HoofdFoto
Cornelis Krusemanstraat 77 2
AMSTERDAM

Oppervlakte: 51 m2

Aantal kamers: 3

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 375.000,00

Cornelis Krusemanstraat 77 2

Cornelis Krusemanstraat 77-2, 1075 NJ te Amsterdam

Op een fantastische locatie in Amsterdam Oud-Zuid bieden wij een ideaal 3-kamer appartement (ca. 51m²) aan. Twee slaapkamers en een heerlijk balkon op het zuiden. Het pand is een typisch voorbeeld van de Amsterdamse School (architect Th.J. Lammers).

Locatie/Bereikbaarheid:
De woning heeft een zeer centrale ligging in het populaire gedeelte van Oud-Zuid, nabij het Valeriusplein, het Vondelpark en de gezellige Cornelis Schuytstraat. Ook zijn de uitvalswegen goed te bereiken (ringweg A10), alsmede het openbaar vervoer (nabij het Haarlemmermeerstation met diverse bus- en tramverbindingen).

Indeling:
Tweede verdieping:
Entree, hal met toegang tot vrijwel alle vertrekken. Meterkast, opbergkast. De lichte woonkamer met inbouwkast ligt aan de voorzijde. De eerste slaapkamer aan de achterzijde is toegankelijk vanuit de woonkamer en beschikt over een deur naar het balkon op het zonnige zuiden. Vanaf de hal is er toegang tot een net gerenoveerde badkamer (2019) die is voorzien van inloopdouche met stortdouche, wastafel met meubel, spiegelkast, handdoekradiator en toilet. De tweede slaapkamer met inbouwkast en tevens een deur naar het balkon. De keuken beschikt over een Bestron opbouw gasplaat en een geplaatste bar. Ook vanuit de keuken is een deur naar het balkon met mooi uitzicht op de binnentuin van het appartementencomplex.

Op de vierde verdieping bevindt zich een ruime berging.

Cornelis Kruseman:
Schilder (1797-1857), schilderde historische en bijbelse taferelen. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 51m² (NEN2580-meetrapport aanwezig)
– Voorzien van twee slaapkamers
– Monument
– Erfpacht afgekocht tot 01-08-2060. VW 2000
– Gezonde VvE, professioneel beheerd
– Servicekosten bedragen € 171,45 per maand (i.v.m. groot onderhoud tijdelijk verhoogd)
– Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Cornelis Krusemanstraat 77

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen