HoofdFoto
Cliostraat 3 3
AMSTERDAM

Oppervlakte: 141 m2

Aantal kamers: 5

Type huis: Woonruimte

Huur: € 3.450,00 per maand

Cliostraat 3 3

Cliostraat 3-3, 1077KA Amsterdam
Zeer licht en sfeervol dubbel bovenhuis (ca. 141m²) met vier (slaap)kamers en een spectaculair dakterras. Het appartement is gelegen in de Beethovenbuurt in Amsterdam Oud-Zuid, nabij het WTC, Beatrixpark en de uitvalswegen. Het appartement is zeer praktisch ingedeeld en is recentelijk compleet gerenoveerd.

Het appartement maakt onderdeel uit van het complex De Muzenhof, gelegen aan de Beethovenstraat, Cliostraat en de Stadionweg. In de Beethovenstraat zijn diverse winkels, gezellige cafés en restaurants.

Het complex is met de auto en per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Op de Beethovenstraat en de Stadionweg zijn diverse haltes voor de tram en bus. Het N.S. Station Zuid/WTC is op vijf minuten loopafstand gelegen. Momenteel is voor deze buurt geen wachttijd voor een parkeervergunning.

Indeling:
Derde verdieping
Hal met toegang tot alle vertrekken. Lichte woonkamer met hoekligging en fraai uitzicht over zowel de Clio-, als de Beethovenstraat. De luxe open keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Vanaf de hal zijn op deze verdieping de eerste twee slaapkamers te bereiken. De eerste badkamer is bereikbaar vanaf de hal en beschikt over een ligbad met douche en een wastafel. Sepraat toilet met fontein.

Vierde verdieping
Hal met toegang tot alle vertrekken. Twee ruime slaapkamers. Vanaf de hal is de tweede badkamer van het appartement bereikbaar, deze is voorzien van een inloopdouche en wastafel. Middels een open trap is er toegang tot het spectaculaire dakterras met schitterend uitzicht op onder andere de Zuidas.

Cliostraat:
De Muze van de geschiedenis (Griekse Mythologie)

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 141m²
– Dakterras van ca. 37m²
– Vier slaapkamers, twee badkamers
– Eigen CV installatie
– Per direct beschikbaar
– Twee maanden borg
– Geen woningdelers
– Parkeren via vergunningstelsel
– Oplevering kan spoedig

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Cliostraat 3

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen