HoofdFoto
Deurloostraat 23
AMSTERDAM

Oppervlakte: 201 m2

Aantal kamers: 12

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.675.000,00

Deurloostraat 23

Deurloostraat 23, 1078 HR Amsterdam

Royaal en sfeervol wonen op een toplocatie in één van de aantrekkelijkste delen van Amsterdam Zuid.

Dit heerlijke grote herenhuis in Berlage-stijl werd in 1929 gebouwd. Nr. 23 zit midden in het blok van 6 nagenoeg gelijke Berlage herenhuizen. De Deurloostraat is een rustige, brede en groene straat waar je prima kunt parkeren. Op de brede stoepen kunnen kinderen veilig spelen.

Omgeving
Vlakbij gewilde eet- en winkelstraten als Scheldestraat en Maasstraat. De zeer levendige Ferdinand Bolstraat ligt in het verlengde van de Scheldestraat en levert een keur aan leuke winkels en horecagelegenheden, terwijl de chique Beethovenstraat tevens op loopafstand bereikbaar is. Kortom een keur aan goede winkels en uitstekende restaurants in de directe omgeving. Ook aan goede scholen is in dit deel van Amsterdam geen gebrek.

De bereikbaarheid is uitstekend. Bussen en trams stoppen om de hoek. Station RAI / Noord-Zuid lijn, station Amstel en station Zuid liggen op loopafstand en binnen een paar minuten zit je op de Ring van Amsterdam. Ook vlakbij ligt het beroemde Beatrixpark met z’n schitterende bomen en waterpartijen.

INDELING
Begane grond:
Entree via een mooie vestibule komt u terecht in de karakteristieke hal, waar u middels een schuifdeur de lichte woonkamer binnenkomt. Via de dichte keuken en woonkamer is de tuin te bereiken. Een plek waar u in absolute privacy van de zon geniet.

Eerste verdieping:
Via het authentieke trappenhuis komt u op de eerste verdieping waar zich een aparte toilet, een werk/slaapkamer kamer en een ruime slaapkamer aan de voorzijde bevinden. Aan de achterzijde bevinden zich de grote slaapkamer met badkamer-ensuite met ligbad en inloopdouche (ook bereikbaar via de gang) en een kleine kamer aan de achterzijde. Vanuit de grote slaapkamer is er toegang tot het balkon.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping zijn er nog eens twee zeer lichte en ruime slaapkamers, keuken en de basis voor een tweede badkamer.

Kapverdieping:
Op de kapverdieping bevindt zich één grote kamer, welke verbouwd kan worden naar een extra slaapkamer.

Kelder:
Het gehele woonhuis is onderkelderd. De kelder heeft een stahoogte van 1.97 m en is 65 m².

WOONOPPERVLAKTE
NEN 2580: woning heeft een gebruiksoppervlakte van 201 m² excl. kelder (65 m²) . Het meetrapport ligt ter inzage en wordt op verzoek verstuurd.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Amsterdam, sectie V, nummer 6512

BETEKENIS DEURLOOSTRAAT
Eén van de Zeeuwse zeegaten, aan de mond van de Westerschelde.

ERFPACHT
De woning is gelegen op erfpacht van de gemeente Amsterdam
Voortdurend recht van erfpacht, voorwaarden 1994, tijdvak loopt tot 30-09-2053
Jaarlijkse indexering. Canon per jaar is 2.657,90 per jaar

BIJZONDERHEDEN
– Woonoppervlakte 201 m² excl. kelder (65 m² )
– Ruime en zonnige tuin
– Veel bergruimte.
– Zeer rustige/kindvriendelijke buurt
– Speelplein (Dongeschool) ligt om de hoek.
– 1 parkeervergunning verkrijgbaar
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Deurloostraat 23

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen