HoofdFoto
De Wittenstraat 149
AMSTERDAM

Oppervlakte: 240 m2

Aantal kamers: 9

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.525.000,00

De Wittenstraat 149

De Wittenstraat 149, 1052 AT Amsterdam.

Heel pand, in 2017 gesplitst in 3 appartementsrechten met een totale oppervlakte van ca. 240 m2.

Locatie/bereikbaarheid:
Het pand is gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer (diverse tram- en bushaltes bevinden zich op steenworp afstand) en diverse uitvalswegen (ring A10, S103). Parkeren gaat via het vergunningstelsel. De woning is gesitueerd in Amsterdam West op steenworp afstand van de gezellige Jordaan met haar vele restaurantjes, cafés en andere uitgaansgelegenheden. In de directe omgeving treft u de winkels voor de dagelijkse boodschappen (o.a. Albert Heijn).

Indeling(en):
Appartementsrecht (A-1) – Dubbele benedenwoning op de begane grond en eerste verdieping met tuin en balkon

Begane grond:
Entree met separaat toilet in de hal. Ruim opgezette woon/eetkamer met open keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aan de achterzijde de tuin met berging.

Eerste verdieping:
Via de interne trap komt u uit op de eerste verdieping. Hal die toegang biedt tot alle vertrekken. Drie slaapkamers van goed formaat. In het midden de badkamer die is voorzien van een ligbad met douche, toilet en wastafel. Aan de achterzijde van de verdieping een ruim balkon.

Maandelijkse huuropbrengst € 2.050,00
Verhoging maandelijkse huur per 1-4-2019 € 2.111,50
Einddatum huurovereenkomst: 31-03-2020

Appartementsrecht (A-2) – Woning op de tweede verdieping met balkon

Tweede verdieping:
In de hal een separaat toilet met fontein. Halfopen keuken met inbouwapparatuur en toegang tot het balkon aan de achterzijde. Goed formaat slaapkamer. Badkamer voorzien van een douche en wastafel.

Maandelijkse huuropbrengst € 1.350,00
Verhoging maandelijkse huur per 1-5-2019 € 1.387,50
Einddatum huurovereenkomst: 31-03-2020

Appartementsrecht (A-3) – Dubbel bovenhuis op de derde en vierde verdieping met eigen entree op de tweede verdieping en een balkon op de derde verdieping

Eigen entree op de tweede verdieping.

Derde verdieping:
Doorzon woon/eetkamer met open keuken. Separaat toilet met fontein. Badkamer met douche en wastafel. Balkon gelegen aan de achterzijde.

Vierde verdieping:
Hal. Aan de voorzijde een keukenblokje en de slaapkamer met een badkamer die is voorzien van een douche, toilet en wastafel met fontein. Aan de achterzijde de woon/eetkamer met openkeuken. Ook in deze kamer een badkamer met douche, toilet en wastafel met fontein.

Deze woning is vrij van huur.

Bijzonderheden:

– Het betreft een heel pand bestaande uit 3 appartementsrechten met een totale oppervlakte
van ca. 240 m2 inclusief trappenhuis (NEN2580 meetrapport aanwezig)
– Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
– Pand is gesplitst in 2017
– De 1e, 2e en 3e verdieping zijn voorzien van een balkon aan de achterzijde
– De begane grond heeft een ruime achtertuin met berging
– De VvE is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, maar verder niet actief
– Oplevering in overleg, kan per direct

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object De Wittenstraat 149

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Date Format: MM slash DD slash YYYY
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen