HoofdFoto
Eerste Constantijn Huygensstraat 13 A-hs
AMSTERDAM

Oppervlakte: 122 m2

Aantal kamers: 5

Type huis: Woonruimte

Vraagprijs: € 975.000,00

Eerste Constantijn Huygensstraat 13 A-hs

Eerste Constantijn Huygenstraat 13-A-HS 1054 BN AMSTERDAM

Zeer sfeervol dubbel benedenhuis (ca. 122m²) met vier (slaap)kamers en een tuin van ca. 40m² op een heerlijke locatie in Amsterdam Oud-West. Het appartement is gelegen aan de Bosboom Toussaintstraat maar heeft de entree op de Eerste Constantijn Huygenstraat. Het appartement is gelegen op loopafstand van het Vondelpark, vele gezellige restaurants, winkels en ook de Jordaan vindt u letterlijk om de hoek.

Bereikbaarheid:
Deze woning is zeer centraal gelegen op de rand van de Jordaan en Oud West. Kenmerkend voor deze buurt zijn de mooie straten en de vele leuke restaurants en cafés met gezellige terrasjes. De Jordaan, het Leidseplein en het Vondelpark zijn allemaal op loopafstand gelegen. Uitstekende verbinding met het openbaar vervoer (diverse tramhaltes op de Eerste Constantijn Huygensstraat, Kinkerstraat en Overtoom). Ook de Ring A10 is gemakkelijk te bereiken.

Indeling:
Begane grond:
Eigen entree, tochtportaal. Klassieke hal met prachtige open trap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal is er toegang tot de ruime doorzon woonkamer met aan de voorzijde vrij uitzicht over een pleintje van de Bosboom Toussaintstraat. De voorzijde van de woonkamer is voorzien van een sfeervolle houtkachel. Het eetgedeelte is aan de achterzijde gelegen, evenals de luxe open keuken. De keuken is voorzien van een 6-pits gasfornuis (Borretti), combi-oven, vaatwasser, koelkast, vriezer en Quooker, en is afgewerkt met een stoer betonblad. Aan de achterzijde is er middels dubbele openslaande deuren toegang tot de verzorgde achtertuin.
Vanaf de hal is het gastentoilet met fontein bereikbaar. De gehele begane grond verdieping is voorzien van een prachtige houten visgraatvloer.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot alle vertrekken. Eerste ruime slaapkamer gelegen aan de voorzijde, deze slaapkamer is voorzien van een sfeervolle erker vanwaar u fraai zicht heeft op het groene pleintje voor de deur. Tweede slaapkamer aan de voorzijde. De masterbedroom is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van een op maat gemaakte kastenwand. Aan de achterzijde heeft deze slaapkamer toegang tot het balkon. De vierde kamer op deze verdieping dient momenteel als wasruimte maar is eenvoudig om te toveren tot vierde slaapkamer. De badkamer is centraal gelegen en beschikt over een inloop regendouche en een dubbele wastafel. Het toilet is separaat bereikbaar vanaf de overloop.

Eerste Constantijn Huygenstraat:
Dichter en prozaschrijver (1596-1687), schreef onder meer ‘Hofwijck’ en snel-dichten. Hij was secretaris van enige opeenvolgende stadhouders. Voor 1894 werden gedeelten van deze straten Eerste en Tweede Bilderdijkstraat genoemd. (Bron: Stadsatlas Amsterdam)

Bijzonderheden:
– Dubbel benedenhuis van ca. 122m² (NEN-2580 rapport aanwezig)
– Volle eigendom, dus géén erfpacht
– Vier (slaap)kamers
– Verbouwd in 2016
– CV-installatie (Intergas HR, 2016)
– VvE bestaat uit 2 leden, eigen beheer
– MJOP aanwezig
– Energielabel D
– Maandelijkse servicekosten €72,60
– Tuin aan de achterzijde van ca. 40m²
– Balkon aan de achterzijde
– Vrijwel volledig voorzien van dubbelglas
– Parkeren via vergunningstelsel
– Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Beelden

Bezichtiging

Reageren

 • contactgegevens

 • * Verplicht invullen

Tell a friend

Doorsturen

Stuur een e-mail over dit object naar een bekende

U kunt heel eenvoudig uw vrienden, familie, kennissen of collega’s op de hoogte brengen van dit object op heerenmakelaars.nl.

Het enige wat u hoeft te doen is de onderstaande velden in te vullen, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en op de knop ‘verzenden’ te klikken. Er wordt dan namens u een E-mail, met een verwijzing naar deze woning, verzonden.

Attendeer een vriend op dit object

DOE EEN BOD

Welk bod (koopsom, kosten koper) wilt u uitbrengen op object Eerste Constantijn Huygensstraat 13

Doe een bod formulier op de individuele vastgoed pagina's
 • Vul onderstaande gegevens in zodat wij uw bod kunnen overleggen. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.
 • contactgegevens

 • overige bepalingen

 • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
 • condities

  • Roerende zaken: conform lijst.
  • Koper (en zijn/haar adviseur) dient zelf te rechercheren en te verifiëren ten aanzien van gebreken, het beoogde gebruik, oppervlakte en eventuele verbouwplannen.
  • De koopovereenkomst komt pas tot stand na ondertekening door beide partijen van de koopakte, welke ondertekening dient te geschieden uiterlijk binnen zeven werkdagen na wilsovereenstemming, onder de normale bepalingen en condities als opgenomen in de koopakte van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie Ring Amsterdam.
  • Verkoper (indien particulier) is vóór ondertekening van de koopakte door beide partijen, niet gehouden aan mondelinge en/of schriftelijke overeenstemming over de verkoop van de woning/het appartementsrecht.
  • De namens Verkoper toegezonden relevante stukken zijn met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door verkoper en makelaar verkoper wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. In het vertrouwen u hiermede naar behoren te hebben geïnformeerd verblijven wij.
 • * Verplicht invullen