HoofdFoto
Bilderdijkkade 16 A3
AMSTERDAM

Oppervlakte: 120 m2

Aantal kamers: 5

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 685.000,00

Bilderdijkkade 16 A3

BILDERDIJKKADE 16-A3, 1052 RW AMSTERDAM

Gelegen op een prachtige plek in Amsterdam Oud-West, met uitzicht over de Bilderdijkgracht, bieden wij dit geheel naar eigen smaak te renoveren bovenhuis (ca. 120m²) aan. De VVE heeft reeds toestemming gegeven om de verdiepingen samen te voegen en een dakterras aan te leggen.

Ligging:
Het appartement is gelegen in het gewilde stadsdeel West en ligt prachtig aan het water van de Bilderdijkkade. In de nabijheid bevinden zich de Kinkerstraat, de de Clercqstraat en de Bilderdijkstraat met alle winkels en gezellige cafés en restaurants.

Indeling:
Derde verdieping:
Entree, hal met toegang tot alle vertrekken. Riante woonkamer en suite met aan de voorzijde een speelse erker met fraai zicht op de gracht. Aan de achterzijde biedt de woonkamer middels openslaande deuren toegang tot het balkon op het westen. De keuken is aan de achterzijde gelegen en heeft ook toegang tot het balkon. Ook de badkamer bevindt zich aan de achterzijde en beschikt over een ligbad, douche en wastafel. Aan de voorzijde bevindt zich de eerste slaapkamer. Middels een interne trap is er toegang tot de vierde en tevens bovenste verdieping.

Vierde verdieping:
Hal met toegang tot twee riante slaapkamers. De aparte berging is bij de woning te betrekken en biedt ruimte voor een trap naar het dak waar een dakterras gerealiseerd kan worden. De toestemming van de VVE is er, de gemeentelijke vergunning zal voor rekening en risico van koper moeten worden aangevraagd.

Bilderdijkkade:
Willem Bilderdijk (1756-1831), dichter en geschiedschrijver. Bilderdijk ging in tegen de gezapige geest van zijn tijd en was daardoor een veelomstreden figuur. De naam Bilderdijkstraat gold oorspronkelijk tot aan de Vondelstraat. (Dat gedeelte, vanaf de Jacob van Lennepkade, heet thans Eerste Constantijn Huygenstraat. (Rb. 21-3-1894.) Het Bilderdijkpark (plantsoen en straat) is aangelegd op het terrein van de begraafplaats van de voormalige rooms-katholieke kerk ‘De Liefde’. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Dubbel bovenhuis (ca. 120m² NEN2580) gelegen in Amsterdam West
– Riant balkon op het westen
– Mogelijkheid tot het aanleggen van het dakterras
– Toestemming VVE voor omzetten bestemming, interne trap en dakterras is er
– Er is nog geen gemeentelijke vergunning (aangevraagd) voor het omzetten van de bestemming, de interne trap en het dakterras
– Ouderdoms- nietbewoningsclausule van toepassing
– Recht van erfpacht, afgekocht tot 30-06-2030
– Kleine en gezonde VVE
– Servicekosten: € 90,- per maand
– Parkeren via vergunningstelsel
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Bilderdijkkade 16

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen