HoofdFoto
Binnenweg 21
OUDERKERK AAN DE AMSTEL

Oppervlakte: m2

Aantal kamers:

Type huis:

Vraagprijs: € 900.000,00

Binnenweg 21

BINNENWEG 21, 1191 AA OUDERKERK AAN DE AMSTEL

*** BOUW NU UW EIGEN DROOMVILLA***

Bent u op zoek naar een van de mooiste locaties van Ouderkerk aan de Amstel en onder de rook van Amsterdam? Wilt u wonen in aan het water met vrij uitzicht over de landerijen? Dan is dit een unieke kans.

Prachtige locatie aan de Amstel die zich leent voor de bouw van een nieuw vrijstaand woonhuis. Aan de voorzijde van het door groen omringde perceel ligt de Amstel waar u een eventueel een aanlegsteiger kunt realiseren. De zijkant en achterzijde bieden vrij uitzicht over de polder. Alle rust en ruimte vindt u aan de Amstel. Toch bevinden de dorpskern van Ouderkerk aan de Amstel en Amsterdam Zuid zich binnen handbereik.

Huidige situatie:
Het oppervlak van het perceel is ca. 836 m² en bouwrijp. In overeenkomst met de nieuwe bepalingen in het bestemmingsplan van de gemeente Ouder Amstel heeft u de mogelijkheid tot het bouwen van een woonhuis naar wens met een maximale inhoud van 750 m³,een goothoogte van maximaal 4 meter en een kaphelling tussen de 30 en 60 graden. Verkoper heeft een omgevingsvergunning ingediend welke reeds onherroepelijk is. Deze vergunning behelst een woonhuis bestaande uit een kelder van 107 m², begane grond 113 m² en eerste verdieping 83 m².

De percelen aan de Binnenweg vallen onder ‘Buitengebied Noord’. Het bouwen van een woning gaat in lijn met het beleid uit de structuurvisie. Zie voor het bestemmingsplan, regels en meer informatie onze brochure of www.ruimtelijkeplannen.nl.

Bereikbaarheid:
Onderdeel van de veelzijdigheid van het wonen aan de Amstel is de bereikbaarheid. Het kavel is goed bereikbaar: Amsterdam, Amstelveen en Ouderkerk bevinden zich op enkele autominuten afstand. De snelwegen A9, A4, A10, A2 alsmede Schiphol en Amsterdam zijn snel bereikbaar.

Omgeving:
U kunt in de Middelpolder picknicken, fietsen, wandelen en paardrijden. Er is een uitgebreid netwerk van wandelpaden. In het oostelijk deel zijn door de oude weilanden voetsporen met voetbruggetjes aangelegd, zodat er dwars door de weilanden gewandeld kan worden. Vooral in het westelijke deel zijn ligweiden aanwezig en plekken om te picknicken.
De tocht langs de Amstel is aan te bevelen wegens de schilderachtige aspecten, maar vergeet ook niet de Bankrasweg en de Machineweg op te zoeken om van daaraf de Middelpolder te overzien. De Middelpolder is een natuur- én recreatiegebied en Landschap Noord-Holland en Groengebied Amstelland beheren het gebied samen.

Groengebied Amstelland:
Het Groengebied Amstelland is een samenwerkingsverband tussen de provincie Noord-Holland, de gemeenten Amstelveen, Amsterdam, Ouder-Amstel en Diemen. Samen vormen deze partijen het bestuur van Groengebied Amstelland. Met elkaar zorgen zij ervoor dat het landelijk gebied tussen Amstelveen en het Amsterdam-Rijnkanaal behouden blijft.

Groengebied Amstelland zorgt voor het aanleggen en beheren van recreatiegebieden, wandel-, fiets- en ruiterpaden. Tot deze recreatiegebieden behoren onder meer de recreatiegebieden Ouderkerkerplas, Gaasperplas, De Hoge Dijk, en natuur- en recreatiegebied de Middelpolder. Het totale gebied is ongeveer 4000 ha groot.

Bijzonderheden:
– Perceeloppervlakte: ca. 836 m²
– Omgevingsvergunning aanwezig voor bouwen woonhuis met opp van ca. 303 m²
– Recent uitgevoerd verkennend bodemonderzoek aanwezig
– Mogelijkheid tot realiseren aanlegsteiger
– Mogelijkheid tot realiseren van een zwembad binnen en buiten
– Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
– Vrij uitzicht

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Binnenweg 21

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen