HoofdFoto
Botticellistraat 11
AMSTERDAM

Oppervlakte: 202 m2

Aantal kamers: 9

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 2.000.000,00

Botticellistraat 11

Botticellistraat 11, 1077 EW Amsterdam

Prachtig afgewerkt en bijzonder sfeervol familiehuis met vijf slaapkamers en twee badkamers, gelegen in een van de meest gewilde straten van Amsterdam ‘Oud-Zuid’. Het betreft een herenhuis van circa 202 m2 (exclusief kelder van circa 23m2) met een heerlijke achtertuin van circa 46 m2. Op de eerste verdieping bevindt zich aan de achterzijde een balkon dat zich uitstrekt over de gehele breedte van het pand.

Locatie/bereikbaarheid:
De woning is gelegen om de hoek van het Olympiaplein, in de nabijheid van de winkels in de Beethovenstraat en de gezellige Cornelis Schuytstraat en ligt in een rustige, kindvriendelijke straat (speeltuintjes om de hoek), waar de kinderen nog gewoon op straat kunnen spelen. In de nabije omgeving vindt u diverse basis- en middelbare scholen en de International School. Ook het Vondelpark, Beatrixpark en Station Zuid bevinden zich op loopafstand en tevens is er aan openbaar vervoer geen gebrek. De Ring Amsterdam, de Zuidas en andere verkeersaders zijn gemakkelijk en snel te bereiken. Dankzij de ruime parkeermogelijkheid kunt u, via het vergunningstelsel, per direct twee vergunningen aanvragen.

Indeling:
Voortuin:
Via de eigen voortuin bereikt u de woning. Doordat de voortuin genoeg ruimte en rust heeft is het ook hier fijn toeven.

Begane grond:
Ruime entree met aangrenzend de hal met separaat toilet. Mooie ruim opgezette woonkamer met open haard en enorm veel lichtinval door het grote glasoppervlak van de uitbouw. Aan de achterzijde geheel openslaande deuren (harmonicasysteem) naar de fraai aangelegde achtertuin met het terras wat op dezelfde hoogte is gelegen waardoor met mooi weer de woonkamer en de tuin in elkaar overlopen. Aan de voorkant van de woning de open keuken met kookeiland en op maat gemaakte banken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en een Boretti fornuis met zes pitten en twee ovens.

Eerste verdieping:
Fijne ruime hal met toegang tot alle vertrekken. Op de hal de inbouwkasten/walk-in closet. Aan de achterkant de luxe badkamer die is voorzien van een ligbad, douche, designradiator en dubbele wastafel. Goed bemeten slaapkamer met openslaande deuren naar het balkon aan de achterzijde. Aan de voorzijde de tweede mooie ruime slaapkamer met een erker en een diepe vensterbank. Wasruimte met wasmachine aansluiting. Het glazen plafond op de tweede verdieping zorgt voor veel lichtinval in de hal op de eerste verdieping.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping bevinden zich nog drie slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een grote ingebouwde bank met veel bergruimte. Aan de voorzijde bevindt zich de tweede grote luxe badkamer met douche, ligbad, toilet, designradiator en wastafel. Eén van de slaapkamers aan de achterzijde is nu in gebruik als kantoor.

Derde verdieping:
Op de derde verdieping de vliering met een nokstahoogte van ca. 1,73m. De vliering is perfect te gebruiken als berging.

Botticellistraat:
Sandro Botticelli (1447-1510), Italiaans schilder van allegorische figuurstukken en portretten.
(Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte van circa 202m2 (exclusief de kelder van circa 23m2 en vliering van circa
5m2), NEN2580 meetrapport aanwezig
– Perceeloppervlakte van in totaal circa 150m2
– De kelder heeft een goede stahoogte van circa 2,11m
– Meeste slaapkamers zijn lekker ruim
– Recht van erfpacht, jaarlijkse canon bedraagt € 3.759,28, tijdvak loopt tot 31-12-2051,
AB 1994
– Woning verkeert in zeer goede staat (leidingen vernieuwd, geïsoleerde plafonds,
geïsoleerde muur naar de linker buren, zowel op de begane grond als eerste verdieping)
– Sonos geluidssysteem door het gehele huis met speakers in het plafond
– Oplevering in overleg
– Parkeren via vergunningstelstel (bron: parkeren en verkeer gemeente Amsterdam)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Botticellistraat 11

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen