HoofdFoto
Borgerstraat 216
AMSTERDAM

Oppervlakte: 110 m2

Aantal kamers: 4

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 850.000,00

Borgerstraat 216

Borgerstraat 216, 1053 RE Amsterdam

Fantastisch in 2011 gerenoveerd dubbel benedenhuis van maar liefst 110m² met heerlijke tuin in het hart van Oud-West. De woning is in een gezellige buurt gelegen met De Foodhallen, het Vondelpark en de Kinkerstraat binnen handbereik. Naast een tuin en een berging beschikt de woning over een ruim balkon achter en een frans balkon voor.

Locatie/bereikbaarheid:
Het karakteristieke pand is gelegen om de hoek van de Kostverlorenvaart. Op loopafstand bevindt zich tevens de bruisende Kinkerstraat met een breed aanbod aan winkels, koffiebars en cafés. In de nabije omgeving zijn ook de Jan Pieter Heijestraat, de Overtoom en de Ten Katemarkt gelegen waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. Aan horeca in deze populaire buurt ook geen gebrek: mooie restaurants en de populaire Foodhallen behoren tot de vele pluspunten van de omgeving! Tevens kunt u voor sport, spel en recreatie terecht in het ruime en groene Vondelpark.

Indeling:
Eigen entree op de begane grond. De hal is met een glazen schuifpui gescheiden van de open keuken. In de entree bevindt zich een separaat toilet met fontein. Ruimte voor de garderobe is hier tevens gesitueerd. Prachtige open keuken met kookeiland voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur, waaronder een 5-pits gasfornuis, vaatwasser, combi-oven, stoomoven en warmhoudlade. Een kookeiland met enorm veel opbergruimte behoort tot de vele luxueuze aspecten van deze woning.

Wanneer u doorloopt naar de achterzijde van de woning treft u de ruime en thans riante woonkamer met een plafondhoogte van circa 3 meter. Deze kant van de woning is tevens voorzien van grote raampartijen tezamen met het beloopbare glas van het balkon zorgt dit in het geheel voor veel natuurlijk lichtinval. Dit vertrek biedt tevens uitzicht op de groene achtertuin. De achtertuin biedt veel privacy, en is te bereiken middels dubbel openslaande deuren.
Trap naar de eerste verdieping. Wanneer u de eerste verdieping bereikt, heeft u via de overloop toegang tot de separate ingebouwde gangkast, welke middels openslaande deuren nog extra bergruimte/wasruimte biedt. Aan de voorzijde bevindt zich de eerste zeer ruime slaapkamer. De kamer is voorzien van een Frans balkon. Middels openslaande deuren is vanuit dit vertrek het Franse balkon te bereiken. Luxe badkamer met inloopdouche, toilet, dubbele wasbak en inloopdouche/bad behoort thans tot de vele aspecten van dit object. Aan de achterzijde bevinden zich de twee overige ruime slaapkamers. De linker slaapkamer beschikt over openslaande deuren met toegang tot het balkon met beloopbaar glas. De volgende ruime slaapkamer is tevens aan de achterzijde gesitueerd en beschikt over grote raam partijen waardoor de kamer licht en ruim is. Bij dit object is een alternatieve plattegrond bijgevoegd, ook deze indeling behoort tot de vele mogelijkheden van deze woning.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht 110,1m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– De woning is gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
– Geen algemeen trappenhuis wat door de woning gaat
– Heerlijke achtertuin met veel privacy
– Balkon aan de achterzijde
– Kruipruimte geïsoleerd
– Gietvloer
– Vloerverwarming door gehele woning
– oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Borgerstraat 216

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen