HoofdFoto
Den Texstraat 28 II/III
AMSTERDAM

Oppervlakte: 144 m2

Aantal kamers: 6

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.000.000,00

Den Texstraat 28 II/III

DEN TEXSTRAAT 28-II/III, 1017 ZB AMSTERDAM.

Een ruim en zeer licht dubbel bovenhuis gelegen op eigen grond en met een totaal woonoppervlak van ca. 144m2. Het huis heeft een eigen entree en biedt een unieke mogelijkheid tot het plaatsen van een zeer ruim dakterras.

Ligging/bereikbaarheid:
Het bovenhuis is gelegen aan de rand van het centrum en stadsdeel Zuid. Een aantrekkelijke locatie vanwege de uitstekende bereikbaarheid, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Als ook vanwege de gunstige ligging ten opzichte van het centrum en uitvalswegen, met aansluiting op de ringweg (A2 en A10) en Het Centraal station, station RAI/Zuid WTC en het Amstel station zijn op fietsafstand gelegen.

Nabij vindt u o.a. het Weteringcircuit, Frederiksplein en de Stadhouderskade (westeinde) diverse haltes voor tram (o.a. lijn 4, 7, 10, en 16) en bus. Tevens zijn er haltes voor de toekomstige Noord-Zuidlijn te vinden bij het Weteringscircuit. Vanuit de woning loopt u binnen enkele minuten de sfeervolle Utrechtsestraat in. Ook de Albert Cuypmarkt, Koninklijk Theater Carré en de Hermitage bevinden zich om de hoek. U profiteert hier maximaal van alle voordelen die Amsterdam te bieden heeft.

Indeling:
Vanaf de straatzijde een eigen entree naar de tweede verdieping

Tweede verdieping:
Overloop die u toegang biedt tot alle vertrekken, zoals de 12.5 meter lange woon/-eetkamer met aangrenzend de keuken. Aan de achterzijde zes openslaande deuren naar het zonnige balkon (zuid). Aan de voorzijde is er een aparte (slaap)kamer. Op de overloop is er een separate toilet.

Derde verdieping:
Deze verdieping telt momenteel vier slaapkamers, waarvan twee zeer ruime. In het midden zijn er aansluitingen voor de badkamer.

Dakterras:
Momenteel is er een omgevingsvergunning ingediend t.b.v. onder andere het dakterras.

Texstraat, Den
Jhr. Cornelis Jacob Arnold den Tex (1824-1882), burgemeester van Amsterdam van 1868 tot 1879.
Bron: Stadsatlas

Bijzonderheden:
– Appartementsrecht, ca. 144m² (NEN-2580 meetrapport aanwezig)
– Gelegen op eigengrond, dus géén erfpacht
– Mogelijkheid tot het plaatsen van een dakterras (omgevingsvergunning is ingediend)
– Recentelijk wordt het volledige schilderwerk (buiten) uitgevoerd
– Voorzien van nieuwe balkon
– Toekomstige VvE zal bestaan uit 2 leden
– Onder voorbehoud: onherroepelijke splitsing/-omgevingsvergunning
– Ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
– Parkeervergunning via vergunningstelsel (Bron: Gemeente Amsterdam)
– Oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Den Texstraat 28

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen