HoofdFoto
De Wittenstraat 149 2
AMSTERDAM

Oppervlakte: 46 m2

Aantal kamers: 2

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 325.000,00

De Wittenstraat 149 2

De Wittenstraat 149-2, 1052 AT Amsterdam

Perfecte tussenwoning van circa 45 m2 met een ruim balkon over de gehele breedte van het pand.

Locatie/bereikbaarheid:
De woning is gelegen op een heerlijke plek dichtbij het water en op steenworp afstand van het Westerpark. Om de hoek heeft u een breed aanbod winkeltjes en supermarkten. De woning is goed bereikbaar met de auto en tevens met het openbaar vervoer (tram 10, bus 21 en bus 22).

Indeling:
Gemeenschappelijke entree.

Tweede verdieping:
Entree op de tweede verdieping. Ruime hal met een separaat toilet met fontein. Doorlopend de keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aangrenzend aan de keuken het ruime balkon. Goed formaat slaapkamer met in het midden van de woning de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Aan de voorzijde de goed opgezette woonkamer met drie grote raampartijen die zorgen voor veel daglichttoetreding.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van circa 45 m2 (NEN2580 Meetrapport aanwezig)
– Ruim balkon over de hele breedte van het pand
– Gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht
– VVE is ingeschreven bij de KVK, maar is verder niet actief
– Pand is gesplitst in 2017 in 3 appartementsrechten
– Oplevering kan per direct

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object De Wittenstraat 149

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen