HoofdFoto
Cliostraat 73 hs
AMSTERDAM

Oppervlakte: 130 m2

Aantal kamers: 4

Type huis: Woonruimte

Huur: € 2.950,00 per maand

Cliostraat 73 hs

Cliostraat 73-hs, 1077 KE te Amsterdam.
Zeer licht en sfeervol benedenhuis (ca. 136m²) met drie (slaap)kamers en een terras op het zuiden. Het appartement is gelegen in de Beethovenbuurt in Amsterdam Oud-Zuid, nabij het WTC, Beatrixpark en de uitvalswegen. Het appartement is zeer praktisch ingedeeld en zal compleet gerenoveerd worden opgeleverd.

Het appartement maakt onderdeel uit van het complex De Muzenhof, gelegen aan de Beethovenstraat, Cliostraat en de Stadionweg. In de Beethovenstraat zijn diverse winkels, gezellige cafés en restaurants.

Het complex is met de auto en per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Op de Beethovenstraat en de Stadionweg zijn diverse haltes voor de tram en bus. Het N.S. Station Zuid/WTC is op vijf minuten loopafstand gelegen. Momenteel is voor deze buurt geen wachttijd voor een parkeervergunning.

Indeling:
Begane grond:
Eigen entree. Ruime hal. Riante en erg lichte woonkamer van voor naar achterzijde. Aan de achterzijde is er toegang tot het terras op het zuiden. De keuken is gelegen aan de achterzijde en is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Eerste slaapkamer is gelegen aan de voorzijde. De tweede en tevens ruimere slaapkamer is gelegen aan de achterzijde. De badkamer is zowel vanuit de masterbedroom, als vanaf de hal bereikbaar.

Vanaf de hal is er middels een trap toegang tot de ruime derde slaapkamer in het souterrain (ca 16m2).

Cliostraat:
De Muze van de geschiedenis (Griekse Mythologie)

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 130m²
– Terras van ca. 10m²
– Twee slaapkamers op de begane grond, een (slaap)kamer in de kelder
– Maandelijkse bijdrage €175,32 inclusief stookkosten en warm water
– Terras gelegen op het zuiden
– Blokverwarming
– Parkeren via vergunningstelsel
– Oplevering kan per 1-5-20

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Cliostraat 73

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen