HoofdFoto
Brouwersgracht 73 HS
AMSTERDAM

Oppervlakte: 225 m2

Aantal kamers: 7

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.750.000,00

Brouwersgracht 73 HS

Brouwersgracht 73 H, 1015 GC Amsterdam.

Zeer unieke woning van ca. 225 m² verdeeld over drie woonlagen met een voor- en achterhuis, gelegen aan één van de mooiste grachten van Amsterdam.

Locatie/ bereikbaarheid:
De woning is gelegen aan de Brouwersgracht, aan de rand van de Jordaan en nabij de Keizersgracht en de Prinsengracht. Het huis bevindt zich te midden van talloze charmante boetieks, leuke restaurants en gezellige cafés. Ook vindt u op loopafstand de populaire Noorder-, Wester- en Lindengrachtmarkt, alsmede de Haarlemmerdijk. De locatie is goed te bereiken, zowel met openbaar vervoer (tram, bus en trein) als met eigen vervoer (Ring A10, afslag S103 of S114). Tevens is er een halte van de Noord Zuidlijn op loopafstand.

Indeling
Bel etage:
Entree met ruime hal. Woon-/eetkamer gelegen aan de voorzijde met grote raampartijen die zorgen voor veel daglichttoetreding. Tevens is in de woonkamer voorzien van een openhaard met originele schouw. Als u naar achteren doorloopt treft u de keuken met landelijke uitstraling die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aan de achterzijde de eerste slaapkamer met in de hal nog een separaat toilet en een badkamer met ligbad, douche en wastafel.

Eerste verdieping:
Aan de voorzijde een tweede zeer ruime slaapkamer met aangrenzend een open kamer waar gemakkelijk een tweede slaapkamer kan worden gecreëerd. In deze slaapkamer is veel opbergruimte gecreëerd door middel van inbouwkasten. Ook deze verdieping is voorzien van een separaat toilet en een badkamer die tevens beschikt over een ligbad, douche en wastafel.

Aan de achterzijde bevindt zich nog een derde ruime slaapkamer, toegankelijk met de trap aan de achterzijde van dit pand. Ook deze slaapkamer grenst aan badkamer voorzien van een toilet, douche en wastafel. Deze verdieping oogt extra ruimtelijk door het hoge plafond en kijkt uit op de patio van de woning.

Souterrain:
Aan de voorzijde van het souterrain een goed bemeten kamer met veel opbergkasten en een separaat toilet. De stahoogte is hier 2,25m. Het souterrain is direct toegankelijk vanaf de straat. U stapt via de souterrain deuren dus zo de Brouwersgracht op.

Via de hal, voorzien van een reeks inbouwkasten, bereikt u de achterzijde van de woning. De laatste en vierde slaapkamer van het huis is hier gesitueerd. Op de hal bevindt zich de wasmachine aansluiting en een extra berging. In veel vertrekken zijn de authentieke balken in het plafond in zicht, wat de woning extra uitstraling geeft.

Buitenruimte:
Tussen het voor en achterhuis treft u de patio. Deze zorgt voor een bijzondere uitstraling en benadrukt de karakteristieke elementen van dit Amsterdamse pand. Een oase van rust in dit familiehuis in de bruisende stad.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht va ca. 225 m2 (NEN2580 Meetrapport aanwezig)
– Gelegen op eigen grond
– Uitzicht op de Brouwersgracht
– Patio
– Berging
– Veel opbergruimte en ingebouwde kasten
– Verdeeld over drie woonlagen met een voor- en achterhuis
– De woning biedt u verschillende mogelijkheden
– Gelegen op een fantastische locatie in Amsterdam
– Parkeren via vergunningsstelsel, in te dienen bij gemeente Amsterdam
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Brouwersgracht 73

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen