HoofdFoto
Cornelis Trooststraat 55 3
AMSTERDAM

Oppervlakte: 126 m2

Aantal kamers: 5

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 800.000,00

Cornelis Trooststraat 55 3

Cornelis Trooststraat 55-3, 1072 JH Amsterdam

Leuk en praktisch ingedeeld dubbel bovenhuis met riant dakterras in de gezellige Pijp! Het appartement is netjes onderhouden en beschikt over vier ruime slaapkamers. De Cornelis Trooststraat is een rustige straat middenin een bruisende buurt met alle voorzieningen en gezelligheid op steenworp afstand.

Bereikbaarheid
De woning is gelegen in de gezellige Pijp welke zich kenmerkt als een jonge en levendige buurt met een charmante bouwstijl van begin 19e eeuw. Veel gezelligheid is er te vinden in de talloze (eet)cafeetjes en restaurants. De Albert Cuypmarkt zit om de hoek welke 6 dagen per week te bezoeken is. Naast het vertier is de Pijp ook nog eens goed bereikbaar met het openbaar vervoer (diverse tramlijnen en de Noord/Zuidlijn), maar ook met de fiets en de auto gemakkelijk te bereiken.

Indeling
Entree op de tweede verdieping, hier is ruimte voor de garderobe en bevindt zich de trap naar de derde verdieping.

Derde verdieping
Hal, toilet met fontein. Vanaf de hal is er toegang tot de ruime woonkamer. De woonkamer beschikt aan de achterzijde over een open keuken voorzien van een 4-pits gasfornuis, vaatwasser, koel-vriescombinatie en wasmachine. Aan de voorzijde van de derde verdieping bevindt zich de eerste ruime slaapkamer. Deze slaapkamer is gecreëerd met een tussenwand die eenvoudig te verwijderen is om de woonkamer te vergroten. De voorzijde is tot slot voorzien van een sfeervol ‘tea-for-two’ balkon.

Vierde verdieping
Hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde bevinden zich twee ruime slaapkamers. Aan de achterzijde nog een ruime slaapkamer en de badkamer die is voorzien van een ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet. Vanaf de hal is er middels een interne trap toegang tot het dakterras van ruim 45m² waar u de hele dag kunt genieten van de zon.

Cornelis Troost
Pastel- en genreschilder (1697-1750). Verwierf bekendheid met zijn groepsportret ‘Inspecteurs van het Collegium Medicum’. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Dubbel bovenhuis van ca. 126m² netto, 140m² bruto (NEN2580)
– Vier ruime slaapkamers
– Riant dakterras van ruim 45m²
– Balkon van ca. 6m²
– Kleine VVE bestaande uit 4 woningen, MJOP aanwezig
– Bijdrage VVE bedragen €160,- per maand
– Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht!
– Parkeren via vergunningsstelsel
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Cornelis Trooststraat 55

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen