in de gewilde Rivierenbuurt. De altijd gezellige Maasstraat met haar brede aanbod aan winkels, cafés, restaurants en speciaalzaken bevindt zich letterlijk om de hoek. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij een van de supermarkten of buurtwinkels, waaronder een bakkerij, kaashuis, slagerij en chocolaterie. In deze kindvriendelijke en populaire buurt is ook geen gebrek aan horeca: zoals bijvoorbeeld Tap Zuid en eetcafe GOOS met zonnige terrassen zijn op loopafstand gelegen. Ook sportfaciliteiten alsmede diverse scholen en kinderdagverblijven behoren tot de vele pluspunten van deze locatie.
De Scheldestraat en De Pijp met veel andere leuke zaken zijn tevens op loopafstand gelegen. Voor sport en recreatie kunt u terecht bij De Mirandabad, maar ook groenvoorzieningen zoals het Beatrixpark en Amstelpark bevinden zich op steenworpafstand. Het is comfortabel wonen in de Biesboschstraat met alles binnen handbereik. Met de auto bereikt u binnen enkele minuten zowel de ringweg A10 als de A2. In deze brede straat is nagenoeg altijd parkeergelegenheid en er is geen wachttijd voor parkeervergunningen . Er is ruimschoots openbaar vervoer in de directe omgeving: stations RAI, Amstel, en Zuid WTC zijn op fietsafstand gelegen en ook metrostation De Pijp is dichtbij. Binnen 10 minuten fietst u naar het centrum van Amsterdam.

Indeling:
Eigen portiek en entree op de begane grond. Voorportaal met garderobe, trapkast en separate meter- en schoenenkast waar tevens de gasmeter is gesitueerd. Aangrenzend de centrale hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde is de eerste slaapkamer gelegen. De ruime badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, douche en toilet. Naast de badkamer bevindt zich een ingebouwde kast met aansluitingen voor wasmachine en droogtrommel. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de master bedroom waar door middel van een aanbouw een prettige studeer- of werkplek is gecreëerd. Vanuit hier heeft u middels openslaande deuren toegang tot de tuin. In dit gedeelte van de aanbouw is thans de derde slaapkamer met uitzicht op de achtertuin gesitueerd.
De woonkamer en-suite is met schuifdeuren is gescheiden van de open keuken en eetkamer. Aan weerszijde van de paneeldeuren bevinden zich inbouwkasten. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur (Smeg en Zanussi) waaronder een 5-pits gasfornuis, vaatwasser, koelkast en vriezer. De woonkeuken staat in verbinding met de uitbouw, welke is voorzien van skylights die zorgen voor veel natuurlijk licht. Ook hier verschaffen openslaande deuren toegang tot de achtertuin met schuur. Het schuurtje leent zich uitstekend als opbergruimte. Hierin bevindt zich ook de C.V.-ketel. In de ruime tuin kunt u heerlijk genieten van de middag- en avondzon. De gehele woning is voorzien van dubbel glas en een mooie houten vloer.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht 98,60m² (NEN 2580 gemeten)
– Erfpacht afgekocht tot 2052 (AB1994)
– Professionele VvE (VvE.nl) servicekosten €113,48
– Aanbouw (2012)
– Achtertuin ca. 60m² met schuur
– Woonkamer en-suite met originele paneeldeuren
– C.V.-ketel nefit CR Remeha Avanta (2013)
– Drie slaapkamers
– Houten vloer
– Dubbel glas
– Aanbouw voorzien van hard houten kozijnen
– Separate waskast

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Biesboschstraat 16

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen