HoofdFoto
Buiten Brouwersstraat 16
AMSTERDAM

Oppervlakte: 313 m2

Aantal kamers: 10

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.750.000,00

Buiten Brouwersstraat 16

BUITEN BROUWERSSTRAAT 16, 1013 GK AMSTERDAM

EEN UNIEK WOONHUIS OP EEN ZEER GELIEFDE LOCATIE !!

Hierbij bieden wij u dit sfeervolle woonhuis te koop aan, dat een totaal woonoppervlak heeft van ca. 313m², verdeeld over 6 woonlagen en is gelegen in de zijstraat van de Haarlemmerstraat. Op ca. 50 meter zijn er enkele overdekte parkeerplaatsen te huur. Het is een uniek herenhuis uit de 17e eeuw; recentelijk verbouwd en goed onderhouden. Om de hoek treft u de Brouwersgracht, de Noordermarkt en gelegen in het hart van de gezellige Jordaan.

Omgeving:
Om de hoek van de gezellige Noordermarkt met de biologische markt op zaterdag, de Brouwersgracht, de Westerstraat en de Lindengracht. In de nabije omgeving bevinden zich een tal van cafés, restaurants en verschillende winkels. Het Centraal Station ligt op 7 minuten loopafstand en vanaf hier vertrekken treinen, trams, bussen en metro’s in alle richtingen.

Indeling:
Souterrain:
Hier treft men 2 ruime slaapkamers (met teakhouten vloer), diverse bergruimten en een moderne, zwart granito badkamer. Deze is voorzien van een ligbad, toilet, inloopdouche en een dubbele wastafel. Deze verdieping is toegankelijk via zowel de straatzijde als de beletage. Dit betekent dat deze ruimte (ook) gebruikt kan worden voor eventueel zakelijke doeleinden/praktijkruimte.

Begane grond:
Voorportaal, vervolgens komt u in de ruime en sfeervolle woonkamer. Door het grote raam aan de voorzijde (het was in de 19de eeuw een winkel/banketbakkerij), is het een lichte ruimte en krijgt u het echte Amsterdamse Jordaan gevoel met uitzicht op de patio. Tussen de woonkamer en de keuken zit een hal, hier is een separaat toilet en is er toegang tot de sfeervolle patio.
De keuken heeft een ruime werktafel van terra granito en een tegelvloer. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals: een AEG vaatwasser, gasfornuis, koelkast en een SMEG 6-pits gasfornuis

Eerste verdieping:
Deze verdieping is toegankelijk via een interne trap. Voordat u in de hal komt, vindt u een werkkamer met uitzicht op de patio en aan de andere kant op de binnentuinen en de Posthoornkerk. Bij de trap is onder andere de de boiler gevestigd. Aangrenzend aan deze ruimte is er een zonnig dakterras. Zeer ruime slaapkamer met walk-in-closet en een ruime badkamer. Deze badkamer is voorzien van een dubbele was tafel, toilet en een inloopdouche.

De tweede verdieping:
Op de tweede verdieping bevindt zich een grote en lichte woonkamer (studio) met open keuken aan de voorzijde. Aan de achterzijde bevindt zich een badkamer die voorzien is van een wastafel, bad douche en toilet.

De derde verdieping: (Momenteel verhuurd)
Op de derde verdieping bevindt zich een grote woonkamer met aangrenzend een slaapkamer aan de voorzijde van de woning. Aan de achterzijde bevindt zich een badkamer die voorzien is van een wastafel, douche en toilet.

De vierde etage:
Op deze verdieping bevinden zich de zolderkamer(s) van de woning. Twee zijn omgebouwd tot kantoor; hierin is een op maat gemaakt bureau met laden geplaatst en een archief kast. Hier bevindt zich ook de NEFIT CV-ketel.

Kenmerken:
• Uniek geheel pand, oppervlakte van ca. 313m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
• Op ca. 50 meter zijn er enkele overdekte parkeerplaatsen te huur
• Eigen grond, dus geen erfpacht
• Zonnig dakterras
• Bestaande uit 3 appartementen
• Parkeren via vergunningstelsel
• Oplevering per direct

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Buiten Brouwersstraat 16

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen