HoofdFoto
Eerste Bloemdwarsstraat 15
AMSTERDAM

Oppervlakte: 190 m2

Aantal kamers: 8

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 1.500.000,00

Eerste Bloemdwarsstraat 15

Eerste Bloemdwarsstraat 15, 1016 KR Amsterdam
Genieten van de bruisende Jordaan maar toch in alle rust willen wonen? Dit unieke pand is in dat geval precies wat u zoekt. Direct om de hoek van de veelbezongen Westertoren, de gezellige negen straatjes en de mooiste grachtjes van Amsterdam bieden wij dit authentieke pand aan dat een slag breder is dan gebruikelijk wat zorgt voor bijzonder veel licht!

De locatie
De Eerste Bloemdwarsstraat is een charmant straatje in het hart van de Jordaan en verbindt de Bloemgracht met de Rozengracht. De Westertoren, de negen straatjes maar ook de populaire Haarlemmerstraat bevinden zich op steenworp afstand. Talloze winkeltjes, gezellige cafés en restaurantjes zijn op loopafstand te vinden evenals de Linden- en Noordermarkt waar u terecht kunt voor uw boodschappen. De Jordaan kenmerkt zich door haar pittoreske grachtjes waar u ’s zomers ook heerlijk met een bootje kunt rondvaren. Om te ontspannen bent u met een paar minuten fietsen in het heerlijke Vondelpark, het Westerpark en het Frederik Hendrikplantsoen. Diverse trein/tram/busverbindingen liggen op loop- of fietsafstand (Centraal Station). Met de auto bereikt u binnen 10 minuten de ringweg A-10.

Indeling

Winkel
Begane grond
De begane grond van het pand is op dit moment in gebruik als schoonheidssalon. De ontvangstruimte is voorzien van een receptiebalie, biedt toegang tot een aparte ruimte voorzien van een keukenblok en een ruime berging. Aan de achterzijde van de begane grond bevinden zich op dit moment twee ruime behandelkamers moet toegang tot een patio.

Appartement
Eerste verdieping
Het appartement heeft een eigen entree vanaf de straat met een trap tot de eerste verdieping. Op deze verdieping bevindt zich aan de voorzijde een eerste slaapkamer met toegang tot een inloopkast. De tweede en tevens masterbedroom is gelegen aan de achterzijde en beschikt nog over een extra kamer die ideaal te gebruiken is als kinder-, werk- of hobbykamer. Vanaf de hal is er toegang tot de badkamer met douche, wastafel en toilet. Middels een interne trap is er toegang tot de tweede verdieping.

Tweede verdieping
De absolute eye-catcher van dit appartement is de woonkamer. Doordat het pand een slag breder is dan gebruikelijk in dit stuk van de Jordaan beschikt het over drie raampartijen aan de voorzijde wat zorgt voor een bijzonder lichte living. De woonkamer is voorzien van een gezellige houthaard. Aan de achterzijde zijn er openslaande deuren tot het eerste riante terras. De halfopen keuken is tevens aan de achterzijde gelegen en beschikt over een 6-pits gasfornuis met oven, vaatwasser, magnetron, koelkast en vriezer. Tot slot is er naast de keuken toegang tot een toilet met fontein.

Derde verdieping
In de kapverdieping van het pand bevindt zich nog een ruime slaapkamer. Deze sfeervolle slaapkamer met houten balken en eigen badkamer voorzien van ligbad, douche, wastafel en toilet is ook ideaal te gebruiken als master bedroom. Tot slot beschikt deze verdieping over een ruimte met de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Bijzonderheden:
– Heel pand van ca. 190m² (Winkel ca. 62m², appartement ca. 128m², NEN2580)
– Twee terrassen van in totaal ca. 23m²
– Gelegen op eigen grond, dus géén erfpacht
– Mogelijkheid om het appartement te splitsen in twee appartementen
– Winkel op de begane grond, bovenhuis op dit moment in gebruik als één appartement
– Winkel verhuurd voor €18.000,- per jaar, contract loopt tot eind augustus 2021
– Parkeren via vergunningstelsel (bron: Gemeente Amsterdam)
– Oplevering in overleg, is flexibel

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Eerste Bloemdwarsstraat 15

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen