HoofdFoto
Cornelis Schuytstraat 28 BV
AMSTERDAM

Oppervlakte: 132 m2

Aantal kamers: 5

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.185.000,00

Cornelis Schuytstraat 28 BV

Cornelis Schuytstraat 28-BV, 1071 JJ Amsterdam

Prachtig dubbel bovenhuis van ca. 132 m² met riant dakterras in het midden de bekende Cornelis Schuytstraat. Op 5 minuten lopen van het Vondelpark. ’s Ochtends ontbijten in de zon op het Franse balkon aan de voorzijde, ‘s avonds genieten van de ondergaande zon op de riante ligbedden van het zeer ruime dakterras met vrij uitzicht over de stad.

Locatie / bereikbaarheid:
De Cornelis Schuytstraat is een van de meest gewilde plekken van Oud-Zuid. In deze gezellige straat zijn diverse winkels en restaurants te vinden. Ook voor de dagelijkse boodschappen zit u hier uiterst centraal. Een slagerij, traiteur, bakkerij, groenteboer en supermarkt liggen op steenworp afstand. Het Vondelpark ligt letterlijk om de hoek. Dit is nou wat ze noemen een A1 locatie!

Indeling

Tweede verdieping:
U komt direct binnen in de woning. Aan de voorzijde treft u de woonkamer met opslaande deuren naar het Frans balkon en uitzicht over de Cornelis Schuytstraat. Zeer ruime open keuken met kookeiland en diverse inbouwapparatuur. Aan de achterzijde ligt de eetkamer met opslaande deuren naar het achtergelegen ruime balkon. Separaat toilet met fontein.

Derde verdieping:
Ruime hal met toegang tot alle vertrekken. De ruime master bedroom met walk-in closet is gelegen aan de voorzijde. Aan de achterzijde liggen nog twee ruime en lichte slaapkamers. In het midden vindt u de badkamer die is voorzien van een vrijstaand ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet. De badkamer is bereikbaar via de hal en de master bedroom. Tussen de master bedroom en de badkamer kan optioneel een wand geplaatst worden om deze zo alleen bereikbaar te maken via de hal.

Vierde verdieping:
Dit is één van de eyecatchers van deze woning: het dakterras (met dakopbouw) van rond 50m2 met een vrij uitzicht waar u de hele dag kunt genieten van de zon. Het zonnedoek zorgt voor een aangename schaduw op het prachtige lounge bed.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 132 m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Dakterras van ca. 46 m², met vrij uitzicht en voorbereidingen voor een putting green
– Ruim, zonnig balkon aan de achterzijde
– Frans balkon met uitzicht over de Cornelis Schuyt straat aan de voorzijde
– Goed onderhouden, recent helemaal geschilderd en opgefrist
– Gevelreiniging en schilderwerk buitenwerk staat gepland voor Q3 dit jaar
– Notenhouten vloer
– Gezonde vereniging van eigenaren
– De maandelijkse servicekosten bedragen € 206,-
– Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
– Oplevering in overleg, kan per direct

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Cornelis Schuytstraat 28

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen