HoofdFoto
De Wittenstraat 149 3+4
AMSTERDAM

Oppervlakte: 98 m2

Aantal kamers: 3

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 595.000,00

De Wittenstraat 149 3+4

De Wittenstraat 149-3, 1052 AT Amsterdam.

Dubbele bovenwoning van ca. 98 m2 met balkon van ca. 4 m2, gelegen op een top locatie in Amsterdam West.

Locatie/bereikbaarheid:
De woning is gelegen op een heerlijke plek dichtbij het water op een steenworp afstand van het Westerpark. Om de hoek treft u een breed aanbod van diverse winkeltjes en supermarkten. De woning is goed bereikbaar met zowel de auto (ring A10, S103) als het openbaar vervoer (tram 10, bus 21 en bus 22).

De ‘achtertuin’ van de De Wittenstraat is het Westerpark. Geluk in het kwadraat. Vanuit uw woning wandelt u zo een bruisend stukje Amsterdam in. Het Westerpark is van nu maar ademt ook geschiedenis. De gebouwen van de Westergasfabriek dateren uit 1885. Ze hebben een jaar of tien geleden een nieuwe bestemming gekregen en zijn met geduld en aandacht gerenoveerd.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree op de begane grond voor de tweede en bovenliggende woonlagen.

Tweede verdieping:
Eigen entree op de tweede verdieping.

Derde verdieping:
Separaat toilet gelegen op de hal. Open keuken/eetkamer met nieuw geplaatste keuken, inclusief diverse inbouwapparatuur. Aangrenzend vindt u een ruim balkon. Zeer ruim opgezette woonkamer met aan de voorzijde drie grote raampartijen die zorgen voor veel daglichttoetreding.

Vierde verdieping:
Op de vierde verdieping bevinden zich de twee slaapkamers. Ook op deze verdieping veel daglichttoetreding, onder andere dankzij dakramen. In het midden van de slaapkamers treft u de badkamer die is voorzien van een douche, toilet en wastafel.

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht van ca. 98 m2 (NEN2580 Meetrapport aanwezig)
– Riant balkon van ca. 4 m2
– Woning is voorzien van een nieuwe badkamer, keuken, indeling en het schildwerk binnen is gedaan.
– Gelegen op eigen grond dus geen recht van erfpacht
– VvE is ingeschreven bij de KVK maar verder is de VvE niet actief
– Pand gesplitst in 2017 in drie appartementsrechten
– Nieuw bitumen dak
– Asbest, ouderdoms en nietzelfbewoningsclausule van toepassing
– Oplevering kan per direct.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object De Wittenstraat 149

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen