HoofdFoto
Bolestein 126
AMSTERDAM

Oppervlakte: 45 m2

Aantal kamers: 2

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 259.000,00

Bolestein 126

Bolestein 126, 1081 CX Amsterdam

Leuk twee kamer appartement (circa 45m²) gelegen op de eerste verdieping in Buitenveldert! De woning beschikt over een slaapkamer en een balkon op het westen. Het appartementencomplex is goed onderhouden en is tevens voorzien van een lift.

Indeling:
U bereikt de eerste verdieping door gebruik van de lift of de brede trap. Bij binnenkomst treft u de ruime hal die toegang biedt tot alle vertrekken. Aan de voorzijde bevindt zich de slaapkamer waar ruimte is voor een grote kast en een tweepersoonsbed. De keuken bevindt zich tevens aan de voorzijde van de woning. De keuken is goed afgewerkt en is voorzien van een 4-pits gasfornuis, inbouw ijskast, vaatwasser en combi magnetron. De badkamer is voorzien van een wastafel en een douche. Naast de badkamer bevindt zich het separate toilet die beschikt over een fontein. Aan de achterkant van de woning is de ruime lichte woonkamer gelegen, hier bevindt zich tevens de deur die toegang biedt naar het balkon.

Locatie/bereikbaarheid:
Het appartement is op loopafstand van de Zuidas. Direct nabij de uitvalswegen (ring A10, A2 en A4), nabij het Amstelpark en Amsterdamse Bos, scholen en het openbaar vervoer. Tevens bevinden diverse buurtwinkelcentra zich op loopafstand. Openbaar vervoer in de nabijheid van het complex (tram 5 en 51, diverse busverbindingen) en station Zuid/WTC.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte van circa 45m² (NEN2580)
– één slaapkamer
– Balkon op het westen
– Gezonde VVE (52 woningen en 10 garages)
– VvE Bolestein 96 t/m 220
– Beheerder Hoen Vastgoedbeheer
– Maandelijkse bijdrage is € 158,- incl voorschot stookkosten (€ 65,-)
– MJOP aanwezig
– VVE gaat in de toekomst over op stadsverwarming
– Oplevering in overleg
– Parkeren via vergunningstelstel (bron: parkeren en verkeer gemeente Amsterdam)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Bolestein 126

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen